קוראים לי יוגב ואני מנהל מרכז תעסוקה לאוטיסטים בוגרים,
הרבה פעמים מגיעים אלינו אנשים טובים שכל מה שהם רוצים זה לעשות טוב לאנשים אחרים...
אומרים שהעם שלנו חצוף, והנוער לא מתורבת.. לי אישית יוצא לראות דווקא את הפנים היפות של העם שלנו וכל פעם שאנחנו מבקשים עזרה, אנשים מגיעים עם רצון לתת כמה שיותר ומכל הלב..
הפעם הבקשה שלי קצת שונה, הצוות שלנו אוהב אות החברים כאילו היו האחים הקטנים שלהם, הם נותנים את הלב ואת הנשמה בשבילם. לא פעם לאחר שעות העבודה הם לוקחים אותם לכמה שעות מההוסטל לבילוי, על חשבון זמנם הפנוי ומכספם הפרטי. המשכורת של מדריך היא: (תחזיקו חזק..) 3700-4200 תלוי כמה משמרות הוא עבד. הם מתמודדים עם אלימות קשה לעיתים קרובות, עם חברים שההתנהגות לא פעם מאתגרת מאוד, והם לא עושים את זה בשביל כסף..
אני רוצה להחזיר להם, מגיע להם!
אני מארגן להם יום כיף ביום שישי 23/05 יציאה ממרכז התעסוקה שלנו בגבעת ברנר בשמונה בבוקר לכיוון מערות לוזית וחזרה יש תכניות למהלך הטיול אך אנחנו פתוחים להצעות כולל שינוי המסלול..
אנחנו צריכים בסה''כ כעשרה ג'יפים, אני מבטיח לכל מיש שיגיע יום מהנה מאוד, הוא יחזור עם חוויות וישמע על עולם האוטיזם, שזה עולם מסתורי, מסקרן ומדהים
לפני שנצא לטיול אני אעשה סיור במרכז התעסוקה עם הסבר על המקום, נשתה קפה ונצא לדרך..
מספר הטלפון שלי: 050-6377057
בבקשה אל תקראו, תגידו נשמע מעניין ותמשיכו הלאה..
באמת שמגיע לחבר'ה האלה גם לקבל..
תודה רבה מראש!!!!