פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פרטית לסובארו פורסטר - 20/9/22

30 בספטמבר 2022 ב 00:00 5 תגובות 6280 צפיות kobi Betsalel
לרוב אני פוגש קבוצות גדולות של משתתפים חדשים בימי שישי בבוקר ויש איתי עוד כמה מדריכים, הבוקר, יום שלישי, פגשתי רק שניים. הדרכת בוטיק לשני חברים שהגיעו כל אחד עם הסובארו פורסטר שלו. היה תענוג
לכתבה - סיכום הדרכת נהיגת שטח פרטית לסובארו פורסטר - 20/9/22
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - אלון כהן 30 בספטמבר 2022 ב 18:44

נראה ממש כאילו היתי מסתובב עם הקודיאק 4×4 שלי ...הרכב טוב לשביל וזהו לא למעברים או מדרגות וכאלה . חבל לתת לחבר'ה תחושה שהם ג'יפאים כי זה ממש בכאילו וסתם מסכן אותם ואת רכבם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 30 בספטמבר 2022 ב 19:29

אורח/ת - אלון כהן כתב/ה:
    "

נראה ממש כאילו היתי מסתובב עם הקודיאק 4×4 שלי ...הרכב טוב לשביל וזהו לא למעברים או מדרגות וכאלה . חבל לתת לחבר'ה תחושה שהם ג'יפאים כי זה ממש בכאילו וסתם מסכן אותם ואת רכבם

"
    אז לא הבנת! או שכנראה לא הסברנו מספיק טוב!!
    ההדרכות של אתר השטח www.4x4.co.il מלמדות קודם כל מה המגבלות של כלי הרכב ושל הנהג ורק אחר כך מה אפשר לעשות ואיך עושים זאת נכון עם כלי הרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 30 בספטמבר 2022 ב 19:47

ואני מאוד מקווה שאתה לא נוסע עם הסקודה שלך למעלה זיק (הדרכת נהיגה ו/או נסיעה עם מדריך שמכיר את הדרך יכולה למנוע תאונה שכזו):

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - אלון כהן 30 בספטמבר 2022 ב 20:15

אז כנראה שלא הבנתי או שלא הוסבר טוב .
    לא חשוב שנינו מסכימים שאת מעלה זיק לא אעבור עם סקודה וגם לא עם מדריך , את זה אעשה ברכב מתאים יותר שבנוי לכך .
    התמונה וההדמיה (של הסקודה, בשטח אני עם לנדקרוזר קצר) היתה מיותרת , חשוב בעיני העבודה שאתם עושים אך עדיין מה שנאמר היה לא לטוע באותם נהגי רכבי ביניים בטחון רב מדיי זה הכל .שנה טובה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image Ogash Ofer 01 באוקטובר 2022 ב 08:10

אורח/ת - אלון כהן כתב/ה:
    "

אז כנראה שלא הבנתי או שלא הוסבר טוב .
    לא חשוב שנינו מסכימים שאת מעלה זיק לא אעבור עם סקודה וגם לא עם מדריך , את זה אעשה ברכב מתאים יותר שבנוי לכך .
    התמונה וההדמיה (של הסקודה, בשטח אני עם לנדקרוזר קצר) היתה מיותרת , חשוב בעיני העבודה שאתם עושים אך עדיין מה שנאמר היה לא לטוע באותם נהגי רכבי ביניים בטחון רב מדיי זה הכל .שנה טובה .

"
    אז אנחנו מדברים על אותו דבר. ולשמחתי המטיילים שאיתנו, עברו הדרכת נהיגה, מגיעים לטיולים מודרכים - מטיולי יום ועד למסעות חוצה ישראל, עושים את הדרך בבטחה, מסיימים בשלום (גם אם יש לפעמים אירועים חריגים כאלו ואחרים, זה עדיין בגדר "נשלט") וממשיכים לטייל בעצמם - לבד או עם קבוצות חברים והכול טוב.
    וכפי שכתבתי - לא משנה איזה רכב יש לך - מאופניים ועד טנק, יש להכיר במגבלות ולדעת מה אפשרי ומה בלתי אפשרי.
    תקידנו ללמד את המגבלות לצד לימוד היכולות והשימוש המושכל בכלי הרכב.
    תודה על החידוד ועל תשומת הלב.
    חתימה טובה ולהתראות בשטח

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול