פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

מתלבט בין dr400 או WR 250 או KTM 250

30 באוקטובר 2011 ב 18:20 1 תגובות 4463 צפיות XR600R
לאחר שש שנים של יובש אני מעוניין לחזור לחיות ולקנות אפנוע שטח. בעבר הייתי רוכב על XR600R רכיבות שבילים בסופשים. היום אני מתנייד בקטנוע  GOYMAX250מהבית לעבודה וללימודים הדילמה היא האם למכור את הקנוע ולקנות DR400 S שנת 2007 על מנת לחסוך בשני ביטוחים(חשוב לי מאוד לרכב עם ביטוח). האופציה השניה היא להשאיר את הקטנוע ולקנות WR250F או KTM250 ארבע פעימות שנת 2007-2002 . לשבתות בלבד.מה שמצריך החזקת שני כלים ושני ביטוחים אך אולי יותר נוחות יום יומית עם הקטנוע ויותר ביצועי שטח בסופש. אשמח אם תגיבו ותיעצו טיפה ,למי שמכיר את האופנועים ויש לו קצת המלצות בשבילי.
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 31 באוקטובר 2011 ב 02:31

מתלבט בין dr400 או WR 250 או KTM 250

אתחיל בזה שהכיוון שלך הוא כיוון מצוין. אופנוע נועד לספק גם הנאה. מעבר להנעה הפרקטית בדרך לעבודה. מה תקנה ? זו כבר שאלה כלכלית. ה- drz הוא פתרון יעיל מאוד לכביש ולשטח. את הכול הוא עושה בסדר. אבל רק בסדר. בכביש ובשטח. והוא שותף נאמן למסעות וטיולים. לעומתו הכלים המקצועיים של ה-250 שהזכרת מספקים חויה והנאה מרובה מהחוויה בשטח. ללא ספק איתם תהייה רוכב טוב יותר ומהיר יותר. אבל יש לזה מחיר גם כספי וגם ניהולי. זאת אומרת להחזיק שני אופנועים. צריך נגרר כדי להביאם לשטח. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול