פורומים

- שטח 4x4

חוות דעת על טויוטה היילקס

18 בפברואר 2001 ב 21:09 4 תגובות 6085 צפיות טל זהר
שלום לכולם מעוניין לשמוע חוות דעת על טויוטה היילקס,גם על הגרסה הקודמת עם הסרנים החיים וגם על הנוכחית האם למישהו יש ניסיון על רכב זה והאם הוא שיפר אותו בצורה כלשהיא כמו כן האם קיימת נעילה קידמית לדגם החדש ללא סרן חי מקדימה ובכלל מה ההבדלים הנוספים בין שני הדגמים האם יכול לשמש כאופציה זולה לגיפ עבודה קשוח עם יכולת בשטח טכני תודה מראש לכולם טל זהר
הוספת תגובה
  • 1. יורמי 18 בפברואר 2001 ב 20:15

זהוא גיפ העבודה הקשוח!! גם אם

זהוא גיפ העבודה הקשוח!! גם אם לא האופציה הזולה על הדגם הישן יש כתבה בארכיון הכתבות החדש פחות עמיד אך יותר נוח .אין נעילה נשלטת קדמית יש נעילות אוטומטיות .ראה פוררנר. איןסוף שיפורים ונולד לשטח טכני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גדי מאיר 19 בפברואר 2001 ב 11:11

ההיילקס הוא הטנדר הטוב ביותר ב

ההיילקס הוא הטנדר הטוב ביותר בשטחח כיום לצרכי עבירות קשה. הטנדר עמיד ובנוי בצורה קשיחה מאוד, מה שמשפיע עם הגב של הנהג, שמקבל את הקשיחות ישר לעמוד השדרה. אני עבדתי עם טנדר כזה במשך שנתיים של נהיגת שטח, גרירות ונסיעות כביש רבות והאוטו הזה לא נעצר בשום מקום. מדובר בדגם הקודם עם סרן חי מלפנים. הרכב לא נוח וקופצני יותר מסמוראי, אבל בשטח טכני אין מתחרה לו. הרכב אמין בצורה מדהימה, כל עוד שומרים על טיפולים בזמן - נסיעות שטח קשות מחייבות טיפול קטן כל 5,000 ק''''מ. הדגם החדש נוח יותר ובעל מנוע חזק יותר במעט, ולפי מה שהבנתי אין אפשרות להתקין לו נעילות קדמיות (רוני - תקן אותי אם אני טועה).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. טל זהר 19 בפברואר 2001 ב 15:35

הצלחתי להתבלבל - האם יש נעילה

הצלחתי להתבלבל - האם יש נעילה קידמית לדגם החדש ואם כן מאיזה סוג תודה טל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ניר 20 בפברואר 2001 ב 09:00

אהלן טל אין לי כוח להקליד עכש

אהלן טל אין לי כוח להקליד עכשיו שעה אז אם אתה רוצה חוות דעת על הדגם הישן אז תרים לי טלפון , 052-219899 ואני אנסה לעזור

הוספת תגובה צטט והגב
נגישות