פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

כתבה חדשה - CANAM בדיונות של צאלים

03 בנובמבר 2011 ב 04:49 3 תגובות 74874 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

110 ק''מ בדיונות של צאלים. הדיונה הגדולה, חולות עגור, רחובות בנגב,ועוד... יומן המסע יושלם בפירוט עם מלל שאשוב לארץ מגאורגיה. תודה רבה למשתתפים, לעופר אבניר על הארגון ולרונן על התמונות - אני מאוד נהניתי.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. 28925 10 בנובמבר 2011 ב 09:24

כבוד לשטח

תמונות יפות ומשכנעות.
    אבל !!! תמונת המטייל העומד על קיר המבנה ברחובות היא גם עבירה, גם אסורה, גם מסוכנת ובעיקר בלתי חנוכית. כדאי לסלק אותה מן הפרסום כדי לא לתת לגיטימציה למעשים בלתי חוקיים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 09 בדצמבר 2011 ב 11:18

שימו לב

יצאתם בכיף מקיבוץ צאלים וניראה שגם נהנתם מאוד בטיול אבל...
    עליכם לזכור שנקודת היציאה הינה קיבוץ שגרים בו אנשים ומסתובבים בו ילדים קטנים..
    החניה המבולגנת לצידי הכביש, נסיעות המבחן הקולניות והמהירות לאורכו, אינם מתאימים ומסוכנים ומפריעים מאוד!
    כל מה שעליכם לעשות הוא להחנות במסודר, לצאת ולהתארגן לטיול ללא חארקות מיותרות!
    וכמובן שלשמור על הטבע שלנו!
    תמשיכו להינות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 09 בדצמבר 2011 ב 19:03

שימו לב

אורח/ת כתב/ה:
    "יצאתם בכיף מקיבוץ צאלים וניראה שגם נהנתם מאוד בטיול אבל...
    עליכם לזכור שנקודת היציאה הינה קיבוץ שגרים בו אנשים ומסתובבים בו ילדים קטנים..
    החניה המבולגנת לצידי הכביש, נסיעות המבחן הקולניות והמהירות לאורכו, אינם מתאימים ומסוכנים ומפריעים מאוד!
    כל מה שעליכם לעשות הוא להחנות במסודר, לצאת ולהתארגן לטיול ללא חארקות מיותרות!
    וכמובן שלשמור על הטבע שלנו!
    תמשיכו להינות!"
    צר לי שזו תחושת הכותב ''האורח''. חנינו היכן שהקיבוץ הורה לנו לחנות (כי אכלנו לסיום במסעדה של הקיבוץ). יצאנו ונכנסו בטור אחד (למעט מאחרים) שאני הובלתי במהירות של 20 קמ''ש (את האדרלנין עם הרבה גז שיחררנו בדיונות).

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול