25 בפברואר 2017 ב 13:18נערך 0 תגובות1504
צפיותleornevo
לפני 5 שנים התחלתי עם חיידק ההתנדבויות למען ילדי החינוך המיוחד, היה זה עם טריוס קטן ושחור ועם גיפאים וותיקים ולא מוכרים,,, מאז עברו הרבה מיים בציפורי והתנודבתי להוביל את השיירה עד לפני שנתיים ואז לצערינו הוכפלה כמות התלמידים שפשוט הוגדרו וקוטחגו והועברו לחזקת החינוך המיוחד,,, והיכפלנו את השיירה לשניים ומלפני שנה כבר גייסנו עוד קבוצת מלאכים שניקראים כוכבי השטח - כי אין ניסים ולמשימה צריכים הרבה מלאכים ומלאכיות,, אז עברנו חודש ארוך ומתיש של הכנות, ושבועיים של הרמת קצב הגיוס והשותפים לדרך מוטי ולנטי ליבי ולנטי מכוכבי השטח טיולי 4x4 ו אייל הייבלום מהמסייעת ניכנסו מיתחת לאלונקה כבר שנה שנייה ויצאו איתנו לבדיקת המסלולים (כאשר יש כזו מטרה,, מתעלמים גם מהכאבים) ,, וחבר הביא חבר, וחבר הביא חבורה, מ @אדמת הקודש שהתגייסו, וחברים מרפאל וחברי לדרך מ גיבורים קטנים - תומכים ומתנדבים שהשבוע היו פנויים בצפון, (ועוד חברים חדשים שיצטרפו אלינו בשבוע הבא כי ראו את הדיגלונים והמדבקות ועוצמת החוויה) ותודה לאל ולחברים בעיקר עברנו את הכמות הנדרשת ואתמול בערב גם התאפשר לשחרר חברים שהיו מוכנים לבוא מ Ma'ale Adummim ראש-העין, חולון וכפר-יונה, ואני בטוח ויודע שחיסכון הדלק המשמעותי ינוצל להתנדבויות למען ילדים אחרים, ותודה לכל השותפים והשותפות, הגיפאים והגיפאיות Geula Polack Hamut Nadav וכל מי ששם יד ברישום, ובהובלה, והחבר היקר Shaul Nitzan שלקח על עצמו את הלוגיסטיקה של הפרישה וכאשר היגענו חיכו מטעמים ביתיים ומטעמים תרומת ארומה קריון ועוד מיספר סניפי ארומה ועוד שגוייסו ונענו ל בקשת העמותה התומכת קרן לחיים - תודה תודה, ותודה למורה שלומית מבית הספר תמיר קריית אתא על הסבלנות כי אנו ממש מקפידים על כל נוהלי מישרד החינוך,,, שום דבר אינו מובן מאליו ואני שמח שכולם נישמעו לתדריכים וסיימנו עם 0 פציעות, 0 תקלות וגם כמעט עמדנו בזמנים,,, והמסלול - בעצם שני המסלולים ניתן לתמונות לדבר בעד עצמם,,, שני שיירות של למעלה מ25 כלים,,, מביני דבר יגידו לכם שזה לא מובן מאליו ) כל שיירה מעל 10-12 , אז אם גם אתם רוצים להנות מחווית הנתינה באהבה פשוט שילחו לי SMS עם שם מלא, פלפון ואימייל ואחבר אותכם להתנדבויות באהבה ואם אין לכם גיפ אבל אתם מוכנים להיות נציגינו בבתי הספר המיוחדים בצפון , בעיקר חיפה ובית שאן = נישמח שתהיו הרפrנטים של גיבורים קטנים - לאוור נבו 0547885039 leornevo11@gmail.com https://www.facebook.com/leor.nevo.3/media_set?set=a.590159104511534&type=3&comment_id=590452644482180