פורומים

- למען הקהילה

5 ג'פאים עם לב רחב

30 באוגוסט 2010 ב 12:58 9 תגובות 14231 צפיות דבירחודפי
שלום המשפחתון שלנו בפנימיית נווה לנדי מונה 12 ילדים מגיל 10 עד 13 שהוצאו מביתם בשל המצב העגום שבביתם. במסגרת היציאה החודשית שלנו קצת לנשום ולהיות כמו כל ילד בישראל אנו מחפשים 5 ג'יפים לטיול קטן של הילדים עם הצוות המטפל (3 מדריכים, 2 בנות שרות ועובדת סוציאלית) מיד אחרי סוכות. ביום שלישי כז תשרי 5.10.10 בשעה 15:30 עד 19:00 פחות או יותר. אנחנו ממש נשמח וזו מצוה ענקית. מי שיכול ורוצה שיצור קשר עם דביר
הוספת תגובה
  • 1. דבירחודפי 30 באוגוסט 2010 ב 10:17

המספר של דביר מההודעה הקודמת

סליחה ששכחתי. 0545849200 אגב אשמח לקבל גם עצות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. דבירחודפי 30 באוגוסט 2010 ב 10:22

תודה מיוחדת לעופר ואמיר המנהלים

מכל הלב תודה רבה על היעוץ עופר. ולך אמיר על התמיכה באתר. כיף לדעת שיש אנשים אכפתים. מקוה שיהיה לי מענה ואנשים התנדבו לילדים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. דבירחודפי 01 בספטמבר 2010 ב 07:14

קצת על כפר הילדים "נווה לנדי"

פר הילדים 'נווה לנדי' הינו אחד מחמשת כפרי הילדים של רשת 'אמונה' והינו הדרומי שביניהם. הדוחפים להקמתו היו משרד העבודה והרווחה, הרשויות השונות וגורמי מקצוע שנתנו את דעתם לכך, שאין מוסד טיפולי דתי לגילאי יסודי באזור הדרום. כנגזרת מכך, הילדים שנאלצו לצאת לפנימיות אם בצו בית משפט או בכל סיטואציה אחרת, נשלחו לפנימיות במרכז הארץ, צפון הארץ או במזרח. כפר הילדים 'נווה לנדי' שוכן בישוב אבן שמואל בסמוך לקרית גת. מיקומו הכפרי משרה אווירה שלוה ורגועה ומעניק יכולת משופרת לעבודה עם מתנדבים מהקהילה החשים שייכות ואכפתיות לנעשה בסמוך להם. אפשר להתרשם באתר של נווה לנדי. עמכם הסליחה אבל אסור להראות תמונות של הילדים. כפר הילדים מיועד לתת מענה לכ-48 ילדים, כולם בעלי צרכים מיוחדים כמפורט להלן: פרופיל הילדים המתקבל למקום מוגבל להיותם בעלי רמת משכל שאינם סובלים מפיגור או מחלת נפש, עברו ועדת השמה שמצאה אותם כזקוקים למסגרת חינוכית מיוחדת או בי'ס לחינוך מיוחד להפרעות התנהגות, או לסירוגין, כיתת ליקויי למידה בבי'ס רגיל. כמקום טיפולי, לכל קבוצת ילדים (עד 12 ילדים) יש 4 מדריכים המלווים אותם מרגע הגעתם מביה'ס ועד למחרת בבוקר. כמו כן, כל קבוצה מלווה בעו'ס, פסיכולוג, פסיכיאטר, ומורה לחינוך מיוחד. בהמשך צפויים להיקלט במערכת תראפיסטים למוזיקה ואומנות. במקום קיימת ספרייה, מועדון פעיל, ביכנ'ס וחדר מוזיקה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image גבי פ. 05 בספטמבר 2010 ב 14:57

5 ג'פאים עם לב רחב

יעזור אם תכתוב מה התוכנית ומה המסלול
    לקחת בחשבון שזה כבר שעון חורף?
    גבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. דבירחודפי 05 בספטמבר 2010 ב 17:24

תגובה לגבי הצדיק

שבוע טוב, האמת שאני לא מכיר מסלולים בדרום. אבל המבנה הכללי הוא כך: יציאה מהכפר (אבן שמואל) בשעה 15:00 בצהריים למסלול נחמד עם נוף וקצת שטח מאתגר (אולי אזור בית ג'וברין או אזור באר שבע), נעשה עצירה קלה לאכילה ושתיה של שוקו או פקל נס קפה ועוגיות ואז נחזור באזור השעה 17:30 גג 18:00 לכפר. בכל ג'יפ יהיה איש צוות עם ילדים . אני גם הייתי רוצה להוציא איזה דגל אחיד לכל ג'יפ. ממש תודה על ההכוונה והרצון הטוב. מקווה שנשתמע בהקדם. דביר 0545849200

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image גבי פ. 06 בספטמבר 2010 ב 09:01

פורום

אני מעלה את הנושא בפורום נוסף אני אכתב אותך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 06 בספטמבר 2010 ב 09:26

5 ג'פאים עם לב רחב

חיברתי (שרשרתי) את כל 3 ההתכבויות בנושא לשרשור אחד.
    בהצלחה ושנה טובה.

בשביל ההתחלה - הייתי בוחר מסלול קליל בבית ג'וברין - משהו בסגנון הזה (קישור)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image גבי פ. 06 בספטמבר 2010 ב 12:22

שלחתי לך הודעה פרטית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. eitanmuch 13 בספטמבר 2010 ב 20:25

5 ג'פאים עם לב רחב

שלחתי לך הודעה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול