פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ישראל לנשים - יולי 2022

28 ביולי 2022 ב 00:00 8 תגובות 9194 צפיות נמרוד וידר
החלטנו לצאת לחצות את ישראל שוב ביולי למרות החום הגדול. קצת חששות, בעיקר על איך תעבור הלינה בלילה, אבל חוץ מזה - הנשים שלנו נחושות כמו יחידה מגובשת!
לצערנו הקורונה עושה קולות של חוזרת ויוצרת עוד תקלות פה ושם וזה גובה מאיתנו מחיר של כמה רכבים וההרכב היה קטן יחסית מה שיצר לנו חוצה אינטימי עם קבוצה קטנה ואיכותית. בנוסף המלווה הקבוע שלי בני פלדבאום נאלץ לא לצאת איתנו בשל סיבות משפחתיות.
יצאנו לדרך 9 רכבים עם נהגות מנוסות יותר ומנוסות פחות. מרוביקונים ועד לדאסטר ''הרכה'' שבחבורה (הדאסטר אולי ''רכה'' אבל לא הנהגת). חצינו את ישראל כקבוצה מגובשת עם כל הקשיים ועם חיוך תמידי

לכתבה - יומן מסע חוצה ישראל לנשים - יולי 2022
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - טל 27 ביולי 2022 ב 22:07

מסע שני והחוויה רק מתעצמת, הקשר עם הבנות מתהדק, ההנאה מהדרכים מתחדדת, קפיצות, גלגלים, הכרה ביכולות של הנהגות והרכבים, דרכים משובשות, אוהלים, מקלחות שטח, הבנה של חוש הומור ושפה המיוחדת... והמון בטחון כי נמרוד מוביל את כולנו בבטחה למקומות נפלאים ומראות שנראים רק כשעושים את הדרך עם 4×4.
    עבר כל כך מהר...תודה על החוויה💙

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - הדס מרום 27 ביולי 2022 ב 22:33

מסע ראשון חוויה מטורפת הכל חדש ועוצמתי, החל מקבוצת הבנות המושלמת דרך נופי ארצנו הקטנטונת והמדהימה שללא נסיעת שטח כנראה שלעולם לא הייתי רואה וכלה בנימרוד שהוביל אותנו בביטחה בנחישות ועם הרבה הומור, בדרך הארוכה והמאתגרת. תודה על ההזדמנות בתקווה לעוד...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - ציפור 27 ביולי 2022 ב 23:00

גם החום הכבד לא הרתיע אותי מלצאת בפעם השישית לחוצה.
    המפגש עם הבנות ה"ישנות " וקבלה של ה"חדשות " בחיבוק חם.....תרתיי משמע, היה נהדר.
    היה חוצה אינטימי בשבילי הארץ המהממת שלנו, קצת צהובה מידי וחמה מידי, גם על זה התגברנו, על ההובלה וההדרכה היה איתנו נמרוד האחד והיחיד שלנו, מחכה כבר לחוצה הבא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - עדן 27 ביולי 2022 ב 23:32

מסע ראשון שלחלוטין עלה על הציפיות! חוצה ישראל על מגוון נופיה השונים והיפיפיים. ביחד עם נשים מדהימות ואדירות, ובהובלתו של נמרוד האלוף, היה המסע הזה עבורי מוצלח, מאתגר ומהנה. תודה רבה לכל מי שהיה חלק מהמסע הזה. מחכה כבר לחוצה הבא!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - חגית 12 בספטמבר 2022 ב 12:56

מבקשת להגיד תודה על האפשרות להצטרף אליכן למסע
    יצאתי אליו קצת בחשש – בעיקר כי אין מקלחת וגם כי העצמה נשית זה לא אני ....
    אבל ... בסוף הייתה מקלחת , הייתה חבורה של נשים שיודעות לנהוג , הייתה אווירה טובה , והייתה מדינה מדהימה עם נופים מטורפים
    אז תודה לכולכן וכולך 🧘🏻

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - מרב 12 בספטמבר 2022 ב 12:58

נמרוד היקר (אל תתלהב יותר מידי) רציתי להודות לך על הובלת החוצה למרות כל הקשיים והמגבלות שנערמו תוך כדי המסע והכל בהומור, שפע של צחוקים, ציניות, ומקצועיות, הרבה מקצועיות, שאפו ענק.
    מחכה כבר לטיול הבא.
    לכן חברות יקרות היה מדהים, כיך להיפגש כל פעם מחדש 😘❤️😘❤️😘❤️

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת - נאוה 12 בספטמבר 2022 ב 12:58

עכשיו אני מביטה בכיף בתמונות💞
    תענוג של חוצה,
    קבוצת נשים נהדרת💞
    כל אחת בצבע רגוע ונעים.
    להתראות בחוצה הבא
    בע"ה כמובן🙏

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת - מיכל 12 בספטמבר 2022 ב 12:59

תודה לך נמרוד.. אין כמוך, לבנות ,למסע ולארץ הנהדרת שלנו שחוצה כזה נותן פרספקטיבה על כמה טוב יש פה וכמובן לשותפתי האחת והיחידה חגית. שלמרות שלפי נמרוד "טינפנו" אחת על השנייה .. היא האחת והיחידה שלי ❤️
    תודה לכםן

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול