אחד המסעות המדהימים שיצא לי להשתתף בהם.
שילוב מצויין של חברה מאוד מיומנים, סדר ומשמעת קפדנית של נמרוד שאצלו הכל מתוכנן ובשליטה (מי אמר סדר תנועה ולא קיבל).
למרות שכבר עשינו את רוב הקטעים כמה וכמה פעמים, אין מסע משתווה למסע לפניו, השביל קצת שונה, מזג האוויר שמשפיע, גשם של השנה האחרונה ששינה את כל התוואי ועוד כהנה וכהנה משתנים.
היה פשוט מושלם, אתגרי נהיגה וחילוצים, עזרה הדדית, ובפן האישי שלי, זמן איכות עם הבן שלי - הנאה צרופה.
תודה מיוחדת לכל הנוגעים בדבר - צוות שמחה, עופר ושאר הגורמים, ובמיוחד לנמרוד וידר שתמיד תענוג להצטרף לטיולים שלו.
להתראות במסע הבא.
חוויה של פעם בחיים. כבר מסע שני שלי עם נמרוד וגם הפעם יש רצון לעוד. לא רע למישהי שעד לפני שנה לא ישנה פעם אחת בחיים שלה באוהל. תודה גדולה לנמרוד 🙏
לי לא היה ספק לגבי מסע עם נמרוד לאחר שחזרתי ממסע מרתק איתו ברומניה ,פעם ראשונה ששכנעתי את אישתי אריאלה לצאת למסע ארוך בשטח,ההנאה הגדולה מעבר לשטח ולסדר והאירגון לקום כל בוקר ולשמוע איזה כיף לי מאישתי אמר הכל ,חברה נהדרים שחלקם הכרנו פעם ראשונה ,אחוות לוחמים כשנתקענו כולל אותי שפרקתי צמיג במעלה ,והמומחיות של נימרוד ועזרה של החברים משכנו בעזרת הכננת שלי ובשלב מסויים הוחלף הגלגל במעלה ,נאלצנו לעזוב לקראת היום החמישי שהוא היה האתגרי בעיקר בגלל הגשם החזק שהחל לרדת מכיוון שאריאלה נפלה על משמרתה בצילום העליות ונמרחה על הסלעים מהראש ועד הרגליים וכאבה מאד ונענתי לבקשתה הבייתה.בקיצור חוויה שלא תשכח ומומלצת בכל לב ובטח עם נמרוד האלוף .💕😁
כרגיל, המסעות איתך מאתגרים ומרתקים ומלמדים וגורמים לנו לצאת א.נשים טובים יותר. תודה על ההזדמנות לחוות עם הילדות את חווית השיטפונות. כרגיל ידענו שאפשר לסמוך עלייך בעיניים עצומות
אמנם פיספסנו את האקשן של השטפונות אבל כרגיל, כל טיול עם נמרוד, טוב יותר מקודמו.
חבר׳ה מעולים, עזרה הדדית ומעל הכל ** נמרוד **
או שיש לי מזל או שכל הטיולים של נמרוד מדהימים. הטיול הזה יזכר לשנים. תכננתי לבוא ל 3 ימים בסוף נשארתי 4. כרגיל קבוצה נהדרת,מקומום יפים והפעם לא מטויילים (מה שאהבתי במיוחד). גם אתגרים,גם גשם ושטפון במדבר. 10/10
ביצוע יפה מאוד
מדינה מופלאה!
ב-5 ימים אפשר להעמיק בנגב וזה לא נגמר.
כל הכבוד על המסע המאתגר
אכן פסח מאתגר וטוב עבר עלינו, עם הרבה אתגרים ומתן פתרונות מתאימים לכל מסע ומסע שהתקיים בפסח.
מהמסעות חוצה ישראל שהתחילו בצפון יום לאחר מתקפת הטילים מלבנון, הפיגוע בבקעה בדיוק ביום שהמסעות חצו את הבקעה ומזג האוויר המטורף בדרום ש"תפס" את קבוצות חוצה נגב וחוצה ישראל בלב השטח ובשיא הטיול - כל טיול וכל קבוצה קיבלנו פתרון הולם ומספק. יישר כוח למדריכים!