כרגיל אני קורא בשקיקה כתבות של המדריך עופר אדר שבתחילת דרכי למדתי בטיוליו איך לטייל, להדריך להסביר את המסלול על המפה והייתי עם טריוס שחור קטן, כיום אני מדריך שטח בעצמי שניפגש אקראית עם עופר אתר בנקודות טבע מיוחדות בארצינו היפה והמיוחדת,
כדאי רק לתקן טעות הקלדה אחת
במקום -> כשמעליה רכס הר ייטבת,
יש לכתוב מעל ומאחרי בקעת סאכנין יש את רכס תורען = טוראן עליו נמצא מגדל התצפית של נטופה (נעול ואסור לטיפוס).
לאוהבי השטח -> אפשר לטפס להר הארי בעליה ממש תלולה מעין-אל-אסד המוזכר בכתבה דרך שביל צינור הביוב מעל "נחל הארי" התלול והמיוחד,הרכבים מתחממים בעליה, אז לתכנן עצירה באמצע ובחורף הדרך קצת רטובה וקפואה... בהנאה והנעה כפולה - לאור נבו
כרגיל אני קורא בשקיקה כתבות של המדריך עופר אדר שבתחילת דרכי למדתי בטיוליו איך לטייל, להדריך להסביר את המסלול על המפה והייתי עם טריוס שחור קטן, כיום אני מדריך שטח בעצמי שניפגש אקראית עם עופר אתר בנקודות טבע מיוחדות בארצינו היפה והמיוחדת,
כדאי רק לתקן טעות הקלדה אחת
במקום ->כשמעליהרכסהרייטבת,
יש לכתוב מעל ומאחרי בקעת סאכנין יש את רכס תורען = טוראן עליו נמצא מגדל התצפית של נטופה (נעול ואסור לטיפוס)
לאוהבי השטח -> אפשר לטפס להר הארי בעליה ממש תלולה מעין-אל-אסד המוזכר בכתבה דרך שביל צינור הביוב מעל "נחל הארי" התלול והמיוחד,, הרכבים מתחממים בעליה,, אז לתכנן עצירה באמצע ובחורף הדרך קצת רטובה וקפואה... בהנאה והנעה כפולה =- לאור נבו