זהירות, נגררים ציקי
זהירות נוספת לאחר שחיפשתי עבודה עבדתי שם כ3 שבועות כל יום היה כמו נצח האיש חושב שכולם רודפים אחריו או באים לגנוב אותו הוא נחמד בטלפון אך בפועל לא כך גם המחיר אינו כפי שסוגר בטלפון החפריות שולטת שם לא מומלץ אומנם הוא שם דבר כביכול אך ....ישנם אדיבים הרבה יותר לשיקול דעתכם
זהירות, נגררים ציקי
זהירות, נגררים ציקי
זהירות, נגררים ציקי
VESPA אני בטוח שלא תהיה פעיל יותר באתר ונרשמת בכדי לתת תגובה אנונימית.
אלא אם כן תוכיח אחרת.
זהירות, נגררים ציקי
זהירות, נגררים ציקי
זהירות, נגררים ציקי
זהירות, נגררים ציקי
עמי מנגררי השרון מומלץ וממליץ ,קניתי ממנו כבר כמה פעמים ווי גרירה (כל החלפת רכב)
אדם ישר מאוד ואמין
ולבת של ציקי למה באמת לא עונה יותר חחח
זהירות, נגררים ציקי
חברים ראו הוזהרתם השכרתי נגרר פשוט סגרנו מחיר וביום הלקיחה המחיר קפץ בעשרות אחוזים!!!!!! הוא גנב!!!!!!!
זהירות, נגררים ציקי
בהמשך לציטוט כרגע עברתי לחברת מ.ב נגררים חברה אמינה וזולה ממליץ
מילה ממני תצאו רק מרוצים
זהירות, נגררים ציקי
זהירות! תגובות בפורום...
מאוד עניין אותי מי זה אבי שמאי? שהגיב כך בפורום והשמיץ בכזו אדיקות את ציקי נגררים (ואני לא מכיר את ציקי נגררים). אז דרך כתובת המייל של אבי שמאי ובעזרת הגוגל - מצאתי (באופן ''מפתיע'' יש לכתוב) עוד מספר מקומות בהם ''אבי שמאי'' (או איך שקוראים לו) המשתמש באותה כתובת דוא''ל אשר שימשה לרישום באתר השטח משבח את מ.ב. נגררים (שגם אותם אני לא מכיר). לא יודע מה זה אומר על ציקי או על מ.ב. אבל נראה לי שהגולשים החכמים יכולים להבין מה זה אומר על אבי ''הממליץ'' האדוק.
זהירות, נגררים ציקי
בשנה האחרונה התקנתי אצל צ'יקי בפתח תיקווה 2 ווי גרירה (אאוטבק ופורסטר). גם אם האוירה במשרד לא היתה לי נעימה, עובדתית, המחיר שסיכמתי בטלפון היה זה ששילמתי בפועל, הוא ביצע את הרישום ברישיון הרכב כפי שהתחייב, עמד בזמנים ובסיכומו של דבר, מה שסוכם בוצע. אין להסיק מדבריי נקיטת עמדה לכאן או לכאן, אלה שבמקרה שלי, מה שסוכם בוצע במלואו וכלשונו.
זהירות, נגררים ציקי
וואו.. טוב לדעת על ציקי..
בכל מקרה, אני השתמשתי בשירותים של ש.א.ל נגררים (השכרתי נגרר) והיה אחלה שירות!