פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: טיפת מזל - מבחן דרכים ריינג' רובר וולאר

02 בינואר ב 09:53 2 תגובות 4155 צפיות profile imageירון הולנדר
לא רק על עצמי לספר ידעתי אמרה המשוררת, ואולי בכלל התכוונה לזה שעולמו לא צר בכלל כעולם הנמלה, כי אם ירים את ראשו יראה משהו שהוא גדול ממנו.

לעיתים יאמין האדם כי גורלו מזמן לו את המגיע לו, לא בגלל שהוא רצה את זה, אלא בשל פרפר שהרעיד את כנפיו בפיליפינים וגרם בסופו של תהליך שמישהו או מישהי או מישהם יקבלו הודעה דרמטית שתכניס לליבם המון שמחה.

על מבחן דרכים שונה ואחר מכל מה שעשיתי עד היום, ואם תמיד אני ממליץ לקורא על מסך מחשב, הפעם זה פשוט מתבקש.

ואם בא לך לאחר קריאה לעשות משהו קטן וטוב, להלן ההמלצה.
לכתבה - טיפת מזל - מבחן דרכים ריינג' רובר וולאר
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - אבי 06 בינואר ב 00:54

כתבה יפה מעניינת ואף מרגשת, יש בה הרבה אך אין זה באמת מבחן רכב, כמעט לא נמסר מידע מן הסוג האופייני למבחן רכב. בכל מקרה, מחווה יפה מאוד לארצנו ולחיילינו האמיצים, כל הכבוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - ירון הולנדר 09 בינואר ב 12:55

תגובה לאבי.
    תודה על תגובתך, מבחני הדרכים שלי, שונים במהותם ממרבית מבחני הדרכים שבוחנים כל בורג מכלול וקו עיצובי ופחות על חווית המשתמש.
    כל אלו שעושים זאת טובים ממני ללא ספק, ולטעמי האישי כמה אפשר לכתוב אותו דבר (בשינויים קלים) על ברזלים וחלקי אלקטרוניקה?
    אני משתדל להביא חוויה מקפת שיש בה ריחות, טעמים נופים היסטוריה ובעיקר את האנשים שאני פוגש עם רכב המבחן.
    אני משתדל להדגיש את מה שבולט ברכב, ואת השימושיות הכוללת שלו, בשימוש מושכל והגיוני.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול