הבאת אותה ברעיון או בפתרון לאחד מימי החג.
תודה וחג שמח
מה זה אומר שהמסלול צולם עם סובארו - מה רמת העבירות?
האם מתאים לדאסטר?
מה זה אומר שהמסלול צולם עם סובארו - מה רמת העבירות?
האם מתאים לדאסטר?
טיפים לנהיגה בשטח / בשבילים עם רכב של הנעה קדמית:
https://www.4x4.co.il/article/13561
מתאים אש!
ניסע השבוע. מקווה שלא יהיה חם מידי
האם המסלול מתאים גם לסובארו xv?
אני עושה את המסלול עם טויוטה קורולה של המשק 🤣
האם המסלול מתאים גם לסובארו xv?
"אני עושה את המסלול עם טויוטה קורולה של המשק 🤣
"האם המסלול מתאים לסוזוקי ויטארה חדשה 4X4?
האם המסלול מתאים לסוזוקי ויטארה חדשה 4X4?
"מישהו עשה לאחרונה ויכול להמליץ?
שברולט בלייזר 4*4 ללא הילוך כח
עכשיו כשיבש אין בעיה גם עם טרייל בלייזר.
בכול אופן ממליץ שלא לצאת רכב בודד.
ורצועת גרירה תמיד טוב שתהייה ברכב.
צהריים טובים!
לגבי המסלול 4×4 בין הזורע להר חורשן דרך רמות מנשה.
רציתי לשאול האם אפשר להתחיל מהר חורשן ולעשות את המסלול הפוך? אני רוצה בסוף לסיים במוחרקה. תודה!
צהריים טובים!
לגבי המסלול 4×4 בין הזורע להר חורשן דרך רמות מנשה.
רציתי לשאול האם אפשר להתחיל מהר חורשן ולעשות את המסלול הפוך? אני רוצה בסוף לסיים במוחרקה. תודה!
חברים הטיול יפה, כולל לא מעט אספלט אבל גם הרבה טבע נעים. היה לי חשוב לשתף שעשיתי את הטיול היום לאחר גשמים משמעותיים שירדו בו אתמול, וגם גשם עדין שירד במהלך הטיול, והוא דווקא סבבה לגמרי. במקטעים שבהם האדמה היא מסוג של בוץ חימרתי רע היא גם משובצת באבנים, היא טרשית ולכן יציבה. לא הייתה לנו בעיית שקיעה או החלקה משמעותית ואפילו יצאנו מהמסלול לכמה עליות ומעלות שעברו בכיף ובשלום.
אז אולי בשיא הגשמים אחרי סופה התוואי יהיה קשוח יותר, אבל לא הײתי אומר להימנע לאחר גשם של יום אחד.
חברים הטיול יפה, כולל לא מעט אספלט אבל גם הרבה טבע נעים. היה לי חשוב לשתף שעשיתי את הטיול היום לאחר גשמים משמעותיים שירדו בו אתמול, וגם גשם עדין שירד במהלך הטיול, והוא דווקא סבבה לגמרי. במקטעים שבהם האדמה היא מסוג של בוץ חימרתי רע היא גם משובצת באבנים, היא טרשית ולכן יציבה. לא הייתה לנו בעיית שקיעה או החלקה משמעותית ואפילו יצאנו מהמסלול לכמה עליות ומעלות שעברו בכיף ובשלום.
אז אולי בשיא הגשמים אחרי סופה התוואי יהיה קשוח יותר, אבל לא הײתי אומר להימנע לאחר גשם של יום אחד.