פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

מבקש עזרה בבחירת טרקטורון

07 במאי 2010 ב 09:23 2 תגובות 5226 צפיות danny_iz
שלום לכולם, אני חסר ניסיון ומעולם לא היה לי טרקטורון וכעת אני רוצה לרכוש אחד. התקציב הוא עד 40,000 מטרת הטרקטורון היא טיולים רגועים בשבת עם אפשרות הרכבת נוסע מאחור מאוד חשוב לי הפן הבטיחותי והאמינות. כמו כן מה הם העלויות הנלוות כגון ביטוח אחזקה וגורר? תודה לכולם
הוספת תגובה
  • 1. maromw 07 במאי 2010 ב 07:56

מבקש עזרה בבחירת טרקטורון

שלום
    אשמח מאוד לעזור לך מה מספר הטלפון שלך
    מרום

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אלדד- מנהל פורום 07 במאי 2010 ב 12:50

טרקטורן איזה ?

אז ככה הטרקטורן מתחלק ל3 קבוצות עבודה ספורט וחצי חצי עבודה כלי גדול וחזק קיים גם גרסאות של 2 רוכבים אחד אחרי השני נפחי מנוע 400 500 ו800 סמק בדגמים החדשים יש גם 850 ו 1000 להתחלה מומלץ 500 סמק כלי אמין עם מספיק כוח אבל לא כלי שיגרום לך לסכנה גבוהה בגלל הכוח כלי ספורטבי לא רלוונטי לך אבל יש כלי חצי חצי כמו הסקרמבלר 500 של פולריס נותן לך נגיעה בכול העולמות זה כלי שאני רוכב עליו ומאוד נהנה עליו כלי כזה תוכל לרכוש אפילו 2009 במחיר שאתה רוצה לשים למרות שההיתי הולך על כלי יותר ישן בהתחלה כדי לא להשקיע יותר מידי אבל חשוב מאוד ממי אתה קונה כי יש כלים שחותים בכול מקרה אם תירצה יש מספר כלים למכירה שאני מכיר מ 2004 ומעלה החל ב 25000 שח יש לקחת בחשבון עגלה בין 3 ל 6 וביטוח חובה כ 6 לשנה וחשוב מאוד לא לשכוח כ 2000 שח ציוד רכיבה מאוד חשוב ולא לזלזל אם תירצה עוד עצות אני ב eldadge@zahav.net.il

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול