פורומים

- אופנועים טרקטורונים ו-SBS

סיכום: מאווריק ויקנד 3 Maverick weekend

08 באפריל 2017 ב 11:20 3 תגובות 34797 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

כמאה לקוחות של קאן-אם התקבצו ליומיים של אדרנלין בנגב. 
חולות וטרשים יחד עם פינוקים מבית היבואן היו מנת חלקם ואנחנו היינו שם בשביל להדריך. 
כל כוחותינו שבו הבייתה בשלום ולהלן הסיכום:

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - נסים 24 באפריל 2018 ב 23:04

האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות לגבי מבריק 4 מקומות האם מותר לנסוע בכביש הפנימי במושב עד שמגיעים לשטח. והאם אם יקרה לי משהו כגון פציעת גוף או פגיע חס וחלילה באדם במושב בכביד פנימי לא בשטח בזמן נסיעה על הרכב שטח שכתוב לו ברשיון רכב שטח t2 הביטוח יכסה הנזק גוף והאם לפי תקנות הרישוי מותר לרכב שטח t2 לנסוע בכביש הפנימי במושב. (לא מדובר על חציית כביש)
    תודה נסים. נסיתי לבדוק הנל בפול שם מורחים אותי בכלליות ומשרד הרישוי לא מגיב לפניה בכתב....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 25 באפריל 2018 ב 08:56

אורח/ת - נסים כתב/ה:
    "

האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות לגבי מבריק 4 מקומות האם מותר לנסוע בכביש הפנימי במושב עד שמגיעים לשטח. והאם אם יקרה לי משהו כגון פציעת גוף או פגיע חס וחלילה באדם במושב בכביד פנימי לא בשטח בזמן נסיעה על הרכב שטח שכתוב לו ברשיון רכב שטח t2 הביטוח יכסה הנזק גוף והאם לפי תקנות הרישוי מותר לרכב שטח t2 לנסוע בכביש הפנימי במושב. (לא מדובר על חציית כביש)
    תודה נסים. נסיתי לבדוק הנל בפול שם מורחים אותי בכלליות ומשרד הרישוי לא מגיב לפניה בכתב....

"
    כיום אסור לנסוע עם הכלים האלו על הכביש. גם לא בתוך המושב, למרות שבפועל אין שם אכיפה.
    הרישיון והביטוח של הכלים האלו זה רק לחציית כבישים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - נסים 26 באפריל 2018 ב 04:25

ראשית תודה. אבל חרשתי את התקנות וסעיף 54 מחריג טרקטורון t2 שמותר לו לנסוע בכבישים הפנימיים במושב ובקיבוץ.. בהמשך התקנות בסעיף 271 בסופו כתובה הגדרה של טרקטורון t2: "רכב לימוד נהיגה ורכב שטח" מכאן העלתי את השאלה כי אם טרקטורון כולל בתוכו את רכב השטח כפי שכתוב בתקנה אז חשבתי שכן אפשר. מה דעתך על הלוגיקה הזו?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול