פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: יומן מסע לרומניה - מסע ייעודי הדנ''מ, ינואר 2023

10 בפברואר 2023 ב 00:00 7 תגובות 6387 צפיות נמרוד וידר
לאחר כמה מסעות אתגריים ומאתגרים ברומניה הבנתי שאם אני רוצה להתמודד עם מכשולי החורף הרציניים שיש לחורף הרומני להציע לי אני צריך קבוצה שבה אוכל לסמוך על כל המשתתפים, הן בנהיגה והן בידיים עובדות שיודעות את העבודה ומסוגלות לעבוד בתאום.
לאחר כמה שיחות עם בוגרי ההדנ''מ שלנו (הדרכת נהיגה מתקדמת) הבנתי שמצאתי את המשוגעים שיבואו איתי בחורף הרומני לטפס על הקרפטים.
נפתחה הרשמה של בוגרי ההדנ''מ שלי ועוד חבר או שניים קרובים אישיים שלי - חברים שמטיילים איתי כמה שנים טובות ואני מכיר את היכולות שלהם. החלטתי לבנות מסלול ייעודי, לא בשביל לטייל ברומניה, אלא בשביל לתרגל וללמוד להתמודד עם מכשולי החורף בצורה קיצונית יותר ממה שיש לחורף בארצנו להציע.
אז הגיע סוף סוף התאריך ונפגשנו בשדה, פתאום נופל לי האסימון ואני מבין שאני בכלל במסע חברים...
ההרפתקה מתחילה
לכתבה - יומן מסע לרומניה - מסע ייעודי הדנ''מ, ינואר 2023
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - אורן 09 בפברואר 2023 ב 21:23

חוויה מטורפת

מסע מאתגר שחשף אותנו לתנאי שטח שלא ניפגשים איתם בארץ, למדנו סגנונות חילוץ חדשים ותנאי מזג אוויר מישתנים והשפעתם על הרכב וסגנון הנהיגה. ההובלה של נמרוד היא חוויה בפני עצמה
    ממליץ בחום לאוהבי השטח וההרפתקאות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - עידן 09 בפברואר 2023 ב 21:47

חוויה .... שנימרוד סיפר לי על המסע שהוא מארגן לבוגרי ההדנ"מ מיד שאלתי עם אפשר לבוא גם אז קודם כול תודה שלקחתה אותי ....
    המסע עבר במקומת ונופים מדהימים שאנחנו לא רגילים אליהם מזג האויר רק הוסיף לחוויה
    נימרוד אף פעם לא משעמם בחברתך ועל זה אני אומר תודה ....
    חילוצים שקיעות רכבים ניתקעים זה מה שעושה את החוויה ביחד עם אנשים מדהימים וחברים . חוויה מיוחד במינה ומומלצת מאוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - שי 09 בפברואר 2023 ב 22:36

חוויה מדהימה!
    קיבלנו רכבים מפלצות שטח הרבה מעל המצופה , 1500 קילומטר של נסיעת שלג, בוץ, חציית נחלים, שלוליות (או יותר נכון ביצות) ומידי פעם כביש סלול... פשוט תענוג לגיפאים!
    הובלה של נימרוד המקצוען וצוות של אנשים מדהימים שלא מפחדים משום עבודה קשה ובכל מזג אוויר, המון תודה על החוויה המדהימה, ושניפגש בהרפתקה הבאה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 10 בפברואר 2023 ב 08:04

את נימרוד הכרתי בקורס הדנמ, וכבר אז הבנתי כמה אלוף בשטח . הרמתי את הכפפה של נסיעה אתגרית ברומניה והחוויה הייתה מושלמת למרות כל האתגרים שחווינו .כל חילוץ והיו כאלה, היה בעבודת צוות מושלמת ובניצוחו של נימרוד והפכו מדאגה ללימוד ואימון וביטחון בשטח למרות שעיכב בהגעה לאוכל .לשימחתנו נהננו ממספר מזגי אוויר ושטח ,קרח בוץ ושלג מה שהעצים את חווית הנהיגה והלימוד .לסיכום מדריך מעולה חברה נהדרים והמלצה בלב חם להצטרף ולהנות .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image pinhasse 10 בפברואר 2023 ב 09:37

כקוראים את הכתבה ומביטים בתמונות זה מעלה חיוך מאוזן לאוזן.
    הטיולים עם נמרוד אף פעם לא מאכזבים לא מבחינת המסלולים והאתגרים ולא מבחינת החוויה הקבוצתית.
    טיול מעולה ומומלץ מאוד לכל מי שאוהב טיולי ג'יפים וכמובן את הטבע.
    מחכה בקוצר רוח להרפתקה הבאה שלנו יחד איפה שלא יהיה בגלובוס.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - רענן 10 בפברואר 2023 ב 10:53

נמרוד היקר תודה אישית לך 🙏.
    אחלה טיול .
    אחלה הובלה .
    אחלה מדריך מקומי .
    אחלה רכבים 💪.
    אחלה קבוצה וחברים ישנים וחדשים .
    ואפילו בזכותך גם אחלה מזג אוויר🏔️🏔️🏔️ מענין ואתגרי ...
    שתמשיך / נמשיך כך .
    גם בארץ !!! ( תודיע לי עם יש כאלה ) גם בחול ... עם אתגרים כיפים כאלה .
    תודה רענן 😘

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 12 בפברואר 2023 ב 07:20

לעקוב אחריכם תוך כדי המסע, לקרוא את היומן ובעיקר את התגובות - תענוג!
    תודה רבה לכל המשתתפים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול