נשמע רכב מעניין מאוד מקווה שיכנס קצת יוצר טכנולוגיה ופינוקים לסבית תא הנהג והנוסעים והעיקר תג מחיר שפוי של עד 400 אלף
נשמע רכב מעניין מאוד מקווה שיכנס קצת יוצר טכנולוגיה ופינוקים לסבית תא הנהג והנוסעים והעיקר תג מחיר שפוי של עד 400 אלף
"אין לי כסף אין לי אבא כך אומר הלוואי והיה לי יותר הגיע הזמן
זמן ל45 אחוזי הנחה
עד 300 לא יותר אחרת שישאר באולם
יתחיל ב450 אלף. זול זה כבר לא.
לא משנה כמה ידרשו על הלנד קרוזר ימצאו האנשים שמוכנים לשלם על טויוטה
בושה וחרפה שעדיין מיצרים מנועים בגודל של 2.8 שמפיקים רק 200 כוח סוס. היום לדודה שלי יש מכונית פרייבט שלא באורך 5 מטר ולא שוקלת מעל 2 טון...ויש לה יותר כוחות סוס... בושה ומפדח. בתור אחד שנסע המון בלנד קרוזר האווירות בשטח פצצה , אבל המנוע פשוט לא סוחב שנותנים גז. לעומת גיפים אחרים בקטגוריה שמגיעים עם 300 400 וגם מעל כוחות סוס.
בושה וחרפה שעדיין מיצרים מנועים בגודל של 2.8 שמפיקים רק 200 כוח סוס. היום לדודה שלי יש מכונית פרייבט שלא באורך 5 מטר ולא שוקלת מעל 2 טון...ויש לה יותר כוחות סוס... בושה ומפדח. בתור אחד שנסע המון בלנד קרוזר האווירות בשטח פצצה , אבל המנוע פשוט לא סוחב שנותנים גז. לעומת גיפים אחרים בקטגוריה שמגיעים עם 300 400 וגם מעל כוחות סוס.
"חבל שלא מביאים את הסדרה 70 ובמחיר שפוי, וחבל שהיבואן מביא את המנוע שלא רוצים במקומות אחרים בעולם. טויוטה לא ממש סופרים אותנו, כנראה בגלל שאנחנו שוק קטן.
אני לא מבין את ההחלטה שלא לאפשר להביא את הסדרה 70 שבעיני נראה כרכב מדהים עם כל הרטרו שבעולם
חבל שלא מביאים את הסדרה 70 ובמחיר שפוי, וחבל שהיבואן מביא את המנוע שלא רוצים במקומות אחרים בעולם. טויוטה לא ממש סופרים אותנו, כנראה בגלל שאנחנו שוק קטן.
אני לא מבין את ההחלטה שלא לאפשר להביא את הסדרה 70 שבעיני נראה כרכב מדהים עם כל הרטרו שבעולם
כל הכתבה הזאת ואין אפילו פרק על מחיר אפשרי...
כל הכתבה הזאת ואין אפילו פרק על מחיר אפשרי...
"הלנד-קרוזר החדש נפרק בנמל חיפה:
https://www.4x4.co.il/forum/4x4/post/208268
התעניינתי בחברה לשאלה האם יגיעו עם מנועי וי 6. בנזין .
ענו לי שלילי, רק דיזל, ודיזל מגיע משולב אוריאה .
מבחינתי, לא מעונין לגעת ברכב ען מנוע דיזל פלוס אוריאה .
למה לא?
מה מעניין אותך / מפריע לך באוריאה?
בהפרש קטן אפשר כבר לקנות דיפנדר.
רק אומר.
מעניין כמה מתוכם גם ישלמו את המחיר המלא, כשיפורסם.
אם אתם מחפשים רכב שטח לעבירויות, מסעות קשים וכו... ממליץ לכם לקרוא ולראות מבחני דרכים מחו"ל רגע לפני.
הרבה רעש ומחיר הזוי לרכב שלא באמת נותן תמורה חוץ ממראה קרבי.
גם אני בפנים אבל בגלל שיש עוד רבים יש שמועה שהם ידחפו את המחיר בעוד 100000 שקל .
לדברי חברת טויוטה הכונה היתה שהדגם יהיה יותר זול .מחירים בין 55 ל 75 אלף יורו .
תכל'ס במציאות הקפיטליסטית ושל בצע כסף אין גבול לחזירות . יהיה מענין .
אנשים התחרפנו…
אנשים מחורפנים מכל המלחמה הארוכה ומכירות הרכב בישראל לא עומדות בביקוש.
בכול אופן שיפרסמו את המחיר (שיהיה גבוה, מן הסתם) אני מניח שימכרו את כל המלאי הקיים לשנה ולשנתיים הקרובות.
כ-1,500 כלים בשנה.
2 מיליארד שח שעוברים ליפן
4000 נרשמו לקבלת פרטים, אין הזמנה אחת …
תשאירו להם הכל על המדפים. אל תרוצו ראשונים אם בכלל.
שיחנקו עם רווח של 150k על ג׳יפ לשטח 😊
יראו שלא מוכרים יתחילו מבצעים אגרסיביים.
תהיו צרכנים חכמים
לא ממליץ רכב כבד עם מנוע קטן עייף לא שווה את המחיר המוגזם שלו
שיווק גאוני
פותחים רשימת מתעניינים ואת המחיר קובעים לפי מסת הנרשמים
אני מעריך שההקצאה השנתית תהיה כ-1,500 כלים והם ימכרו את כולם
המחירים בישראל כפי שנחשפו היום:
https://www.4x4.co.il/forum/4x4/post/208327
איזה מחירים!
לא בטוח אם צריך להתחיל לחסוך או פשוט לוותר ולקנות רקסטון