לא יכול לחשוב על ממתק יותר טוב לחובבי השטח, מהקורס הזה, עם המדריכים האלה, עםהקבוצההזו, והמסע המסכם הזה.
מומלץ מומלץ מומלץ לכל מי שיודע לנהוג ורוצה להשתפר, לכל מי שחושב שהוא יודע לנהוג, ולכל מי שעדיין לא יודע לנהוג
תודה גדולה על חוויה בלתי נשכחת לעדי המקסים, לחבורה הנהדרת הזו, וכמובן- לנמרוד. שרק הוא יודע לאסוף סביבו את האנשים, המסלולים, הסיפורים, האתגרים וההנאות האלה.
אחת ההחלטות היותר טובות שלי בחיים.
גם אם אתם חושבים שראיתם הכל, עשיתם הכל, אין כמו האפשרות ללמוד מהגדול מכולם.
האחריות שנופלת על המכוון היא עצומה, רק כשהתחלתי להכווין נהגים, ולהבין את ההבדלים בין הרכבים והנהגים מבינים כמה זה מורכב.
אין ספק שלמדתי הרבה, ועכשיו בחזרה לטיולים האתגריים בהדרכת נמרוד.
מומלץ ביותר.
קורס שהוא מתנה לכל אוהביי השטח למינהם, המנוסים והפחות מנוסים!
קורס חובה למי שנהיגת שטח היא בדמו. למדתי כל כך הרבה דברים חדשים ובעיקר למדתי כמה לא ידעתי. צברתי ביטחון רב בנהיגה שלי ובעיקר למדתי להרגיש את הרכב ושהחיבור הזה הוא זה מאפשר לעשות דברים שנראים לא הגיוניים. נמרוד ועדי מדריכים בחסד . הקבוצה הייתה זכייה בלוטו . נהנתי מאוד ממתין כבר לצאת קורס הדנמ 2
אם יוצאים, מגיעים למקומות נפלאים...
הדרכה בת 7 מפגשים לנהיגת שטח מתקדמת של אתר השטח הישראלי 4x4 שהסתיימה בשלושה ימים של מסע מסכם בדרום ארצנו היפה. 8 חניכים וחניכות שהתגבשו סביב מכנה משותף, תחת הדרכתם המקצועית של נמרוד וידר ועדי צפתי היקרים. ואיזו קבוצה הייתה לנו!!!
כולם עודדו, סייעו, פרגנו, עבדו בצוות ויחד הפכו את החוויה למיוחדת, מעצימה ומהנה!
המסע המסכם היה שיא מהרבה בחינות. למדתי הרבה על נהיגה בשטח וברמה האישית זאת הייתה יציאה מאזור הנוחות שבזכותה למדתי כמה דברים חדשים על עצמי. תודה לך נמרוד על הרפתקה מיוחדת במינה. נסחת בי ביטחון בכל שלב ושלב לאורך הדרך. נהנתי מכל רגע.
אחת המתנות הנפלאות שנתתי לעצמי השנה. ממליצה בחום לכל ג'יפא.ית ❤️
מה למדנו? מה עושים כל מיני כפתורים באוטו, איך משתמשים בכל האביזרים שאנחנו שומרים בתא מטען ולא פתחנו עד היום, איך מחלצים פגארו על ידי טיוטה כמובן... איך נוהגים יותר טוב, איך נהנים ובטוחים יותר בנהיגה, איך מכוונים, איך מתנצלים שדפקת את האוטו של החבר לקבוצה בכיוון שלא הצליח.... איך מתארגנים על ארוחות שחיתות כל ערב ואיך נהנים בקורס המשלב ידע אדיר, מדריכים מעולים וחברים יוצאי דופן!! אבל אחרי הכל, הדבר הכי חשוב שלמדנו שאקח אותו לכל החיים הוא העובדה שקרמבו הוא סופר פוד והינו ניצב בודד בראש פרמידת המזון האנושית!! תודה נימרוד על כך!!
חלום!
שאני עוד אממש אותו בעתיד הקרוב!!
ח ג י ג ת נ ה י ג ה !
קחו את כישורי הנהיגה שלכם לשלב הבא,
למדו את הרכב, את עצמכם, את המגבלות ואת הדרך(ים) להפיק חוויות עוצמתיות יותר עם הרכב שלכם.
נמרוד ועדי מדריכים (ואנשים) נדירים,
מומחים אמיתיים, מובילים את הקורס בצורה מרשימה ביותר, דואגים באופן פרטני לכל משתתף לפי יכולותיו ויכולות הרכב שלו תוך הסבר והדגמת ההבדלים במכאניקה והמערכות של הרכבים.
היתה לי הזכות להכיר קבוצה מהממת, יהלומים אחד- אחת, מודה לכם מאוד, שותפים נהדרים, על חוויה נפלאה !
להתראות בקרוב....🫶🏼
יפה, נראה שנהנתם עם מדריך כזה תמיד נהנים במסע.
נ.ב גם דני ואני רוצים תעודה (בקורס שלנו לא היו תעודות)
אחד הקורסים המשמעותיים בהם השתתפתי. הגעתי בעקבות הרצון ללמוד איך לעלות נכון את מעלה עשוש (שחששתי ממנו לא מעט ... ) .
במסגרת הקורס המלווה על ידי צוות מדריכיי העל נמרוד וידר ועדי צפתי ומשתתפי הקבוצה שהיו לי לתמיכה צלחתי את המעלה.
נמלאתי בתחושת סיפוק עילאית !!!!
בנוסף צברתי ידע נוסף בנהיגה בתנאי שטח שונים ומאתגרים. מרגישה שהתקדמתי שלב אחד נוסף קדימה בנהיגת השטח וכי צויידתי בכלים ובידע שיסייעו לי בדרכים.
תודה גדולה !!!
כבוד וממש עושה חשק
כל הכבוד
כייף לקרוא ולעקוב.
אין כמוכם - גם המודרכים וגם המדריכים.
יישר כוח!