פורומים

- למען הקהילה

דרושים מתנדבים - טיול ג'יפים מיוחד

18 במאי 2013 ב 16:23 5 תגובות 13523 צפיות ronimiri
שלום חברים  שמי רוני  ובימים אילו אני מארגן טיול גיפים  למדבר יהודה או  להרי יהודה,  לפי תנאי מזג האוויר. חברים הטיול מיועד לאוכלוסית קשת יום, בנות מעון מסילה - מעון נעול, מיקלט לנשים מוכות בירושלים, כמו כן יש אפשרות לצרף תלוי בכמות הגיפים  מקידום נוער  נעריםרות ללא  מסגרות , ועמותת נשים חולות  סרטן השד. הטיול אמור לצאת ביולי - עדין אין תאריך מדויק (ינתן בהמשך) .  הטיול יהיה  מודרך וחברי טל מתכנן את המסלול  כך שכל גיפ יוכל להישתתף. אנו נעצור  לארוחת בוקר  וצהרים. בתוכנית שלי בסיום הטיול נסיים במופע  עם זמר  - אולי עידן עמדי  שישולב עם חיילים צה''ל . כמו כן יצתרפו לטיול שני גיפים של יחידת גבעתי, כול מה שקשור באוכל וכו' אני מקבל תרומות כמובן אם ישנם שרוצים לתרום  יתקבלו בברכה. את הטיול מלווה רדיו  ירושלים 101 . אשמח לעוד ג'יפים שיצטרפו לטיול. אשמח באם מי שרוצה להיצתרף יתקשר ויאשר את הגעתו , אשמח לענות לשאלות נייד 0547631020 רוני.     פרויקט חברתי זה הוא המשך לפרויקטים נוספים  כמו ליל סדר  למשפחות נזקקות זקנים ועוד  ליותר מ 80 משפחות . בהמשך בחג שבועות  אירגנו בירושלים  150 פשטידות ו150 קופסאות תה  לזקני, נכים, בתי אבות ,משפחות ועוד...   אנו הינו שותפים לפרויקט כחלק  מפרויקט כרובית  של רוית כרובית היללי. ושוב הנייד 0547631020  תודה רוני.
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 18 במאי 2013 ב 14:52

ערכתי קצת את ההודעה,
    העברתי אותה לפורום אק''מ וקהילה,
    והדבקתי אותה בראש הפורום לחודש הקרוב.
    בהצלחה בגיוס המתנדבים. עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image israelwe 21 במאי 2013 ב 10:34

עם עוד פרטים של תאריך ומסלול... אולי נוכל להגיע...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ronimiri 21 במאי 2013 ב 15:44

הי  הטיול אמור לצאת ביולי עדיין אן תאריך סופי כנראה באזור הרי יהודה ליום שלם. בתכננון היה מדבר יהודה אבל מאוד חם ואני מאוד חושש לאורחות שלמענן אנו מארגנים את הטיול . תאריך מדויק בהמשך. רוני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. shlomoavni 02 ביוני 2013 ב 04:42

מצטרף בכיף . שלחתי לך מסרון עם הפרטים שלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יעקב מלאכי 06 באוקטובר 2014 ב 12:24

אהלן רוני,

אני רואה את זה באיחור, מתי יש עוד אחד? אני אוהב טיולי ג'יפים, מנקה את האבק ומוציא את המגנום לשטח!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול