פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

קניית גולדווינג בארה"ב

03 באוקטובר 2009 ב 07:28 8 תגובות 4098 צפיות אדום
הי חברים אני נוסע לסנפרנסיסקו בסוף אוקטובר לרכוש הונדה גולדווינג לטיול ממושך ביבשת בסוף הטיול בשנה הבאה אני מתכוון למכור אותו טיפים עצות טובות מנסיונכם יעזרו לי מאוד תודה דודי

הוספת תגובה
  • 1. profile image כפרה 03 באוקטובר 2009 ב 20:28

קניית גולדווינג בארה"ב

אני אנסה שוב והפעם אני מקווה שהטקסט ייקלט:

אחחחחחחחח, אתה הולך להנות, שנה שעברה טיילנו בארהב על גבי גולדווינג שכור - אמנם טיול קצר אבל חוויה.

אנחנו חברים בארגון הגולדווינג העולמי GWRRA
    שלח לי הודעה פרטית (שם וטלפון שלך) ואשמח לעזור לך בנושא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אדום 03 באוקטובר 2009 ב 20:37

תודה על הרצון לעזרה

כפרה כתב/ה:
    "אני אנסה שוב והפעם אני מקווה שהטקסט ייקלט:

אחחחחחחחח, אתה הולך להנות, שנה שעברה טיילנו בארהב על גבי גולדווינג שכור - אמנם טיול קצר אבל חוויה.

אנחנו חברים בארגון הגולדווינג העולמי GWRRA
    שלח לי הודעה פרטית (שם וטלפון שלך) ואשמח לעזור לך בנושא "
    dudi.agmon@gmail.com 050-3738443 אשמח לשוחח איתך דודי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image ilan4x4 04 באוקטובר 2009 ב 05:53

קניית גולדווינג בארה"ב

איזה מודל (שנה) אתה מתכוון לקנות?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אדום 04 באוקטובר 2009 ב 06:12

קניית גולדווינג בארה"ב

מ 2002 ועד 2009 עדיף מאובזר אני בקשר עם טלמור סושרד מ L.A חבר מועדון גלדווינג ודרור עיב זה שאולי נסעת איתו לטיול. אני מתכוון למכור את האופנוע לאחר השימוש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ווילי פרץ 04 באוקטובר 2009 ב 07:10

אדום כתב/ה:
    "מ 2002 ועד 2009 עדיף מאובזר אני בקשר עם טלמור סושרד מ L.A חבר מועדון גלדווינג ודרור עיב זה שאולי נסעת איתו לטיול. אני מתכוון למכור את האופנוע לאחר השימוש"
    יוהו גולד אופנוע נכנס לאתר חבר ילדות שלי שקוראים לו שרון אני קורה לו דובוני הוא גר בארהב מטייל עם גיפים ואופנועים אני חושב שהוא יכול לתת לך כמה טיפים אתה יכול גם  לכנס אליו בהודעה אישי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. seal27m 04 באוקטובר 2009 ב 08:49

הדוד מאמריקה

ווילי פרץ כתב/ה:
    "[b]אדום כתב/ה: [/b]מ 2002 ועד 2009 עדיף מאובזר אני בקשר עם טלמור סושרד מ L.A חבר מועדון גלדווינג ודרור עיב זה שאולי נסעת איתו לטיול. אני מתכוון למכור את האופנוע לאחר השימושיוהו גולד אופנוע נכנס לאתר חבר ילדות שלי שקוראים לו שרון אני קורה לו דובוני הוא גר בארהב מטייל עם גיפים ואופנועים אני חושב שהוא יכול לתת לך כמה טיפים אתה יכול גם  לכנס אליו בהודעה אישי "
    כמו שווילי אמר, אשמח לעזור לחבריי הפורום ולחבריי ווילי:), צור עימי קשר ואשמח לתת יד בהכוונה לקניית הכלי המתאים, ביטוח, מסלולים ועוד....אני חי כיום ברינו (כ 3 שעות נסיעה מ סן פראן).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image ilan4x4 04 באוקטובר 2009 ב 15:36

מותר להביא 2002-2009???

אדום כתב/ה:
    "מ 2002 ועד 2009 עדיף מאובזר אני בקשר עם טלמור סושרד מ L.A חבר מועדון גלדווינג ודרור עיב זה שאולי נסעת איתו לטיול. אני מתכוון למכור את האופנוע לאחר השימוש"
    חשבתי שאתה מביא משהו שהוא אספנות.
    אפשרי לייבא מודלים 2002 -  2009 ?? וילי?
    במכוניות זה אחרת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image כפרה 05 באוקטובר 2009 ב 23:06

ייבוא של אופנועים

ilan4x4 כתב/ה:
    "[b]אדום כתב/ה: [/b]מ 2002 ועד 2009 עדיף מאובזר אני בקשר עם טלמור סושרד מ L.A חבר מועדון גלדווינג ודרור עיב זה שאולי נסעת איתו לטיול. אני מתכוון למכור את האופנוע לאחר השימושחשבתי שאתה מביא משהו שהוא אספנות.
    אפשרי לייבא מודלים 2002 -  2009 ?? וילי?
    במכוניות זה אחרת."
    ניתן לייבא לארץ אופנוע בשנתון הנוכחי ושנה אחורה ואופנוע אספנות - 30 שנה  

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול