פורומים

- טיפוס הרים

כתבה חדשה: על פסגת קילימנג'ארו - דצמבר 2024

19 בדצמבר 2024 ב 10:30 18 תגובות 1709 צפיות profile imageOgash Ofer
קבוצה של 12 ישראלים העפילה כולם יחד! לפסגת ק'ילימנג'ארו - 5,895 מטרים, ההר הגבוה ביבשת אפריקה, כשהפעם (דצמבר 2024) ההר לבן כולו ויום הפסגה התחיל והסתיים בשלג עמוק. מרשים ומיוחד! ובעיקר הישג אישי וקבוצתי אדיר לכולם!!
לכתבה - על פסגת קילימנג'ארו - דצמבר 2024
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - מטפס מתחיל 20 בדצמבר 2024 ב 23:20

איך מצטרפים?
    מה הכושר הנדרש?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - אהרון אהרון 20 בדצמבר 2024 ב 23:20

אתם אלופים. נחישות ללא פשרות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - סורין 20 בדצמבר 2024 ב 23:25

פשוט...מדהים!!🙏🙏🙏🙏

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - יוסי רון 20 בדצמבר 2024 ב 23:36

אתם אלופים. אהבתי את הביחד.
    וכמובן את הפסגה שכולם הגיעו אליה.
    לפני כחודש עליתי עם קבוצה וכולנו התפרקנו. רק חצי הגיעו לפסגה. וכל אחד לנפשו. בעלייה וגם בירידה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - שחר 09 בינואר ב 21:18

מתחיל בתודה ענקית לעופר המלך שתפר את המסע הזה ברמה הכי גבוהה משיכולנו לצפות, עופר יש בך את כל השילובים, קשיחות על מלא אבל בגוש הזה :) בפנים יש לב רחב, מדויק, בטוח בכל צעד, קשוב ועוד הרבה דברים שקשה לתאר במילים - הוכחת לכולנו שמה שאומרים עליך נכון ואם ללכת לקצה זה רק איתך.

עופר שחר אתה ההפרטנר לבירה, תמיד מחייך ואופטימי, מרגיש שאיש משפחה מדהים, וזה היה מעורר השראה לראות את הטיפוס שלך והוכחת לכולנו שגיל זה לא פקטור, מוכן לצאת איתך לכל פיסגה, ולהמשיך להסתכל מהצד איך אתה ממשיך להרים חברות לגבהים מטורפים...

אלי, אלי אלי שלא יגמר לעולם הנשמה הטהורה והקדושה שלך, נהנתי מכל רגע להקשיב על העולמות שאתה מציף את הידע שלך במיוחד ברווחה וזה אחרי קריירה צבאית ארוכה שלא כמו ע.ע. מחסל אתה בונה ומייצר, אתה איש קדוש ובהחלט המצטיין של הקבוצה שדאג לנו לתנאים אידיאליים עם פה ושם רטיבויות אבל בקטנה... יש לך קצת מהבשר הקשה? דוד שואל

איתי אתה אח, אחד המצחיקים שהכרתי, תן לי עשירית מהמיליארדים שאתה עושה בשבוע ואני קונה את 4x4, מקצוען אמיתי, איש מרוצים דגול, גדוש בעשייה אבל דוכן לא מצליח להרים, המסע הזה בלעדיך היה משאיר אותנו לצחוק רק מהבדיחות של עע... אתה חייב לי מלא כסף טנזני אז אני מצפה להקצאה בסולרום

רמי ועמרי, ההשראה לבונדינג מושלם, לא אפריע לכם לראות נמרים מזדווגים אז רק אכתוב שאתם שני מושלמים, עמרי תמשיך לאהוב את החברה שלך אבל תזכור שיש לי כמה בנות וחם כמו רמי זה החלום שלי

אחיות כהן, שתי תותחיות על... כל המסע חיפשתי את הנקודות טורפה שלכן ולא מצאתי עד הספא של היום 😃 זה היה כל כך יפה לראות את החיבור ביניכן, הדאגה אחת לשניה לא על חשבון אף אחר בקבוצה, אחת נפתחת ורוקדת אחת בונקרית עם גבולות אבל הצחוק המתגלגל שלכן הביא לקבוצה צבעים וקולות אחרים שדחפו את כולם עוד 1000 בגובה, רלי בשינה הייתי שומע את המילה ״מים״ ודגנית... היה כיף לדבר על מלא דברים... חסכת לי מלכתוב במחברת שורות שהבאתי. אני במקום עע מחתים אתכן על קביעות

אסף, איש המספרים שאסור להתווכח איתו, לא בולע כן בולע, כואב לי קשה לי, אבל ברגעי האמת היית חזק ונחוש... עע היה קורא לזה בכיין על ריק אבל לא אדבר בשמו, תקנה מניות בעיקר כאלו שאני מוכר ורוצה להיפתר ומחכים לראות אותך מנהל חטיבת פסק זמן בשטראוס עלית שבבעלות איתי

דוד, לא מבין איך עוד לא נכנסת לטייס להסביר לו איפה לוחצים כדי להעיף אותנו מפה או לפחות לצלם כל שעון מהלוח שעונים, אתה חית טרף תרתי משמע, נראה לי שאתה האח האבוד של טרזן ואם מאצ׳ו היה לחוץ ממישהו זה ממך שתחליף אותו במסע הבא של עע. אתה חייב לקחת את כל האנרגיות האלו ולפתוח גזלן באיזור ה 3000 איפה השלט עם עצם של פרה. אם תצטרך לזה משקיע, אל תתקשר אלי

דדי השותף הנצחי לחדר... מה שהיה בחדר נשאיר בין שנינו... הרי לא יאמינו לנו אם נספר מה עשית לי היום עם החוט של המטען או עוד רגעים עמוקים שהגענו אליהם. אחי, כמו ש עע אמר הכל קטן עליך אתה רק נראה אדיש אבל המוח שלך עובד על 1000 והלב ב 5890, מבחינתי אתה שותף אמיתי לכל דבר בחיים ולא רק לחדר, מאוד חיזקת אותי בשקט ובמבט שלך ולא סתם התחברנו, אותו גיל 3 בנות תחביבים דומים רק שאתה במתקדם 172, באמת אלוף

עכשיו תגידו - עם כל מה ומי שאנחנו איך לא נגיע לפיסגה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - רמי 09 בינואר ב 21:18

אנשים יקרים איזה חבורת ארץ ישראל היפה והטובה.
    תןדה על ארוע של פעם בחיים, שמרגיש כמו לידה (מהסיפורים), לא רוצים לשמוע על עוד אבל חוזרים.

עופר המלך, למדתי להכיר עוד צדדים בך, אין להם סוף וזה רק משתבח עם השנים.
    ממש אוהבים אתכם
    עמרי ורמי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת - דוד 09 בינואר ב 21:19

לא הכרתי/שמעתי על עופר לפני המפגש הכנה הראשון.
    במפגש עצמו הכרתי אדם שנשמע שיודע מה שהוא עושה, למרות שהתמחותו היא: בטיולי אופנועים וג'יפים.
    מצד אחד רגוע חייכן, מקצועי.
    מצד שני גילה את קשיחותו מעולמות אחרים בהומור משהוא.
    שמחתי להכיר עד מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת - דוד 09 בינואר ב 21:20

ולכם קב' יקרה.
    כולנו מ"עולמות" שונים.
    אם היה לי ספק קל שחלק לא יגיעו (לא אפרט למה)
    הוכחתם עמידות, סיבולת וכח רצון למרות הצד הפולני, של חלק מכם😜.
    שמחתי להכיר את כולכם מי יותר/פחות.
    ואין עלכם כקבוצה שתומכת זה בזו כמו שצריך.
    יאללה, למסע הבא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת - איתי 09 בינואר ב 21:20

עופר אוגש
    אין לי מילים.
    זה רק יגמד.
    כבר עשרים שנה 🥇

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת - אסף 09 בינואר ב 21:21

עופר תודה על ההובלה.

הפרסום מראה את היופי וקשיים, היה שווה.

תודה כמובן לכל החברים שעשו את הקשיים קלים יותר ואפילו מהנים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image Ogash Ofer 09 בינואר ב 21:24

ד"ש חמה מאפריקה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image Ogash Ofer 09 בינואר ב 21:24

מגיע לנו! בזכות גדולה!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. profile image Ogash Ofer 09 בינואר ב 21:36

אורח/ת - מטפס מתחיל כתב/ה:
    "

איך מצטרפים?
    מה הכושר הנדרש?

"
    נדרש כושר הליכה טוב וראש חזק עם המון רצון להגיע לפסגה.
    חלק מההכנות זה האימונים לקראת המסע.
    המסע הבאה בנובמבר 2025 - נרשמים דרך אתר השטח או בטלפון למשרד:
    1-700-700-494
    והכי פשוט דרך הקישור:
    https://www.4x4.co.il/journey/280

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אורח/ת - אבי 10 בינואר ב 18:23

טיפסתי בקבוצה לפני כחודשיים, הקבוצה התפרקה ביום הפסגה ואף אחד לא באמת הגיע לפסגה. חבל לי שלא ידעתי עליכם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת - יורם 10 בינואר ב 18:33

אתם אלופים!
    כמו בטיולי ג'יפים אז גם בטיפוס הרים - אם לטפס אז רק אתכם!
    אולי בעתיד...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. profile image Ogash Ofer 10 בינואר ב 18:34

אורח/ת - אבי כתב/ה:
    "

טיפסתי בקבוצה לפני כחודשיים, הקבוצה התפרקה ביום הפסגה ואף אחד לא באמת הגיע לפסגה. חבל לי שלא ידעתי עליכם.

"
    לצערנו לרוב אין הזדמנות שנייה!
    מטפס שכשל בטיפוס לקילימנג'ארו לרוב לא יגיע לנסות בשנית ויישאר עם חוויה רעה מההר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. profile image Ogash Ofer 10 בינואר ב 18:55

אורח/ת - יורם כתב/ה:
    "

אתם אלופים!
    כמו בטיולי ג'יפים אז גם בטיפוס הרים - אם לטפס אז רק אתכם!
    אולי בעתיד...

"
    תודה רבה!
    קדימה תתחיל ללכת ולבנות כושר הליכה את כל השאר נעשה יחד עד הפסגה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. אורח/ת - ליאת 11 בינואר ב 12:21

התרשמתי מאוד

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול