28 באפריל 2011 ב 00:36 4 תגובות 10958 צפיות shmulik197
טוב אז אחרי ששגעתי פה את כלם עם עם הסיפור על הארטיק קאט החלטתי לעלות בצורה מסודרת את הדרישות של ולקבל המלצה רצינית לכלי מתאים. ניסיון עבר:
רכבתי כמה ימים על ארטיקאט 400 עבודה 2 על 4 מודל 2003 של חבר, אהבתי את המסיבייות, את צמיגי ה 25 אינץ, את הכוח את העבירות והפשטות המכנית (קירור אויר שמן)
 לא אהבתי את חוסר ההיגוי או הניתוק מהקרקע מעל 40 קמש (ניחוש גס: יכול להיות שזה נבע מצמיגים קדמיים שחוקים, לא מבין בנושא מספיק).
 אין לי שום ניסיון עם כלים אחרים או שום רקע מעשי בטרקטורונים.
מה אני מחפש:
אמינות, אמינות וחלפים זולים!.
כלי שאוכל להנות מממנו ברכיבה מהירה בעיקר בשבילי הרי יהודה וגם קטעים יותר טכנים הרריים וסלעיים.
שיהיה אוטומטי כי גם האישה רוצה לרכב עליו.
שאפשר יהיה להרכיב עליו מבוגר נוסף בצורה נוחה ובנוסף שאוכל להעמיס עליו קצת ציוד כך שיהיה אפשר לצאת איתו לטיולים קצרים עם הילד.

כרגע אני מתלבט בין ארקטיקאט משומש TRV400500 מהשנים 20052006, KYMCO MXU 400 או את ה MAXXER  400 מהשנים האחרונות.
מניח שהסחירות של הקימקו היא לא משהוא מקווה שתשפר כשיצטבר ניסיון.
אמרו לי שקשה למצוא CANAM במצב סביר ושחלקי החילוף של מאוד יקרים.
אמרו גם שלפולרסים יש בעיות חשמל.
התקציב שלי הוא מקסימום 25 אלף שקל  עם העדפה לכלי באזור ה 20 אלף. מודה מראש על כל העזרה,
שמוליק.    

הוספת תגובה
  • 1. dror99 29 באפריל 2011 ב 11:15

עזרה בבחירת כלי

אם אתה מחפש רק טרקטורון שהוא דו מושבי, בתקציב הזה אני מנסיוני הייתי ממליץ לך על הארטיקאט.
    אם יש לך אפשרות לעלות קצת את התקציב הייתי ממליץ על פולריס ספורטמן 500 דו מושבי.
    גם קאן אם 400 דו מושבי תוכל למצוא בתקציב קצת יותר גבוה.
    אני לא מכיר את המקסר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 29 באפריל 2011 ב 13:17

עזרה בבחירת כלי

בסכום של 25K הייתי הולך על הקימקו .
    http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=TRAC&catID=298&articleId=6496

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. shmulik197 30 באפריל 2011 ב 06:58

עזרה בבחירת כלי

עופר: אפשר למצוא קימקו 500 ב 25 אלף?.
    דרור: מבין הארקטיקאטים איזה מוע נחשב למוצלח יותר ה 400 או ה 500?.

תודה
    שמוליק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dror99 01 במאי 2011 ב 17:52

עזרה בבחירת כלי

אם אני לא טועה, זה אותו סוג מנוע. מנוע 4 פעימות עם צילינדר אחד. אם זה מסתדר בתקציב הייתי ממליץ לקנות את ה-500.
    אתה צריך לקחת בחשבון שכלי דו מושבי אמור לסחוב בטיול 2 אנשים ציוד לשניים וזה הרבה משקל. כמעט כל הכלים עוברים הכל, אבל עם מנוע גדול יותר אתה תהנה יותר.
    בהצלחה !

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול