29 בספטמבר 2009 ב 15:59 5 תגובות 2214 צפיות MotoFreak
כדי שהכתיבה שלי בפורום לא תהיה תיאורטית בלבד, אני זקוק לעזרתכם. מחפש DRZ-400S שנת 2003-4 עד סכום של 26,000 שח. ללא שום תוספות, לא מעניין המצב של הפלסטיקה, רק שיהיה מנוע טוב, מערכת חשמל טובה ושלדה ללא פגע. גם האגזוז שיהיה מקורי. ככה תוכלו גם לראות אותי בשטח רוכב וגם כותב על זה פה. שחר  
הוספת תגובה
  • 1. profile image MT - 4X4 01 באוקטובר 2009 ב 17:06

מתיאוריה למעשה

בוא תראה את האופנוע שלי חביבי...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. oz_nahom900 02 באוקטובר 2009 ב 18:45

MotoFreak כתב/ה:
    "כדי שהכתיבה שלי בפורום לא תהיה תיאורטית בלבד, אני זקוק לעזרתכם. מחפש DRZ-400S שנת 2003-4 עד סכום של 26,000 שח. ללא שום תוספות, לא מעניין המצב של הפלסטיקה, רק שיהיה מנוע טוב, מערכת חשמל טובה ושלדה ללא פגע. גם האגזוז שיהיה מקורי. ככה תוכלו גם לראות אותי בשטח רוכב וגם כותב על זה פה. שחר  "
    יש לי אחלה אופנים תוספות במחיר הזה... תוספות: כיסא נשלף,פנס דינמו, בקבוק שתיה נשלף במהלך נסיעה, פעמון וואיו וואיו וסט ביגוד מקצועי בצבע וורוד-יבוא אישי מהכרמל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. MotoFreak 03 באוקטובר 2009 ב 06:37

oz_nahom900 היקר. אולי אינך מבין אבל בגלל שאני יבואן של חלקי אופנועים, כל המוכרים שמתהללים בתוספות כאלו ואחרות לאופנועים שלהם, לא מענינים אותי. פלסטיקה חדשה לDRZ? מגיעה אלי בחול המועד סוכות. אז למה לי לשלם עליה? אגזוז משופר? אני מטייל כדי להנות מהנוף והטבע. הרעש מבריח את בעלי החיים שאותם אני רוצה לראות. את שלב הדאווין עברתי כבר לפני 15 שנה. מצטער שהבקשות שלי לא לטעמך. התגובה שלך לא לעניין. עם ציניות כזו אתה מוזמן לעבור לפורום של תפוז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ווילי פרץ 04 באוקטובר 2009 ב 06:53

MotoFreak כתב/ה:
    "oz_nahom900 היקר. אולי אינך מבין אבל בגלל שאני יבואן של חלקי אופנועים, כל המוכרים שמתהללים בתוספות כאלו ואחרות לאופנועים שלהם, לא מענינים אותי. פלסטיקה חדשה לDRZ? מגיעה אלי בחול המועד סוכות. אז למה לי לשלם עליה? אגזוז משופר? אני מטייל כדי להנות מהנוף והטבע. הרעש מבריח את בעלי החיים שאותם אני רוצה לראות. את שלב הדאווין עברתי כבר לפני 15 שנה. מצטער שהבקשות שלי לא לטעמך. התגובה שלך לא לעניין. עם ציניות כזו אתה מוזמן לעבור לפורום של תפוז."
    יוהו שחר הבחור צוחק ,ומישהו נעלב לא לעניין  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image Ogash Ofer 06 באוקטובר 2009 ב 06:48

רגישות

צריך להכיר את שחר כדי לדעת שהוא רגיש!
    אפשר לבקש מנחום עוז (זה שיש לו אופניים, אבל גם אופנוע) לשלוח לשחר את הפעמון לכידון.
    ושיהיה במזל טוב!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול