קובי היקר
רמת המקצועיות והשירותיות שלך ראויה להערצה.תודה על יחס אישי לכל צורך שעלה,תודה על הכוונה בשטח.בזכות הבטחון שהענקת,חווית הנהיגה הראשונה שלי בשטח הייתה מדהימה,קשה לתאר במילים.
בחירת המסלול הייתה מושלמת,נופים עוצרי נשימה.
בזכות השקט והשלווה שאתה משרה הייתה אווירה מעולה בטיול.משפחות שונות ומגוונות התחברו והיה פרגון,שיתוף וכבוד הדדי.
מחכים לטיול הבא!
המשך לעשות חיל ולהעניק חווית טיול שאינה נישכחת.
תודה רבה גלי
אתה מקצוען אמיתי
לא להעליב בבקשה את ה rav4 שלי. הטיול היה מצויין ומאוד נהננו ממנו גם אם היה צריך קצת גרירות ועבודת מע"צ עבורי. המקצועיות והסבלנות של קובי הוסיפו לחוויה של הטיול.
תודה רבה על הכל. מחכה לטיול הבא.
מסכים עם כל מה שרשמה הבחורה בתגובה ה-1.
אנחנו והילדים מחכים כבר לטיול הבא...
קובי,
תודה רבה על ההדרכה, המקצועיות והיחס החם.
מאוד נהנינו ממך ומהקבוצה.
מחכים למפגשים הבאים.
תודה רבה חברים
מיכל, בטיול הזה, את והרכב שלך הגדרתם מחדש את ההבדל בין מי שמעדיף להישאר ראש לשועלים לבין אלו שבחרו להיות זנב לאריות.. אף אחד לא אמר שיהיה קל ועשיתם את זה בגבורה. אני והרצועה היינו שם רק בקטנה..
כתבת ותעדת את הטיול באופן מושלם, הגדרת הטיול היא רמת עבירות בינונית, אני עם שברולט טראוורס 4X4 ותוהה אם להשתתף בטיול כזה. החשש הוא פחות מכח ואחיזה אלא יותר עניין של מרווח גחון ופנצ'רים. כיצד מתמודדים עם זה בשטח?
כתבת ותעדת את הטיול באופן מושלם, הגדרת הטיול היא רמת עבירות בינונית, אני עם שברולט טראוורס 4X4 ותוהה אם להשתתף בטיול כזה. החשש הוא פחות מכח ואחיזה אלא יותר עניין של מרווח גחון ופנצ'רים. כיצד מתמודדים עם זה בשטח?
"