פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

שירות גרוע של עופר אבניר

28 באוגוסט 2014 ב 00:17 7 תגובות 38606 צפיות HRRONEN
ערב טוב  יש לי קומנדר 1000 שנת 2013  היה לי בעיות בגיר הכלי באחריות .ניגשתי למוסך מורשה בקיבוץ שומרת. הכלי נמצא במוסך כבר 30.  כל שבוע אומרים לי אותו דבר, שלוקח זמן עד שיגיע  חלק מחול. דיברתי עם מנהל מחסן באבניר , הוא ניפנף אותי ולא היה מוכן לדבר איתי. בעופר אבניר , אני כבר לא אקנה יותר . חבל שיבואן מורשה בישראל ,מוכר כלים יקרים מאוד ומתרברב על השירות שלו אך לא מחזיק חלקים ואני הלקוח,  שקניתי כלי ב 106,000 שח , לא יכולתי להנות בחופש הגדול עם הילדים. מאכזב מאוד  
הוספת תגובה
  • 1. HRRONEN 30 באוגוסט 2014 ב 09:37

שירות גרוע של עופר אבניר

HRRONEN כתב/ה:
    " ערב טוב  יש לי קומנדר 1000 שנת 2013  היה לי בעיות בגיר הכלי באחריות .ניגשתי למוסך מורשה בקיבוץ שומרת. הכלי נמצא במוסך כבר 30.  כל שבוע אומרים לי אותו דבר, שלוקח זמן עד שיגיע  חלק מחול. דיברתי עם מנהל מחסן באבניר , הוא ניפנף אותי ולא היה מוכן לדבר איתי. בעופר אבניר , אני כבר לא אקנה יותר . חבל שיבואן מורשה בישראל ,מוכר כלים יקרים מאוד ומתרברב על השירות שלו אך לא מחזיק חלקים ואני הלקוח,  שקניתי כלי ב 106,000 שח , לא יכולתי להנות בחופש הגדול עם הילדים. מאכזב מאוד   "
    שבת שלום עברו עוד כמה ימים ושום דבר לא זז עם השירות של עופר אבניר לאחר שיחה עם בעל המוסך גם הוא המום מהשירות הגרוע של עופר אבניר . היה לי RZR800 של פולריס לפני שנה השירות היה מצויין בקרוב אמכור את הכלי ואחזור לפולריס נלך על בטוח. אני חסר אונים!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. HRRONEN 30 באוגוסט 2014 ב 09:46

שירות גרוע של עופר אבניר

HRRONEN כתב/ה:
    "[b]HRRONEN כתב/ה: [/b] ערב טוב  יש לי קומנדר 1000 שנת 2013  היה לי בעיות בגיר הכלי באחריות .ניגשתי למוסך מורשה בקיבוץ שומרת. הכלי נמצא במוסך כבר 30.  כל שבוע אומרים לי אותו דבר, שלוקח זמן עד שיגיע  חלק מחול. דיברתי עם מנהל מחסן באבניר , הוא ניפנף אותי ולא היה מוכן לדבר איתי. בעופר אבניר , אני כבר לא אקנה יותר . חבל שיבואן מורשה בישראל ,מוכר כלים יקרים מאוד ומתרברב על השירות שלו אך לא מחזיק חלקים ואני הלקוח,  שקניתי כלי ב 106,000 שח , לא יכולתי להנות בחופש הגדול עם הילדים. מאכזב מאוד   שבת שלום עברו עוד כמה ימים ושום דבר לא זז עם השירות של עופר אבניר לאחר שיחה עם בעל המוסך גם הוא המום מהשירות הגרוע של עופר אבניר . היה לי RZR800 של פולריס לפני שנה השירות היה מצויין בקרוב אמכור את הכלי ואחזור לפולריס נלך על בטוח. אני חסר אונים! "
    הכלי זרוק במוסך יותר מחודש ימים כואב הלב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. HRRONEN 30 באוגוסט 2014 ב 09:47

שירות גרוע של עופר אבניר

HRRONEN כתב/ה:
    "[b]HRRONEN כתב/ה: [/b] ערב טוב  יש לי קומנדר 1000 שנת 2013  היה לי בעיות בגיר הכלי באחריות .ניגשתי למוסך מורשה בקיבוץ שומרת. הכלי נמצא במוסך כבר 30.  כל שבוע אומרים לי אותו דבר, שלוקח זמן עד שיגיע  חלק מחול. דיברתי עם מנהל מחסן באבניר , הוא ניפנף אותי ולא היה מוכן לדבר איתי. בעופר אבניר , אני כבר לא אקנה יותר . חבל שיבואן מורשה בישראל ,מוכר כלים יקרים מאוד ומתרברב על השירות שלו אך לא מחזיק חלקים ואני הלקוח,  שקניתי כלי ב 106,000 שח , לא יכולתי להנות בחופש הגדול עם הילדים. מאכזב מאוד   שבת שלום עברו עוד כמה ימים ושום דבר לא זז עם השירות של עופר אבניר לאחר שיחה עם בעל המוסך גם הוא המום מהשירות הגרוע של עופר אבניר . היה לי RZR800 של פולריס לפני שנה השירות היה מצויין בקרוב אמכור את הכלי ואחזור לפולריס נלך על בטוח. אני חסר אונים! "
    הכלי זרוק במוסך יותר מחודש ימים כואב הלב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. HRRONEN 07 בספטמבר 2014 ב 19:19

שירות גרוע של עופר אבניר

HRRONEN כתב/ה:
    "[b]HRRONEN כתב/ה: [/b][b]HRRONEN כתב/ה: [/b] ערב טוב  יש לי קומנדר 1000 שנת 2013  היה לי בעיות בגיר הכלי באחריות .ניגשתי למוסך מורשה בקיבוץ שומרת. הכלי נמצא במוסך כבר 30.  כל שבוע אומרים לי אותו דבר, שלוקח זמן עד שיגיע  חלק מחול. דיברתי עם מנהל מחסן באבניר , הוא ניפנף אותי ולא היה מוכן לדבר איתי. בעופר אבניר , אני כבר לא אקנה יותר . חבל שיבואן מורשה בישראל ,מוכר כלים יקרים מאוד ומתרברב על השירות שלו אך לא מחזיק חלקים ואני הלקוח,  שקניתי כלי ב 106,000 שח , לא יכולתי להנות בחופש הגדול עם הילדים. מאכזב מאוד   שבת שלום עברו עוד כמה ימים ושום דבר לא זז עם השירות של עופר אבניר לאחר שיחה עם בעל המוסך גם הוא המום מהשירות הגרוע של עופר אבניר . היה לי RZR800 של פולריס לפני שנה השירות היה מצויין בקרוב אמכור את הכלי ואחזור לפולריס נלך על בטוח. אני חסר אונים! הכלי זרוק במוסך יותר מחודש ימים כואב הלב "
    כל יום שעובר, אני מקבל תגובות בנושא ,
    כמה השירות גרוע בעופר אבניר .
    לצערי עד היום ,הכלי שלי לא תוקן
    והתשובות חוזרות על עצמם ( עוד לא הגיע החלק ).
    חשוב לציין שהגודל של הגלגל שיניים בגיר הוא בגודל קופסת גפרורים .

מה שבטוח יותר אני לא קונה 
    בעופר אבניר 
    נותן שירות גרוע ביותר 
    הם לא מתקשרים לדבר או לעדכן 
    בושה , בושה , בושה  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. Roythegr8 08 בספטמבר 2014 ב 07:30

שירות גרוע של עופר אבניר

ניראה לי שיש לך עילא מוצדקת לתביעה.

יש איקס מסוים של ימים שיבואן חייב לדאוג לחלפים בזמן הזה.

במקומך הייתי בודק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. HRRONEN 08 בספטמבר 2014 ב 07:57

שירות גרוע של עופר אבניר

תודה 

זה בטיפול 

זה מדהים כבר חודש וחצי הכלי במוסך וטלפון אחד לא קבלתי לא מהמוסך ולא מעופר אבניר
    בושה של שירות . זה לא סוד שיש תחרות בין פלריס RZR לבין CAN AM 1000 לאחר שירות כל כך גרוע של עופר אבניר היום אני יודע ש RZR  זה הכלי הבא שלי . עם יש למשהוא איזה רעיון אני אשמח 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. HRRONEN 15 בספטמבר 2014 ב 16:18

שירות גרוע של עופר אבניר

ביום חמישי בערב אחרי חודש וחצי קבלתי את הכלי לאחר שתקנו אותו 

כבר בנסיעה יש נקישה בגיר במהירות 70 וזה חוזר על עצמו כל דקה מוזר

אני מחר אקח את הכלי למוסך 
    תודה לכולם ערב טוב

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול