מסע מדהים. מדריך מעולה. איזו קבוצת שרוטים חמודה.
נראה כמו מסלול שגם סובארו xv יכולה לעשות 😀, עופר תרים את הכפפה.
רק ברשותך מילה קטנה של ביקורת, כי 2023 ופוליטיקלי קורקט וזה.... לקרוא לקבוצה ocd ולצמד את זה לשרוטים בראש, קצת צרם בקריאה. קצת מעליב כלפי אנשים עם בעיה. לתשומת לבכם.
חוץ מזה אתם מהממים ונראה מסלול סוף הדרך.
נראה כמו מסלול שגם סובארו xv יכולה לעשות 😀, עופר תרים את הכפפה.
רק ברשותך מילה קטנה של ביקורת, כי 2023 ופוליטיקלי קורקט וזה.... לקרוא לקבוצה ocd ולצמד את זה לשרוטים בראש, קצת צרם בקריאה. קצת מעליב כלפי אנשים עם בעיה. לתשומת לבכם.
חוץ מזה אתם מהממים ונראה מסלול סוף הדרך.
עופר תודה מכל הלב על טיול מושלם
עופר תודה רבה על הכול היה מושלם מבחינתי
היה טיול משובח, מינונים מדוייקים של מזוכיזם ועונג. נהנינו מאד מעופר ומכולכם. תודה לכל אחד ואחת מכם שתרמ/ה לחוויה מושלמת. להתראות בטיול הבא
תודה לכולם על חויה נדירה
מוש-לם
תןדה לעופר על הדרך ולכולכם על דרך ארץ
נתראה בדרכים
לעופר, יצאנו למסע משותף בהובלתך והגענו למקומות נפלאים, למדת אותנו היסטוריה וגאוגרפיה וקצת נהיגה עם הרבה תשוקה .
טיול מהנה באופן מלא רגישות חיוך ואהבה, תוך שמירה על כללים,תודה על הסבלנות הרבה ההשקעה ונועם ההליכות בהערכה רבה
תודה ענקית לעופר על המסע המדהים
תודה לגלעד ואוהד שאירחו לי חברה ונהגו בחלקים המשעממים
תודה לאמיר שארגן
תודה לעופר על ההובלה המקצועית והמורקים המרתקים
תודה לכולם, הרגשתי עם משפחה
כולנו זכינו בחוויה המיוחדת הזאת
תודה לכולם נתראה במסע הבא
לאחר שלחלוחית הרגשות יבשה אפשר להתחיל בתודות.
תודה לכל מי שעזר לממש לי ולו/לה את חלום שיירת הכרכרות האנגליות בממלכת ירדן השכנה תוך כדי הולדת משפחה מופלאה ותומכת.
אליזבט, ג'ון לנון, בוב מרלי ורבים אחרים וטובים גאים בנו היום
תודה לעופר האחד והיחיד שהרים בשמחה את הכפפה לפני כ- 5 שנים כשהדבקתי אותו ברעיון. תודה על הארגון, ההובלה, הרחבת הידע ותחושת הבטחון והרוגע שהענקת לנו גם ברגעים קשים.
תודה לגמל האלומניום שלי, דיפי, שהובילני בבטחה והנעים זמני.
תודה לאיריס שבאה למרות פוביית הקור שיש לה.
תודה לעופר - אתה כל מה שיפה בארץ הזו וגם יתר החברים- נדיר לפגוש חבורה ערכית וטובה מכם. היה מופלא. גם החלקים הקשים. מקווה לטיול נוסף
אין להתעלות על הפרוזה שרצה פה בשרשור מעלה אך מצידנו אילת ואני מספר מילים, אושר והנאה מחמישה ימים של חוויה. אנשים נפלאים מדריך מופלא. מקומות יפים. גיליתי על הכרכרה יכולות וכייף שלא הכרתי. אם בסיום אילת אמרה שהיא מפתחת גאוות יחידה לדיפנדר זה אומר הרבה. תודות.