פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: CHANGAN מגיעה לישראל

04 באוגוסט ב 10:28 נערך 04 באוגוסט ב 10:35 4 תגובות 19409 צפיות profile imageאתר השטח 4X4
חברת הרכב הסינית CHANGAN נוחתת בישראל, בתחילה תשווק בארץ את ה-DEEPAL S7 - קרוסאובר חשמלי, ובהמשך מתוכננים להגיע דגמים נוספים
לכתבה - CHANGAN מגיעה לישראל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - סוויסה שירותי רכב 12 בספטמבר ב 07:49

עוד סוג למבחר המכוניות הסיניות שמקומם נמצא על מדפי מכירת מכוניות בפיראט האדום - השוןק מוצף ברכבים סיניים לא מוכרים - המחירים שלהם גבוהים ואף אחד לא יודע מה יהיה ערכם בהמשך או איך הם ישרדו את האקלים הישראלי - כל נושא יבוא הסיניות צריך רגולציה זב נקראה שמשרדי הממשלה והיבואנים עושים כרצונם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - Rרוברט 16 בספטמבר ב 12:11

עוד זבל סיני מגיע.איך משקיעים 200-300 אלף שח על מכונית חשמלית שעשויה ממחזורי פלסטיק.ואף אחד לא יודע מה יהיה עוד 3-5 שנים ערך הרכב.עם כל האלקטרוניקה והמיחשוב.בתנאי מזג אויר ישראלי .אני מאמין שהרכב יתפרק תוך 4_5 שנים .וכל ההשקעה תרד.תחשבו טוב אם כדאי להשקיע ברכב סיני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 16 בספטמבר ב 12:44

ימים יגידו האם הרכבים האלו שווים לאורך זמן או שזה כמו טלפון סלולארי - טוב לכמה שנים ואז לפח...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - רון 23 באוקטובר ב 10:49

טעות להתחיל בדגמים האלו, תביאו את הAvatr! יצא לי העונג לראות אותו, זה רכב עתידני כשבמפרט הגבוה שלו הוא משנה מציאות ואין לו תחרות. זה סין ברמת גרמניה ויותר כמו שאף סיני לא מגיע.. אני הראשון שמתחייב לרכוש בכל מחיר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול