צמיגים שטח לפורסטר 2015
או שאולי אפשר להתקין צמיגים
225-65-17 ?
אלו צמיגים מאוד נפוצים
אולי אפשר להחזיק סט רק לטיולים ? האם זה אפשרי מבחינת הרכב לקבל צמיגים בגדלים אלו ?
צמיגים שטח לפורסטר 2015
מה איתכם בעלי פורסטר ?
איך אתם מטילים?
עם הצמיגים המקורים גלגל מקורי ספייר?
האם יש כאן בעלי פורסטר מהשנתון שלי ששיפרו את הרכב שלהם ויש להם טיפים בשבילי?
צמיגים שטח לפורסטר 2015
אתה לא יכול לשנות את מידת הצמיגים אלא לפי מה שרשום ברישיון הרכב או במחשב של מכוני הרישוי לפי ה- AUTO DATA של הרכב שלך.
צמיגים שטח לפורסטר 2015
עופר תודה על השובה הצמיג המקורי עדיין מאוד בשטח אני כבר קרעתי אחד יצא לי לראות פירסומים שלך מטייל עם הפורסטר לאחרונה בבן שמן מה אתה ממליץ ? אפשר כך לצאת לטיולים במדבר? איך יתכן שאין בישראל צמיגי שטח לפורסטר איך ? מדוע היבואן לא דורש מיבואני הצמיגים ליבא צמיג מתאים ולהחזיק אותו קבוע במלאי לדעתי רכב שאין עבורו צמיגי שטח לא יכול להחשב כרכב שטח אני מאוכזב מאוד מכך שאין צמיגים אילו ידעתי כך לפני לא היתי קונה סוברו פורסטר
צמיגים שטח לפורסטר 2015
נושאים מהותיים יש לבדוק לפני הקנייה. בכול מקרה לג'יפונים - יש מבחר מצומצם של צמיגי שטח! מציע לך לגלוש בתוך הפורום של סובארו (כאן באתר השטח) יש הרבה שירשורים ומיגע בנושא צמיגים לפורסטר. אנחנו נוסעים (ובהצלחה) על רכבי יבואן להם צמיגים מקוריים ומסתדרים איתם לא רע. ראה דוגמאות להדרכות, טיולים ומסעות של סובארו דרייב שהובלנו עם צמיגים מקוריים: קישור לסיכומים של פעילות שטח בסובארו דרייב
צמיגים שטח לפורסטר 2015
התייחסתי בפרוט רב לנושא שהעלת כאן בדף הפייסבוק: פורסטר בשטח. אתה מוזמן לעיין בו. (15.3.16)
צמיגים שטח לפורסטר 2015
דני שלום ותודה .חיכיתי הרבה זמן לתגובה שלך קראתי בזמנו את כל הקישורים לגבי הצמיגים וגם בפייס ואני גם קורא פורומים בחול וזה בדיוק התסכול שלי .מבחינתי רכב שאין עבורו צמיגים at לא מתאים לשטח לפני הקניה בסובארו סיפרו לי סיפורים רבים על יכולות שטח ועל כמה שיש צמיגים וזאת לאחר שאני ביררתי קצת ובסובארו אמרו לי שאין בעיה ושיש צמיגי שטח בלי בעיות אני ממתין ליוקואומה כבר 3 חודשים אני מקווה שיגיעו בקרוב ונתחיל לטייל סוף סוף טיולים שלא שבילים לבנים פשוטים אני מקווה לתקן את הרושם שיש לי על האוטו ולהתחיל להינות מימנו
צמיגים שטח לפורסטר 2015
אבי
תעדכן אותנו במידה ויהיו חדשות בנושא הצמיגים
צמיגים שטח לפורסטר 2015
שלום גם אני נואשתי ץ מכול הבירורים שלי 1. אין כלל צמיג 50:50 שהוא בעל קוד מהירות V99. 2. אין צמיג כמו שמורכב על האוטו שלנו למכירה בארץ! התקשרתי עם סוברו - התשובה היתה שאינם יבואני צמיגים.... התקשרתי עם Yoohoma ישראל היבואן - התשובה שאולי במשלוח הבא.... כמה חודשים שאין צמיגים בארץ. שלחתי מכתב למשרד התחבורה על המחדל - אין תשובה! חברים נפלנו בגדול!!! אם היתי יודע היתי קונה רכב אחר.
צמיגים שטח לפורסטר 2015
עם כל האמפטיה לכל הטענות, אני מבקש לעשות טיפה סדר בנושא: בעבר, יבואן הרכב קיבל אישור מהיצרן ביפן לאשר לבעלי הפורסטר הרכבת צמיג 50/50 בתנאי: שמידות הצמיג זהות לכתוב ברישיון הרכב, קוד המשקל זהה ורק קוד המהירות ירד דרגה אחת. בשלוש השנים האחרונות, היצרן ביפן (!) אינו מרשה להרכיב צמיגים עם קוד מהירות נמוך מהמצויין ברישיון הרכב. היבואן מחוייב (!!!) לתת את אותה התשובה לכל מי שפונה אליו בנושא. היות ואין לשום יצרן צמיג 50/50 במידות הנל עם קוד מהירות / משקל 99V, אין למעשה צמיג חצי-חצי שניתן להרכיב על הפורסטר מבלי להפר את הוראות היצרן. ולמרות הכל, טיול מועדון סובארו מתקיימים, רוב המטיילים עם הצמיגים המקוריים וברוב המקרים הטיולים מסתיימים ללא קרעים בצמיגים. באחד מטיולי סובארו לפני כ-5 שנים, היה לי פורסטר 2008 מוגבה באישור היבואן (תקופה קצרצרה שבה ניתנו אישוררים) ונעל צמיגי BF (לרוב מורכבים על ג'יפים גדולים). הטיול היה להר חורשן. במהלך הטיול, נקרע אחד מצמיגי ה-BF בעוד ששאר הפורסטרים (עם צמיגי H/T מקוריים) סיימו את הטיול ללא פאנצ'רים או קרעים... כך, שאין תעודת ביטוח גם עם צמיגים קרביים בשטח.
צמיגים שטח לפורסטר 2015
דני ע כול הכבוד ויש כבוד
זה הימור די גדול לנסוע שטח ללא צמיג רזרבי מתאים, או ללא אפשרות להשיג צמיג תואם.
עם צמיג נקרע על פי הבנתי האוטו מושבת. חיבים 4 צמיגים תואמים בשל 4X4. או קנית רביעיה חדשה מסוג אחר.
צמיגים שטח לפורסטר 2015
צמיגים שטח לפורסטר 2015
בסד
הכי טוב לקנות סט נוסף.
אפשר לקנות ג'אנטים ב200שח ליח'.
צמיגי 50:50 יוקהומה G12 ב800שח ליח'.