דרושים ג'יפאים נוספים
כרמי ברגמן ביקש ממני לעדכן:
לחברים המתנדבים שלום
הטיול ג'יפים לעמותת משי מתקיים !!
הטיול יערך: ביום שישי 18.10.13
מקום המפגש: לטרון ליד מסעדת אסא
שעת הפגישה בלטרון: 9:00
משך הטיול : כ-3 עד 4 שעות.
מדריך הטיול : מוש כהן
התנדבו עד היום 11 כלי רכב.
נחוצים רכבים נוספים
אבקש מכם לנסות להתפנות ולהתנדב למשימה החשובה הזאת.
בבקשה אשרו לי לנייד: 0546729565
תודה - כרמי ברגמן
דרושים ג'יפאים מתנדבים לעמותת מש''י
אני מתנדב באהבה מגיע עם חבר סהכ 2 גיפים
יוסי פאר-054-6689641
הסיכום: ג'יפאים מתנדבים לעמותת מש''י
אני מעלה זאת באיחור (אבל עדיף מאוחר מאשר מעולם לא...). להלן סיכום הטיול שנשלח אלי על מנת שאעדכן את הפורום:
שלום לכולם. ברצוננו להודות לכל אחד ואחד מכם באופן אישי על חלקכם באירוע מ.ש.י ביום שישי האחרון.
ביום ראשון, 22/9 , הפנה אותנו עודי (הצלם מגדרה) להתייעץ עם אחיו – כרמי ברגמן, לגבי אפשרות גיוס ג'יפים ונהגיהם בהתנדבות לשם ביצוע טיול ג'יפים לילדי העמותה ומשפחותיהם.
כרמי התגייס לעניין ברצון רב, במלוא הרצינות ו... במלוא המהירות.
סיכמנו כי ינסה להשיג כ 15 ג'יפים, ואכן תוך שלושה ימים הוא כבר היה סגור על: מדריך שיבדוק ויקבע מסלול ויובילו בפועל, תאריך, ומתנדבים מבחינתו, ולדבריו – לא יהוו בעיה...
ואכן, מסתבר שהחששות שלנו היו לשווא.
ביום שישי האחרון זכינו לפגוש 15 בחורים ובחורות, שכולם הגיעו עם חיוך על הפנים, אדיבות ללא גבול, סימפטיה ואמפתיה, אבזורים, פירות ועוד...! נכונים להתגבר על כל מכשול לוגיסטי ולמלא את רכביהם במשפחות העמותה.
הילדים ומשפחותיהם זכו לחוויה יוצאת דופן!
תגובות הילדים ובני המשפחות היו נלהבות!
(לחלק מהילדים זו הפעם הראשונה של נסיעה בג'יפ, בגלל קשיים פיסיים טכניים עליהם התגברנו בשיתוף פעולה מרשים)
ברצוננו להודות לכולכם:
מוש כהן המדריך, מנחם ישראל, עמרם ברגר, צביקה קייזרמן, נדב מלר, חני שביט, יוסי זמסקי, אמיתי אופק, אילן טנדליק, שרון סילג'י, דוקה ארזי, יוסי פאר, איציק פרץ (איזו), ביבי לוי
ובראש החבורה: כרמי ברגמן.
תודה מכל הלב, משפחת עמותת מ.ש.י