אחד הטיול היפים והטובים!
יישר כח גדול על ההובלה הבוטחת, מלאת הידע והמקצועית.
סליחה על הבורות , אבל המסלול כלל קטעים שרכב פרטי לא יכול לעבור ??
כי אני לא רואה שטח !!!
יש המקרה הקלטה של המסלול ל off road?
סליחה על הבורות , אבל המסלול כלל קטעים שרכב פרטי לא יכול לעבור ??
כי אני לא רואה שטח !!!
יש המקרה הקלטה של המסלול ל off road?
"לסקרן מתגובה 2 שלא רואה - אני מקווה שלפחות אתה שומע ?....
בדרנים כאן בתגובות
אופיר , מה עיצבן אותך ??
האמת כואבת לך ?
איך אתה "מר שטח משווק רכב שזווית הגישה והנטישה שלו 20 מעלות" כרכב שטח ??
תגיד את האמת , אתה עוסק בפרסום ג'יפון קל , ומנסה לשווק אותו ללקוחות תמימים כאילו הוא רכב שטח !!!!
אופיר , מה עיצבן אותך ??
האמת כואבת לך ?
תגיד את האמת , אתה עוסק בפרסום ג'יפון קל , ומנסה לשווק אותו ללקוחות תמימים כאילו הוא רכב שטח !!!!
נעים מאוד עופר
אני לא מסתתר מכלום , פשוט מאוד קשה לי לראות אנשים שהשתכנעו שהרקסטון הוא רכב שטח , מתאכזבים מהפעם הראשונה שהם נכנסים לשטח .ומגלים שהרקסטון הוא רכב שמתאים למסלולים שטוחים , או למישהוא שיש לו מכוון מנוסה , ויש לו מספיק זמן לבזבז על מנת למצוא את הנתיב המתאים לעבור קילומטר אחד .
נעים מאוד עופר
אני לא מסתתר מכלום , פשוט מאוד קשה לי לראות אנשים שהשתכנעו שהרקסטון הוא רכב שטח , מתאכזבים מהפעם הראשונה שהם נכנסים לשטח .ומגלים שהרקסטון הוא רכב שמתאים למסלולים שטוחים , או למישהוא שיש לו מכוון מנוסה , ויש לו מספיק זמן לבזבז על מנת למצוא את הנתיב המתאים לעבור קילומטר אחד .
"אורח/ת - סקרן
אופיר , מה עיצבן אותך ??
האמת כואבת לך ?
תגיד את האמת , אתה עוסק בפרסום ג'יפון קל , ומנסה לשווק אותו ללקוחות תמימים כאילו הוא רכב שטח !!!!"
לרקסטון של שנת 2021, אחרי הגבה של 2 אינץ' וחיתוך כמה סנטימטרים של פלסטיק בתחתית הפגוש יש 30 מעלות זווית גישה.
דרור היקר, היה יום גדוש ועמוס בחוויות, המסלול היה מאתגר במידה ואנו מאוד מודים לך על ההחלטה לקיים את הטיול למרות מזג האוויר החורפי.
הרוגע שלך והיכולת להכיל את כולנו ולהדריך באופן מקצועי ראויה לציון!
תודה גדולה גם על המטעמים והפינוקים🥰
ואני בהחלט מחכה ליוזמה של היבואן להוציא מסלול לנשים בלבד😋.
יישר כח גדול💪🏻
תודה לכולם על יום מקסים מלא חווית
תודה דרור
דרור היקר
תודה לך על יום קשה ונפלא.
עזרת לנו לדבוק במטרה, ולהיות חלק מיום מיוחד ומהנה, ומטיול מיוחד, למרות הקשיים האובייקטיביים שנבעו מפגעי מזג האוויר....