מסע שני והחוויה רק מתעצמת, הקשר עם הבנות מתהדק, ההנאה מהדרכים מתחדדת, קפיצות, גלגלים, הכרה ביכולות של הנהגות והרכבים, דרכים משובשות, אוהלים, מקלחות שטח, הבנה של חוש הומור ושפה המיוחדת... והמון בטחון כי נמרוד מוביל את כולנו בבטחה למקומות נפלאים ומראות שנראים רק כשעושים את הדרך עם 4×4.
עבר כל כך מהר...תודה על החוויה💙
מסע ראשון חוויה מטורפת הכל חדש ועוצמתי, החל מקבוצת הבנות המושלמת דרך נופי ארצנו הקטנטונת והמדהימה שללא נסיעת שטח כנראה שלעולם לא הייתי רואה וכלה בנימרוד שהוביל אותנו בביטחה בנחישות ועם הרבה הומור, בדרך הארוכה והמאתגרת. תודה על ההזדמנות בתקווה לעוד...
גם החום הכבד לא הרתיע אותי מלצאת בפעם השישית לחוצה.
המפגש עם הבנות ה"ישנות " וקבלה של ה"חדשות " בחיבוק חם.....תרתיי משמע, היה נהדר.
היה חוצה אינטימי בשבילי הארץ המהממת שלנו, קצת צהובה מידי וחמה מידי, גם על זה התגברנו, על ההובלה וההדרכה היה איתנו נמרוד האחד והיחיד שלנו, מחכה כבר לחוצה הבא.
מסע ראשון שלחלוטין עלה על הציפיות! חוצה ישראל על מגוון נופיה השונים והיפיפיים. ביחד עם נשים מדהימות ואדירות, ובהובלתו של נמרוד האלוף, היה המסע הזה עבורי מוצלח, מאתגר ומהנה. תודה רבה לכל מי שהיה חלק מהמסע הזה. מחכה כבר לחוצה הבא!
מבקשת להגיד תודה על האפשרות להצטרף אליכן למסע
יצאתי אליו קצת בחשש – בעיקר כי אין מקלחת וגם כי העצמה נשית זה לא אני ....
אבל ... בסוף הייתה מקלחת , הייתה חבורה של נשים שיודעות לנהוג , הייתה אווירה טובה , והייתה מדינה מדהימה עם נופים מטורפים
אז תודה לכולכן וכולך 🧘🏻
נמרוד היקר (אל תתלהב יותר מידי) רציתי להודות לך על הובלת החוצה למרות כל הקשיים והמגבלות שנערמו תוך כדי המסע והכל בהומור, שפע של צחוקים, ציניות, ומקצועיות, הרבה מקצועיות, שאפו ענק.
מחכה כבר לטיול הבא.
לכן חברות יקרות היה מדהים, כיך להיפגש כל פעם מחדש 😘❤️😘❤️😘❤️
עכשיו אני מביטה בכיף בתמונות💞
תענוג של חוצה,
קבוצת נשים נהדרת💞
כל אחת בצבע רגוע ונעים.
להתראות בחוצה הבא
בע"ה כמובן🙏
תודה לך נמרוד.. אין כמוך, לבנות ,למסע ולארץ הנהדרת שלנו שחוצה כזה נותן פרספקטיבה על כמה טוב יש פה וכמובן לשותפתי האחת והיחידה חגית. שלמרות שלפי נמרוד "טינפנו" אחת על השנייה .. היא האחת והיחידה שלי ❤️
תודה לכםן