אני יודע שתכעסו
אין מה לכעוס - הולכי הרגל הם אלו שצריכים לכעוס!
בתוך קהל הרוכבים יש גם מטומטמים - כאלו שעושים נזק לענף כולו (ובדרך כלל גם כאלו שלא רוכבים או ירכבו הרבה שנים).
אנחנו בכל אופן מחנכים לתרבות רכיבה / נהיגה!
אם זה באמצעות האתר ותכניו או בהדרכות ובטיולים שלנו.
זה מתחיל מלבוש, הכרת הכלי וידיעה ותרגול של רכיבה נכונה, דרך ההתנהגות בשטח כלפי רוכבים אחרים או משתמשים אחרים בדרך ועד התנהגות מכובדת ביחס לטבע ולחיים שבו.
זה לא אומר שאנחנו לא רוכבים מהר, אפילו מהר מאוד! אבל כל דבר בזמן ובמקום המתאים.
אני יודע שתכעסו
ועדיין למרות שאני מאיט למהירות אפס ליד הולכי רגל אפשר לראות את הפרצופים החמוצים שהם עושים,לדעתי זו פשוט קנאה,או שהישראלי לא מסוגל לפרגן,טרקטורונים פשוט לא באים לאנשים בטוב רוב הפעמים...
עופר אם תשים לב בכול פעם שאני מעלה גלרייה לאתר יש איזו תגובה ארסית,
דבר שכמעט לא קורה כאשר מעלים גלריה של רכבים או ג'יפים...
אני יודע שתכעסו
אני בטוח שאתה וחבריך נוסעים נהדר ומאיטים ומתחשבים
אבל לצערי הרב ישנם לא מעט בעיקר חברה צעירים שמשתוללים ללא חשבון בשטח ובכביש
לגבי הפרצופים החמוצים-ישנה אכן בעיה\סוגיה מצד אחד אומר בתוך הולך רגל שאני יוצא לטבע הייתי רוצה לשמוע שקט ואת רחשי הטבע ולא רעשי מנועים אבל מצד שני הטבע הוא לא שלי וגם לרכבים מותר לנסוע בו
סתם משאלת לב שלעולם לא תתבצע אם היה אפשר שבוע שבוע היה נהדר שבוע הולכי רגל שבוע רכבים ממונעים לסוגיהם-אבל זו סתם שטות
אני יודע שתכעסו
יפה אמרת
אני יודע שתכעסו
כן זה נושא שכבר נגענו בעבר
ואולי הדרך הכי נכונה זה פשוט לעולת את גיל הרכיבה על טרקטורן לגיל 25 ובכך ולבטל את כול הצעירים המתפרעים הביעה נוספת זה המיעוט בשבילים וחוסר הסדר בין שבילים להולכי רגל ולבים שבילים לרכיבה / נהיגה
אכן אנו כרוכבים מוסדרים מרגישם ממש שנאה מצד אנשים בשבילים בגלל המונטין הרע שיצא לכלי המדהים הזה בגלל ילדים שמשתוללים שהם כשלעצמם עושים בלאגן ונזק ללא קשר לטרקטורן או לכול דבר שהם עושים