קיים גם בxv או רק בפורסטר?
קיים גם בxv או רק בפורסטר?
"שני דיפרנציאלים ומצמד רטוב באמצע. בלחיצה על הכפתור ננעל לטובת נסיעת שטח. בקרת משיכה פועלת ברזולוציה גבוהה יותר. תמסורת דוושת האצה משתנה כדי שלא נעביר מומנט גבוהה מדי. מערכת עובדת מצויין
תודה על ההעשרה...
שאלה:
האם נכון לעשות בה שימוש גם ירידה תלולה ,יחסית בכביש?...או רצוי לשלב הילוך לM....?
תודה על ההעשרה...
שאלה:
האם נכון לעשות בה שימוש גם ירידה תלולה ,יחסית בכביש?...או רצוי לשלב הילוך לM....?
1) האם ה-x מוד הוא כמו 4x4 h שכדאי ללחוץ עליו בכל ירידה לשטח?
2) האם כדאי ללחוץ עליו בחולות כי הוא מנטרל בקרת אחיזה?
1) האם ה-x מוד הוא כמו 4x4 h שכדאי ללחוץ עליו בכל ירידה לשטח?
2) האם כדאי ללחוץ עליו בחולות כי הוא מנטרל בקרת אחיזה?
באיזה דגמים ושנתונים של סובארו קימת המערכת x-mode
באיזה דגמים ושנתונים של סובארו קימת המערכת x-mode
יש לי שברולט קרוז סטיישן 2013 וגם בה יש בקרת אחיזה .והרכב לא 4×4 ולא שטח לחלוטין .
אז לא ברור לי מה ההתפעלות מהסובארו .
מבקש לקבל תשובה עיניינית
תודה
יש לי שברולט קרוז סטיישן 2013 וגם בה יש בקרת אחיזה .והרכב לא 4×4 ולא שטח לחלוטין .
אז לא ברור לי מה ההתפעלות מהסובארו .
מבקש לקבל תשובה עיניינית
תודה
תודה על ההסבר המפורט!
שאלה לגבי ההבדל בין מצב עפר למצב בוץ ב x mode - האם נכון להפעיל את מצב הבוץ באמת רק במקטעים בוציים או רטובים? במצב של הצלבה רגילה על שביל עפר או מקטע טכני עם מדרגה, האם למצב בוץ יהיה איזשהו יתרון, או חסרון, אם אפעיל אותו?
אשמח
תודה על ההסבר המפורט!
שאלה לגבי ההבדל בין מצב עפר למצב בוץ ב x mode - האם נכון להפעיל את מצב הבוץ באמת רק במקטעים בוציים או רטובים? במצב של הצלבה רגילה על שביל עפר או מקטע טכני עם מדרגה, האם למצב בוץ יהיה איזשהו יתרון, או חסרון, אם אפעיל אותו?
אשמח
בבדיקה בהצלבה יותר חזקה בקושי מתמודד. המערכת לא עובדת כמו שצריך בהצלבה.- מאכזב מאוד. כמו כן מסרסת את תגובת המנוע לחלוטין
בבדיקה בהצלבה יותר חזקה בקושי מתמודד. המערכת לא עובדת כמו שצריך בהצלבה.- מאכזב מאוד. כמו כן מסרסת את תגובת המנוע לחלוטין
"אוקיי אז יש לי סובארו xv שנת 2017 ואין בה את מערכת ה x mode או שיש ואין לי מושג איך לתפעל אותה.
מה אז אני עושה במצב כזה?
אוקיי אז יש לי סובארו xv שנת 2017 ואין בה את מערכת ה x mode או שיש ואין לי מושג איך לתפעל אותה.
מה אז אני עושה במצב כזה?