פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

טרקטורון,היגוי הידראולי ?!

10 בדצמבר 2011 ב 17:59 4 תגובות 25411 צפיות ניר בשטח
שלום , שמי ניר ואני חדש בפורום. לו מזמן קניתי לעצמי טרקטורון ובנסיעה גיליתי שאין בו היגוי הידראולי למרות שרציתי שיהיה! לכן הלכתי לחנות וב-48 שעות שאחרי כבר קיבלתי את הטרקוטורון שלי כמו שקניתי אותו. אבל לשאלה העיקרית: לפני כחודש נסענו מעבודתי לאילת ושמה היה לנו טיול טרקטורונים והיה מאוד קשה לסובב את ההגה בפניות הקצרות והקשות. למיטב ראתי רוב האנשים האחרים נסעו בלי הרבה מאמץ ?! השאלה שלי היא העם לרוב הטרקוטורונים יש או/אין היגוי הידראולי? תודה מראש, ניר
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 10 בדצמבר 2011 ב 16:16

אני לא מכיר אף טרקטורון עם היגוי הידראולי (אבל אולי יש...).
    אני כן מכיר טרקטורונים חדישים עם היגוי מתוגבר חשמלי (של פולאריס ושל קאן אם) שזה בהחלט מאוד נוח, ובעיקר עובד כמו משכך היגוי.
    הכי חשוב ברכיבה על טרקטורון (שלרובם אין דיפרנציאל מאחור) זה לדעת לפנות ולהסתובב באמצעות גז והחלקת זנב. אחרת באמת תרגיש עייף בסוף טיול...
    וכמובן תתחדש, מזל טוב וברוך הבא לפורום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ניר בשטח 10 בדצמבר 2011 ב 16:32

תודה
    אני פשוט הגעתי למוסך של החנות ושינו את זה בלי בעיות.
    אשמח עם תסביר מה זה:''לפנות ולהסתובב באמצעות גז והחלקת זנב''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 10 בדצמבר 2011 ב 17:13

טרקטורון פונה עם מעט היגוי והרבה גז תוך כדי החלקה של שני הגלגלים מאחור. זה עובד מצוין על שבילים ובשטח ועל כביש עם אחיזה טובה דורש קצת יותר גז.
    לרב הטרקטורונים אין דיפרנציאל אחורי ושני הגלגלים מחוברים יחד לציר אחד. כך ששני הגלגלים עושים יחד את אותה הדרך - אך מכיוון שבפניה לכל אחד רדיוס סיבוב אחר - השיטה להשלים את הפניה היא להחליק את הגלגלים לתוך הפנייה.
    להרחבה ראה את הכתבות על הדיפרנציאל - קישור.
    איזה טרקטורון יש לך?
    ומה בדיוק סידרו לך? החליפו טרקטורון?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ניר בשטח 10 בדצמבר 2011 ב 17:41

שלחו אותי למוסך של החברה ושמו לי הגה כוח. לא יודע מה סידרו בגלל שהייתי בבית אבל אני מרוצה מהתוצאה! הנה התמונה של כלי - קישור

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול