הוידאו בכתבה לא עובד
בקרוב מגיע שחקן חדש הפורד ברונקו שעל פניו נראה קרבי וינגוס חלק לא קטן מהטויוטה ומהרנגלר/רוביקון במחיר שפוי ויכולת שטח לא מבוטלת , אני אחכה שיגיע
זה שאתם לא מרגישים בתאוצה כמו ב 2015 זה יתרון זכות לטויוטה ,הרכב יותר חזק , יותר נעים לנסיעה , פחות מרעיש ויותר מעודן לנסיעה😏
יופי של כתבה אך לא ברור למה נכתב "בשנת 2018 טויוטה השיקה לנד קרוזר עםמנועחדש המספק רק 177 כ"ס" . כבר בקיץ 2015 הגיעו לנדקרוזרים עם 2.8 (ליתר דיוק 2755 סמ"ק) ו-177 כ"ס. לי עצמי יש אחד כזה שעלה על הכביש ב-10/2015.
מתי יביאו לארץ את Havel h9?
שיהיו פה רכבים במחירים שפויים?
הוידאו בכתבה לא עובד
"בקרוב מגיע שחקן חדש הפורד ברונקו שעל פניו נראה קרבי וינגוס חלק לא קטן מהטויוטה ומהרנגלר/רוביקון במחיר שפוי ויכולת שטח לא מבוטלת , אני אחכה שיגיע
"זה שאתם לא מרגישים בתאוצה כמו ב 2015 זה יתרון זכות לטויוטה ,הרכב יותר חזק , יותר נעים לנסיעה , פחות מרעיש ויותר מעודן לנסיעה😏
"יופי של כתבה אך לא ברור למה נכתב "בשנת 2018 טויוטה השיקה לנד קרוזר עםמנועחדש המספק רק 177 כ"ס" . כבר בקיץ 2015 הגיעו לנדקרוזרים עם 2.8 (ליתר דיוק 2755 סמ"ק) ו-177 כ"ס. לי עצמי יש אחד כזה שעלה על הכביש ב-10/2015.
"מתי יביאו לארץ את Havel h9?
שיהיו פה רכבים במחירים שפויים?
מי הכתב הדפ״ר? סגנון כתיבה, התנסחות ועברית, כמו של תלמיד חטיבת ביניים. הליצן כותב כפי שהוא חושב או מדבר, ועושה רושם שאותית ומילים הן לא הצד החזק שלו. אולי כדאי שיתמקד בשמן מנוע ובהחלפת צמיגים ויותיר את הכתיבה לאחרים.
מי הכתב הדפ״ר? סגנון כתיבה, התנסחות ועברית, כמו של תלמיד חטיבת ביניים. הליצן כותב כפי שהוא חושב או מדבר, ועושה רושם שאותית ומילים הן לא הצד החזק שלו. אולי כדאי שיתמקד בשמן מנוע ובהחלפת צמיגים ויותיר את הכתיבה לאחרים.
"מי החמאר 4X4 ???
תקן אותי בבקשה,האם הרכב בכתבה הוא לא הפראדו ?
לנד קרוזר סדרה 300 עדין לא הופיע בשוק !
תודה
תקן אותי בבקשה,האם הרכב בכתבה הוא לא הפראדו ?
לנד קרוזר סדרה 300 עדין לא הופיע בשוק !
תודה
כתבה יפה !
שאלה למה כל כך חשוב ה 0-100 ?זה לא רכב מרוץ עוד שתי שניות פחות שתי שניות ?
כתבה יפה !
שאלה למה כל כך חשוב ה 0-100 ?זה לא רכב מרוץ עוד שתי שניות פחות שתי שניות ?
לא מוהיקני ולא אחרון. יש עדיין רכבים יפנים עם הילוך כוח ושילדת סולם.
רועי לרון - בשטח זה לא רלוונטי אבל כשאתה יוצא לעקיפה בכביש זה יכול להיות משמעותי.
עופר אהבתי את הכתיבה שלך, הפרטים והאכזבה מנטישה של חברות גדולות את עולם השטח.
מאוד התעצבתי ב2016 שמיצובישי הפסיקה את הפאג'רו.
זה הרכב היחיד עם אמינות יכולת שטח, במחיר(יחסית) שפוי.
ביקורת מעולה!
הפנסים לא מוגנים נגד מים (היצרן הודיע לפני שבוע!) הקידמיים... טיפ: למרוח ווזלין מסביב למחשב של הפנסים.
אני מנצל במה זו כדי ליידע את כולם.
לנד קרוזר שכור באירופה מציע הרבה יותר מכל לנד קרוזר שמייבאים לישראל.
גם ברמת הפינוקים וגם בדברים יותר מהותיים.
לדוגמא:
מראות צד יורדות בשילוב לרברס.
תאורת חוץ כשפותחים דלת (מאיר על הרצפה)
בחירת מצבי נהיגה ספורט,חסכוני וכו .
רק המודל 2021 יש את מערכות הבטיחות שקיימות כבר כמה שנים ולא הגיעו לכאן
לסיכום: מדיניות יבואן ××× תשלימו לבד ...
הכתבה מרגישה יותר כמבחן כביש ופחות שטח. אישית, יכולת השטח שלו מסקרנת אותי (הדגמים הקודמים לא הרשימו בשטח ולא הצדיקו את המחיר לעניות דעתי).
הכתבה מרגישה יותר כמבחן כביש ופחות שטח. אישית, יכולת השטח שלו מסקרנת אותי (הדגמים הקודמים לא הרשימו בשטח ולא הצדיקו את המחיר לעניות דעתי).
"מה לגבי מבחני ריסוק ובריחה ממכשול ???????
ב 2011 הרכב התהפך על הצד במבחן התנגשות צד .
למה אין מבחן ריסוק חדש מ 2018 ??
למגיב 23- כל התכונות שציינת יש בלימיטד , אמנם 400,000 שח אבל בישראל כמו בישראל
אבל מה התצרוכת סולר שלו ?
אבל מה התצרוכת סולר שלו ?
"זבל יפני כולן פלסטיק ומצועצע אם כבר רכב שטח אז לרכוש את הדבר האמיתי. למה בערך,בכאילו,כמו וכו... אך רק ג׳יפ רנגלר שליט השטח ללא עוררין. וגם הוא לא רואה שטח .
430,000 ש"ח גרסה המאובזרת ??? טירוף !!!
אבל לו היה לי המון כסף לזרוק על רכב הייתי שוקל זאת בגלל הכתבה...
עשית חשק מטורף
אבל בא לי על לנד קרוזר קצר
יש בארץ?
לא הבנתי - מומלץ או לא?
רכב מיושן
במחיר הזוי
נראה 2012 מקסימום
לא הבנתי - מומלץ או לא?
"עשית חשק מטורף
אבל בא לי על לנד קרוזר קצר
יש בארץ?
רכב מיושן
במחיר הזוי
נראה 2012 מקסימום
לתקן טעות שנכתבה במענה לאחת התגובות.
רק בארץ מתייחסים בשם פראדו באופן מוטעה רק לסדרה 90.
למעשה החל מסדרה 70, טויוטה פיצלו ענף בשם לנדקרוזר פראדו שכלל את הסדרות J70, J90, J120 ו-J150 הנוכחי.
יש את הענף שנקרא לנדקרוזר סטיישן-וואגון שכולל את סדרות 80, 100 ו-200.
נשאר גם הענף המרכזי של לנדקרוזר סדרה 70 שעדיין נמכר במדינות עולם שלישי.
כל מי שמחפש חלקי חילוף בחו"ל יודע שעליו לחפש לפי לנדקרוזר פראדו.
יוניון מוטורס מסיבותיהם שלהם השמיטו את המונח פראדו.
לתקן טעות שנכתבה במענה לאחת התגובות.
רק בארץ מתייחסים בשם פראדו באופן מוטעה רק לסדרה 90.
למעשה החל מסדרה 70, טויוטה פיצלו ענף בשם לנדקרוזר פראדו שכלל את הסדרות J70, J90, J120 ו-J150 הנוכחי.
יש את הענף שנקרא לנדקרוזר סטיישן-וואגון שכולל את סדרות 80, 100 ו-200.
נשאר גם הענף המרכזי של לנדקרוזר סדרה 70 שעדיין נמכר במדינות עולם שלישי.
כל מי שמחפש חלקי חילוף בחו"ל יודע שעליו לחפש לפי לנדקרוזר פראדו.
יוניון מוטורס מסיבותיהם שלהם השמיטו את המונח פראדו.
מלך השטח האגדי
אחלה רכב שומר על הערך שלו ושוק אש
שאלה לכותב על גלגל רזרבי.. האם לא מגביל בשטח? זווית נטישה? חסוף לפגיעות? והעיקר קושי בשליפת גלגל הרזרבי כאשר הרכב מתיישב על הגחון ויש פנצ'ר באחד הגלגלים. אני בעצמי עזרתי לחלץ טנדר עם גלגל רזרבי בתחתית שהיה תקוע במצב כזה במשך שעות..
האם לא חבל שטוייטה בחרו להעביר את הגלגל מהדלת לתחתית? (בדגם ארוך)
האם ניתן להזמין דגם ארוך עם גלגל רזרבי על הדלת?
אורח/ת - נ . א . השרון תן קצת אינפו
מתי צפויי להגיע? איזה טווח מחירים?
מלך הכביש והשטח גם במחיר מול השאר
שאלה לכותב על גלגל רזרבי.. האם לא מגביל בשטח? זווית נטישה? חסוף לפגיעות? והעיקר קושי בשליפת גלגל הרזרבי כאשר הרכב מתיישב על הגחון ויש פנצ'ר באחד הגלגלים. אני בעצמי עזרתי לחלץ טנדר עם גלגל רזרבי בתחתית שהיה תקוע במצב כזה במשך שעות..
האם לא חבל שטוייטה בחרו להעביר את הגלגל מהדלת לתחתית? (בדגם ארוך)
האם ניתן להזמין דגם ארוך עם גלגל רזרבי על הדלת?
טנדר עייף ומכוער. מתאים לעובדי בניין ולחקלאים בלבד. מחיר בלתי שפוי לטנדר.בושה למנוע והגיע הזמן להתקדם ורכבים הרבה יותר מפנקים במחיר ההזוי הזה.
תודה על הכתבה
שאלה מהבנאדם הפשוט
למה לא מראים את יכולות השטח והיתרונות כפי שהסברת יפה מול שאר המתחרים בתנאים יותר קשים ? אם כבר מדברים על יכולות הגיפ אז להראות כמה באמת הוא שווה וכמה רחוק ניתן לקחת אותו מבלי כל הניירת והמידע שצירפת בסוף השטח קובע.
לא היה באמת מבחן שטח ומה שהיה ניתן לעבור בהרבה " גיפונים " יותר זולים וגם בדגמי סטוק.
אז לא מבין מה ההבדל בין הטויוטה לסובארו פורסטר ב " אותו מסלול ואותם תנאים ? "
הכוונה לא להמעיט מאיכות ויתרונות הטויוטה אך לבנאדם הפשוט ולא למטפסי הרים כמה זה שונה ? לשלם 350K או 220K ?
תודה על הכתבה
שאלה מהבנאדם הפשוט
למה לא מראים את יכולות השטח והיתרונות כפי שהסברת יפה מול שאר המתחרים בתנאים יותר קשים ? אם כבר מדברים על יכולות הגיפ אז להראות כמה באמת הוא שווה וכמה רחוק ניתן לקחת אותו מבלי כל הניירת והמידע שצירפת בסוף השטח קובע.
לא היה באמת מבחן שטח ומה שהיה ניתן לעבור בהרבה " גיפונים " יותר זולים וגם בדגמי סטוק.
אז לא מבין מה ההבדל בין הטויוטה לסובארו פורסטר ב " אותו מסלול ואותם תנאים ? "
הכוונה לא להמעיט מאיכות ויתרונות הטויוטה אך לבנאדם הפשוט ולא למטפסי הרים כמה זה שונה ? לשלם 350K או 220K ?
אכן לנד קרוז ומרצדס CLA , עדיף לקנות חדש - אחרת תשלמו הרבה כסף מעל המחירון .
למה לא לומר את האמת כשאפשר לשקר?
סוזוקי ג'ימני: שלדת סולם, שני סרנים חיים והילוך כוח.
ולא.. איןו לי ג'ימני.. אני לא בעל חברת סוזוקי.. אני סתם קורא רגיל שמפריע לו כשמשקרים!
שלום רב,
האם הבנתי נכון שכל ההבדל בין לימיטד לסהרה, משנת 2021 ואילך, זה נעילת הדיפרנציאל האחורי?
אם כן האם זה שווה את ההשקעה של עוד מעל 20,000 ש"ח?
תודה
עופר
שלום רב,
האם הבנתי נכון שכל ההבדל בין לימיטד לסהרה, משנת 2021 ואילך, זה נעילת הדיפרנציאל האחורי?
אם כן האם זה שווה את ההשקעה של עוד מעל 20,000 ש"ח?
תודה
עופר
עופר,
תודה רבה