פורומים

- למען הקהילה

פתיחת יחידת שטח בארגון זק"א תל-אביב

23 בדצמבר 2009 ב 17:49 3 תגובות 7160 צפיות yairmoreno
בסד
ברצוננו להקים יחידת שטח בארגון זקא מחוז תל-אביב אשר תטפל במקרים כגון: חיפוש נעדרים וזיהוי קורבנות אסון אשר ימצאו במקומות שנזדקק לרכבי שטח, אי לכך אנו זקוקים למתנדבים בעלי רכבי שטח אשר רוצים לזכות בחסד של אמת, אם ברצונכם להתנדב אנא פנו לפלא' 050-412-9008 או 052-332-2422 או במייל: yairmore@gmail.com או zaka-holon@012.net.il

הוספת תגובה
  • 1. ארגון זקא 27 בדצמבר 2009 ב 10:19

היזהרו ממתחזים לזק"א הארצי המוכר לכם

יש כבר יחידת ג'יפים של זקא הארצי, בשביל מה עוד יחידה? כמתנדב ביחידת הג'יפים של זקא הארצי, היתי ממליץ לא להתפצל לסניפים ובפרט לא לסניף תל אביב שהם סניף קטן ושולי ולא באמת חברה רציניים, אסור לנו להיגרר למה שסניף תל אביב שהוא קבוצת אנשים שהכתירו את העמותה שלהם בשם זקא המוכר כל כך לכולנו והוא הסניף המבודל היחיד בכל הארץ מזקא הארצי מנסה לעשות וזה להראות גם לנו יש, המעוניינים באמת להצטרף ליחידת הגיפים של זקא שכיום חברים בה כ-50 גיפאים מוזמנים לעשות זאת בפניה לשי ארבל טל 054-5473118 או דרך הפורום בתפוז : http://www.tapuz.co.il/Communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=36861

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. yairmoreno 07 בינואר 2010 ב 10:48

תזהר מהוצאת דיבה

ראשית זקא תל אביב הוקמה לפני זקא ירושלים, רק לידיעה. דבר שני זה לא עוד יחידה זו יחידת שטח שאמורה לתת מענה למחוז תל אביב, מה שזקא ארצי לא יכול לעשות, כי זה לא התחום המשטרתי שלו, כידוע שזקא מחולקת למחוזות של המהשטרה. ולך אישית שי ארבל אני מציע שלפני שאתה פותח את פיך שלא בחוכמה, תיזהר ותשקול לקחת עורך דין על הוצאת דיבה. ולסיום מי שמעוניין להתנדב באזור מחוז תא ללא קשר להתנדבות בשאר המחוזות מוזמן להצטרף.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. KDS 02 בפברואר 2010 ב 21:43

רגע רגע לאט לאט

ערב טוב אני שי ארבל, אין לי מושג מי הכותב ואני אשמח דווקא לדעת מי המפרגן. לך המאיים האלמוני אני מציע כמה דברים, ראשית לא להשתלח במילים ובאיומים לפני שאתה בודק ושנית לבדוק את הנתונים נכון. בכדי להמחיש לך עד כמה אתה טועה ומטעה אני מציע להתקשר אליי, נוכל לשוחח בכייף ,ואז תבין עם מי אתה מדבר ועד כמה טעית בגישה ובסגנון, אשמח לעזור גם לכם להקים יחידה. שי ארבל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול