ואף מילה על זוית הגישה המגוחכת או העובדה שאין צמיג רזרבי?
מילא צמיג, אפשר לשים על הגג - אבל את זוית הגישה יהיה קשה לשפר. וגם אחרי ההגבהה היא יותר דומה לשל סןרנט7 מאשר לשל לנד-קרוזר. ממש מעצבן!
ביקורת מגמתית הטריילהוק של צרוקי הוא ספינת חלל בכביש ובשטח לעומתו
אבל למה בלי ספייר???
אבל למה בלי ספייר???
"חבל מאוד שהיבואן טלקאר לא טרח לתת ספר רכב בעברית לרכב כדי לחסוך כמה שקלים..
עלק רכב שטח קשוח.
עם זווית גישה נטישה כאלו מקסימום שבילים אפשר לעשות איתו.
אתר שתמיד נותן סקירות מזויפות להגיד בעיות מלאים בארץ ובעולם זה גיחוך אין שום בעיה בעולם הבעיה היבואנים הנצלניים בארץ של מזמינים לפי הביקוש ובכך כל שנה מעלים מחירים לפי רצונם
אתר שתמיד נותן סקירות מזויפות להגיד בעיות מלאים בארץ ובעולם זה גיחוך אין שום בעיה בעולם הבעיה היבואנים הנצלניים בארץ של מזמינים לפי הביקוש ובכך כל שנה מעלים מחירים לפי רצונם
"למספר 2 (רם) :
מה כל כך יותר טוב בגראנד צירוקי טריילהוק לעומת הרקסטון חוץ מהשם המיתולוגי? הוא יותר יקר באיזה 100 אלף נדמה לי, שלדה של פרייבט לעומת סולם ברקסטון, מתלים עצמאיים - אותה תצורה, הקוודרה דרייב נשמע מקביל לנעילה האחורית פה, אחרי הגבהה הזויות דומות, המנוע של הגראנד יותר חזק אז באמת יתרון בכביש אבל בשביל זה לשלם את ההפרש? שלא לדבר על 7 מושבים ובטוח תחזוקה לאורך זמן יותר זולה ויותר אמין מהגיפ.
2. לעופר אוגש המלך: מה עם איזה מבחן השוואתי טוב מהסוג של פעם? רקסטון טריילהוק לנד קרוזר ואיזה דיסקו5 שיביא לכולם בראש...אני זוכר השוואה של מבחן הטירונים דיסקו 3 לגראנד wk...היו ימים.
חג שמח
נראה פשרה מכובדת מאד במחיר מול העבירות של לנדקוזר והנוחות של טריילהוק. אבל חסר מידע חשוב: סאנגיונג נמצאת בהגנת נושים ורגע לפני פשיטת רגל וזה קריטי לרוכש ישראלי בגלל עלויות וירידת ערך צפויה, שלא לדבר על תחזוקה ארוכת טווח. אגב, בחול סאנגיונג נותנים 7 (שבע) שנות אחריות מלאה, בארץ אין מספיק תחרות, נקווה שטורנדו מזגנים ייכנסו לתחום ;-).
כבעלים של רקסטון חדש בגיל שבוע. הרכב בגרסת הפרמיום מגיע עמוס בפלסטיקים שניראים מאד שבירים בשטח.
מערכות הבטיחות של הרכב לא מנגנות כמו שצריך. היבואן השמיט מערכת מולטימדיה להתקין בארץ כתוצאה מכך איכות מערכות הבטיחות גרועה מאד. הרכב לא מזהה תמרורים כמו שצריך, ומתריע בכל שניה על סטיה מהנתיב. בשטח הרכב אינו משלב בזמן את הנעילה. כנראה שלאלקטרוניקה של הרכב חיים משלה. אכזבה גדולה הרכב אינו בשל מספיק האלקטרוניקה ובבטיחות. לעומת זאת מנוע וגיר מצויינים.
1- האם מישהו קבל מהחברה רקסטון 2021 עם צמיגי שטח (או לפחות 50/50) ? ובאם לא האם יש המלצה לסוכן צמיגים המחליף באולם המסירה את המקוריים למתבקש ובעלות הוגנת ?
2 - חוות דעת לגבי מיגונים (מעבר לערכת "רסטה") הגבהות / התקן צמיג אחורי ווו גרירה .אצל מי מומלץ להתקין חבילת השיפורים בעלות הוגנת ?
3- באם כבר הזכרתם צמיג על מנשא/גגון על הגג מהו הגובה המתקבל +- (כניסה לחניונים ?) .
אשמח למענה גם ממנהלי הפורום .
וואוו . יש הרבה רכבים עם מנוע וגיר מצויינים אבל אני הזמנתי רקסטון חדש הן בשל העלות תועלת אבל בעיקר בשל מה שחשבתי שמייחד את הרקסטון לעומת למשל האאוטבק/פורסטר והביקורת לעיל טופחת בפנים . אני מחליף Q7 דיזל 2007 יד ראשונה וחשבתי לתומי כי הרקסטון יתאים לי בהיותו "דומה" מבחינת המידות והנראות לעבודתי כמדריך תיירים "אשכול" ובעל ייתרון בשטח . הביקורת שלך מאלצת אותי לעשות חושבים שוב .
1- האם מישהו קבל מהחברה רקסטון 2021 עם צמיגי שטח (או לפחות 50/50) ? ובאם לא האם יש המלצה לסוכן צמיגים המחליף באולם המסירה את המקוריים למתבקש ובעלות הוגנת ?
2 - חוות דעת לגבי מיגונים (מעבר לערכת "רסטה") הגבהות / התקן צמיג אחורי ווו גרירה .אצל מי מומלץ להתקין חבילת השיפורים בעלות הוגנת ?
3- באם כבר הזכרתם צמיג על מנשא/גגון על הגג מהו הגובה המתקבל +- (כניסה לחניונים ?) .
אשמח למענה גם ממנהלי הפורום .
וואוו . יש הרבה רכבים עם מנוע וגיר מצויינים אבל אני הזמנתי רקסטון חדש הן בשל העלות תועלת אבל בעיקר בשל מה שחשבתי שמייחד את הרקסטון לעומת למשל האאוטבק/פורסטר והביקורת לעיל טופחת בפנים . אני מחליף Q7 דיזל 2007 יד ראשונה וחשבתי לתומי כי הרקסטון יתאים לי בהיותו "דומה" מבחינת המידות והנראות לעבודתי כמדריך תיירים "אשכול" ובעל ייתרון בשטח . הביקורת שלך מאלצת אותי לעשות חושבים שוב .
"אהלן,
מאוד מתלבט חרכוש רקסטון שתשתמש אותי לטיולים וכמובן בשוטף. לא מתכוון לרכוש חדש אלא יד שנייה.
אשמח לשמוע מבעלי הרכב , קצת על הוצאות תחזוקה שוטפות של הרכב.
אחלה יום !
אוטו נישמע מעולה .. וסליחה אם אני לא טועה .. לרקסטון מנוע וגיר של מרצדס . וזה אומר הרבה יותר מסתם המלצה
ואף מילה על הטמבון הקדמי שאין סיכוי שיישאר שלם בשביל המורכב הראשון?
אתה לויאלי מידי לחברות הרכב שמזמינות אותך למבחנים
רק אחרי טמבון קדמי גתוס(בעיית חיישנים של מערכות הבטיחות) , הגבהה ,גלגל ספייר בהתקנה מיוחדת, ופיתרון צמיגי השטח (חתך נמוך) יהיה לו פוטנציאל, עד אז צעצוע
ואף מילה על הטמבון הקדמי שאין סיכוי שיישאר שלם בשביל המורכב הראשון?
אתה לויאלי מידי לחברות הרכב שמזמינות אותך למבחנים
ועם כל זה החברה ככל הנראה סוגרת את שעריה,,,,אם רק היו מחליפים את הסמל המכוער שלהם מגדילים קוטר גלגל מבלי לשנות כלום, היו היום במקום אחר....אולי חבל ואולי לא,,,,יש האומרים רק טויוטה חח
תצרוכת דלק אמיתית - אני בדקתי
קניתי רקסטון 2022 נסיעה ראשונה נסעתי לים המלח מנתניה 400 ק"מ . תדלקתי ביציאה ובחזרה באותו אקדח תדלוק יצא 28 ליטר בדיוק זה אומר 14.4 ק"מ לליטר
בהתחשב שהדרך חזרה מים המלח חצי שעה של עליות .
לשואלים ולמנחשים
אני קניתי 2022
היבואן מספק במתנה גלגל ספיר בגודל המלא
חיסרון אין לו מקום קבוע
קניתי רקסטון 2022 נסיעה ראשונה נסעתי לים המלח מנתניה 400 ק"מ . תדלקתי ביציאה ובחזרה באותו אקדח תדלוק יצא 28 ליטר בדיוק זה אומר 14.4 ק"מ לליטר
לשואלים ולמנחשים
אני קניתי 2022
היבואן מספק במתנה גלגל ספיר בגודל המלא
חיסרון אין לו מקום קבוע
יפה, זה בערך הרמת קושי שאני מכוון אליה.
לגבי הגבהות והחלפת גלגל, הבנתי שיש בעתיות מסויימת ודרושים אישורים, ישנה אפשרות להרחיב בנושא?
יפה, זה בערך הרמת קושי שאני מכוון אליה.
לגבי הגבהות והחלפת גלגל, הבנתי שיש בעתיות מסויימת ודרושים אישורים, ישנה אפשרות להרחיב בנושא?
נו באמת ..ממש מלך השטח, זווית גישה ננסית, מהלכי מתלה אפסיים, הכל פלסטיק, רכב נישה עם חלקי חילוף יקרים בצורה מוגזמת ועוד ועוד...ברגע שקצת מתיישן הרוב מטפלים במוסכים שרחוקים מיבואן, לא כל רכב הוא king of the hammers ובטח קשה להשיג עתה רכבי 4X4 קשוחים.
נו באמת ..ממש מלך השטח, זווית גישה ננסית, מהלכי מתלה אפסיים, הכל פלסטיק, רכב נישה עם חלקי חילוף יקרים בצורה מוגזמת ועוד ועוד...ברגע שקצת מתיישן הרוב מטפלים במוסכים שרחוקים מיבואן, לא כל רכב הוא king of the hammers ובטח קשה להשיג עתה רכבי 4X4 קשוחים.
"מוזר שהם מציעים צמיג רזרבי במחיר כמעט מלא, אבל איפה תשים אותו - על הגג??? גישה? רעש רוח?
האם מישהו ממוסכי השיפורים מציע פתרון טוב?
מוזר שהם מציעים צמיג רזרבי במחיר כמעט מלא, אבל איפה תשים אותו - על הגג??? גישה? רעש רוח?
האם מישהו ממוסכי השיפורים מציע פתרון טוב?
רקסטון 2023 רכב לא שווה את המחיר שלו, מלא תקלות, מזגן חלש, אבזור דל , מוכרים אותו בכאילו רכב שטח והוא לא. מוסכי יבואן לא יודעים לטפל בו.
רקסטון 2023 רכב לא שווה את המחיר שלו, מלא תקלות, מזגן חלש, אבזור דל , מוכרים אותו בכאילו רכב שטח והוא לא. מוסכי יבואן לא יודעים לטפל בו.
"