פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ישראל לנשים בלבד, בפעם הראשונה מדרום לצפון - פסח 2023

23 באפריל 2023 ב 14:00 12 תגובות 5254 צפיות נמרוד וידר
הפעם לאחר כמה שיחות עם "ותיקות החוצה" החלטתי להפוך את המסלול - הפעם נתחיל באילת ונטפס צפונה בפעם הראשונה שלנו. לילה לפני כולן צמצמו טווחים והגיעו לאילת, מי ישנה במלון מפנק, מי באכסנייה ועוד כמה שהעדיפו לישון עם אודי ואיתי בשטח. גם הפעם ליווה אותי וסגר את השיירה חברי הטוב אודי טימר, כשהוא יודע שאיך שמסתיים החוצה הזה ולאחר שלושה ימים בלבד הוא שוב מלווה אותי לעוד חמישה ימים של מסע מאתגר בעומק המדבר בדרום
לכתבה - יומן מסע חוצה ישראל לנשים בלבד, בפעם הראשונה מדרום לצפון - פסח 2023
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - מרב גרינברג 20 באפריל 2023 ב 13:18

איזה כיף להיזכר בתמונות ובחוויות שעברנו, זה נראה כל כך רחוק שבא לי לצאת לעוד חוצה.
    תודה לך נמרוד על הובלה בטוחה, על סיכום ומסע נהדרים, תודה לכל המעורבים בהצלחת המסע. וכמובן תודה על הפרגון על ההובלה הקצרה ביום הראשון.
    נתראה בקיץ 😘❤️

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - הדס רוזנשטוק 20 באפריל 2023 ב 14:18

זה היה החוצה הראשון שלי יחד עם הטרייל הוק, איך לומר זו היתה חוויה מטורפת ומאתגרת.
    מהטיולים שלא שוכחים!!!!!
    נמרוד כל-כך מקצועי ומשרה ביטחון בשטח במיוחד בשבילי שללא הרבה ניסיון בשטח.
    עם חבורת נשים מדהימה שקיבלה אותי בהמון אהבה ודרך אודי ששמר עלינו מאחור ונתן לנו סיפורי רקע על מקומות שעברנו.
    כמובן מחכה להגיע לחוצה הבא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - עדן אליה 21 באפריל 2023 ב 12:27

איזו חוויה.. נשים מדהימות, נמרוד ואודי וגרנד ויטרה קצרה שהפכו 6 ימים לחוויה מדהימה.
    תודה לנמרוד על ההובלה המקצועית, המיוחדת, משעשעת ומהנה, ושהובלת אותי בביטחה עם הגרנד ויטרה ללא פגע. כמובן תודה לאודי ששמר, לימד. ואיך אפשר שלא לנשים המדהימות שחלקן הכרתי מהחוצה הקודם וחלקן הכרתי לראשונה שכל אחת מיוחדת ומדהימה והפכה את החוצה הזה לחוויה מיוחדת יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - אורית גררו 23 באפריל 2023 ב 14:10

היה מסע מדהים, ההפוך (המסלול השונה)עשה לנו טוב, זה שינה את הקצב שאנחנו רגילות אליו ונחשפנו לדברים חדשים בכל יום.
    הגעתי עם חששות רבות לירידה של מעלה עשוש והופתעתי לגלות איך זה עבר בקלות, יש לנו נהגות אלופות בקבוצה.
    כשהגענו ליום האחרון זה נראה כאילו הגיע בהפתעה מרוב שהיה שונה וכייף.
    תודה רבה לנמרוד על הובלה מעניינת ומאתגרת.
    וכמובן לאודי המאסף מאחור שהוסיף אוירה וביטחון לשיירה
    מחכה למסע קיץ שהולך ומתקרב ❤️

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - חמי כץ שרעבי 23 באפריל 2023 ב 14:14

החוצה הראשון שלי היה לפני 3 שנים כמלווה של בני שסגר את השיירה בחוצה שהוביל נמרוד, בעקבות חוצה זה ג'יפ נקנה ואני משתדלת לא לפספס את החוויה כנהגת . נמרוד הוא מקצוען ומקפיד על בטיחות מה שנותן הרגשה בטוחה ושלווה גם לנהגות חדשות. כל זה באומרה נעימה ומלאת הומור. תודה לנמרוד , תודה לאודי ולבנות הנפלאות . וניפגש בחוצה הבא.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - אנה חן 23 באפריל 2023 ב 14:24

נמרוד היקר!!!
    היה מסע מדהיייים!!!
    6 ימים שעברו כמו 6 שעות!
    מסלול מאתגר והפעם הפוך, נופים מהממים, חבורת נשים נהגות אלופות, ארוחות שף פרי ידינו ועוד ועוד ועוד...
    אז תודה רבה לך נמרוד היקר על הובלה מנצחת, הכוונה מדוייקת ועל מקצועיותך התמידית!
    תודה לאודי היקר התומך ושופע הידע.
    תודה לאורית היקרה שתמיד מסדרת אותנו הכי נכון בצוותים (איך את עושה את זה??) ומצלמת אותנו הכי יפה 😍
    ותודה לכל הנשים המדהימות והאלופות - החברות הוותיקות והחברות החדשות! אין עליכן! איזו קבוצה יש לנו 😍
    אז תודה לכולכם! נהנתי בטירוף!
    מחכה להמשך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת - מרב 23 באפריל 2023 ב 14:47

חוצה ישראל נשים פסח 2023

כמעט שבוע של מסע ג'יפים אתגרי בשטח.
    פעם שנייה שלי במסע שהתחיל כהרפתקה וכלל חוויה בלתי נשכחת.
    קבוצה של נשים מדהימות, חוויות, אתגרים והרבה הרבה צחוקים.
    מסע בארץ אחת כל כך מיוחדת מאילת ועד מטולה.
    אינסוף צבעים, נופים וטבע מדהים שהשאיר אותי לעיתים ללא מילים.
    עם נמרוד וידר המדריך המקצועי שנותן עצות, הכוונה ובטחון לכל מי שסביבו ודואג שהכל יהיה מושלם.
    ואודי טימר המלווה שלנו שתמיד עוזר, מרגיע, משתף בידע האישי ומצחיק אותנו.
    ואחרונה חביבה אורית הצלע הנשית שבחבורה שמצוותת אותנו ודואגת לכל מה שרק אפשר מאחורי הקלעים ולתמונות היפות שלנו.
    ​​​​​​חוויה מעצימה מאוד שמומלצת לכולן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת - נאוה 23 באפריל 2023 ב 15:40

המסע הזה היה מיוחד ושונה
    נמרוד תמיד דואג שנהנה.
    מסלול הפוך אילת מטולה,
    לא שינה את ההרכב של אורית עם שולה.
    מראות מעט שונים נגלו לפנינו
    לגוון את העין ולשמח ליבנו.
    נעים להכיר נשים נעימות וחברותיות .
    שחלקן נהגות כל כך מדוייקות.
    נמרוד ואודי צוות מנצח
    במקצועיות,סבלנות בחן וצחוק.
    לשמחתי חוצה יולי לא כל כך רחוק.
    להתראות .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת - שולה דותן 23 באפריל 2023 ב 19:19

סיכום מצוין וסרטון ממצה ומעולה לחוויה מיוחדת ומהנה.
    חוצה מדרום לצפון שגילה לנו נופים ודרכים חדשות, מעניין, חוויתי ומאתגר כתמיד!
    איזה כיף להיזכר במסע עם חבורה של נשים ותיקות וחדשות שהן נהגות מצוינות, בשלניות ואחלה חברה.
    תודה לנמרוד על המקצועיות, הדיוק והבטחון שאתה משרה עלינו, לאודי איש השיחה והקפה המצוינים שמלווה ומשלים בכל. לאוריתי הנהגת האלופה בשלושה גלגלים (כפי שאפשר לראות בתמונות) בעליות ובמורדות הכי כיף איתך.
    נפגש במסעות הבאים ❤️

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת - תמי חיים 23 באפריל 2023 ב 21:03

חוצה ישראל ראשון שלי. נרשמתי ל3 ימים מתוך שישה ,חשבתי שיספיק לי...אז חשבתי...

מיום ליום נפתח התיאבון ונשארתי עד תום המסע.

תודה ענקית לנמרוד מדריך בחסד. עתיר ידע וניסיון, מקצוען ברמות אחרות, שהוביל אותנו בביטחון והומור, כל אתגר גדול כקטן. יחד עם אודי נתנו מענה לכל בעיה שהתעוררה , להבטיח שהמסע ימשיך בבטחה ובכיף.

(כולל קפה מעולה בכל עצירה, מי חשב שאשתה אספרסו בלב מדבר???)

אורית שהייתה שם לתעד כל רגע באהבה וברוח טובה !!!

זכיתי להכיר חבורת נשים נפלאות, מיוחדות שבין צחוקים לארוחות מושלמות, נהגו שעות ארוכות בשטח בנועם ובלי אף קיטור ... (ענתי תודה על שלא ויתרת לי)

מה אומר לכם??? ארץ יפיפייה יש לנו. נופים עוצרי נשימה ומקומות קסומים שלא כל יום רואים.

אז תודה לכם\לכן על חוויה בלתי נשכחת וטעם לעוד!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת - יעל קציר 23 באפריל 2023 ב 22:35

זה החוצה הראשון שלי ובטוח לא האחרון.
    הכרתי נשים חזקות, מפתיעות, מצחיקות. חברות. העפלתי והתגברתי על פחדים, הרגשתי כמו ילדה שמצליחה לרכוב בלי גלגלי עזר. הייתה הרגשת סיפוק אדירה בכל קטע טכני שעברתי ולא דפקתי את האוטו :).
    תודה רבה לכל הצוות שישב וחשב ותיכנן יום ביומו מסלול מרהיב ביופיו. מקווה שנתראה שוב בשבילים ובחוצים נוספים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת - ענת רוסו 24 באפריל 2023 ב 00:33

נמרוד יקר ומיוחד , אודי משרה הבטחון , אורית התומכת והמתעדת וחברות יקרות השותפות לאהבת השטח והריגוש .
    מסע שני שלי. מעין התמכרות למסע שהפכה לנוהל בשבוע הראשון בחופשת הפסח. והפעם הפוך !! לעלות מאזור מדברי ולחצות נופים מרהיבים המציגים לנו השתנות אקלימית תוך נהיגה מאתגרת בדרדרות ובשפצי"ים.
    להיות מוקפת בקבוצת נשים שמסייעת בעבודות מע"צ, בהכוונות, בקפה מפנק ובקיפול האוהל.
    בהדרכתו של נמרוד האחד והיחיד. מדריך בזכות גדולה ובעל אישיות גבוהה. ואודי שתמיד סוגר את השיירה , חשתי שאיתך תמיד אני בטוחה.
    תודה על הזכות הגדולה לקחת חלק במסע מצמיח המטעין באנגרגיות ובשפתנו ממלא מצברים.
    תודה !!!!! מחכה בסבלנות לחוצה פסח הבא 🩵

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול