כל מילה בסלע
כל הכבוד לכותב הכתבה כל מילה היא בסלע דעתי האישית והמצפונית לפנכם חבל שאין עם מי לדבר ,,,,,,,,,,,, חבל על כתיבת המכתב,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, בישראל כמו בישראל הון מתחבר לשלטון ,,,,, כסף לכסף ,ופשע לפשע,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, חברים המדינה כבר מזמן איבדה את הדרך את החינוך ואת מה שנשאר גומרים המשטמתים מצהל..........................אין על מה להלחם אין בשביל מה להלחם הכול רקוב מהראש ועד לזנב אין חשק לפתוח רדיו או טמבלויזיה כל התיקשורת עלהום כולם נגד כולם חבל על עם שלם שלא יודע להביע את כעסו בהפגנות ענק כדוגמת העולם רק משם תגיע הישועה למדו אותנו דמוקרטייה מהיא אבל לא לימדו אותנו שחיטות מהיא ומה יש לעשות עם מושחטים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, שבת שלום לכולם
מכתב לשר התקשורת - כמעט כל מילה ראויה להזדהות
בעיניי זו עוד יללה מסוג יללות המגיע לי.
רק את/ה אחראי על חינוך ילדיך.
רק אתה אחראי על מה אתה מכניס הביתה.
טקס פשוט בו לוקחים את הטלוויזיה במסע הלוויה ומניחים אותה ליד פח הזבל הקרוב, פותר את הבעיה. קל ופשוט.
אתה לא מוכן לשלם מחיר פעוט על החינוך? אז מה אתה מיילל לשרים ולמייל.
שלב ב' הוא להעיף את האינטרנט מהבית או להתחבר לספק שמסנן תוכן.
קל ופשוט וממש לא כואב. יש לילד זמן עד שילמד גניקולוגיה כתחביב לשעות הפנאי, לא חייב להתחיל בגיל עשר.
אם יותר ויותר אנשים ינהגו כך, ממילא הדבר ישפיע, הרבה יותר ממכתבים ברשת.
לדעתי, לסגור את הילדים בבועה אינו הפיתרון, אלא לתת להם כלים להיתמודד עם המצב כיום ועם מה שהם נחשפים אליו.
זה יועיל להם יותר לדעתי. גם במכתב מצוין שהם נחשפים לדברים מחברים בבית ספר, ובטח שלא בצורה מבוקרת, וזה גורם להם לסקרנות יתר, ובסוף הם ימצאו דרך להיחשף לזה.
אלא שאז לא יהיו להם הכלים להיתמודד עם זה בצורה שצריך, והם יפנימו את זה לא כמו שצריך. והנזק יהיה יותר גדול.
זאת דעתי, אגב אני לא פסיכולוג או משהו כזה.
משה
אתה יכול להיות בטוח שזה מה שהפסיכולוג היה כותב ,ולמרות זאת אני בתור אמא אומרת שיש גבול לזבל שיכנס אלי הביתה אצלנו לא צופים באח הגדול או בקופיף המחומצן (הרווק) על הישרדות אני מוכנה להתפשר, ואין לי בעיה להסביר לאותה אמא איך מנתקים את הכבלים רק מה אני חושבת שגם אם היא תדע היא לא תעז לנתק כי כנראה שאצלה בבית הילדים הם בעלי הבית לא ההורים וחבל.