בשביל דרך בורמה מספיק xv. ליצנים
תרשמו גם מחיר ההזוי של הרכב!!!!
טויוטה בשבילי הוא מילה נרדפת לחרם מדינות ערב על ישראל. יצרן שהחרים את המדינה שלנו לאורך שנים ארוכות בגיבוי מלא של מר אקיו טויודה בכבודו ובעצמו. ישראלי שמעט גאווה לאומית בליבו, יחרים יצרן נאלח זה בתמורה.
בשביל דרך בורמה מספיק xv. ליצנים
"תרשמו גם מחיר ההזוי של הרכב!!!!
"טויוטה בשבילי הוא מילה נרדפת לחרם מדינות ערב על ישראל. יצרן שהחרים את המדינה שלנו לאורך שנים ארוכות בגיבוי מלא של מר אקיו טויודה בכבודו ובעצמו. ישראלי שמעט גאווה לאומית בליבו, יחרים יצרן נאלח זה בתמורה.
"את המעלות שצילמתם פה עליתי עם טנדר סובארו 4*4 מוגבה קלות
את המעלות שצילמתם פה עליתי עם טנדר סובארו 4*4 מוגבה קלות
"תודה לכם על אירוע מטריף
ותודה ליחיאל שנסע איתי לשטח בבוץ
היה כייף גדול
אין ספק שזה הלנד קרוזר הכי טוב שיצרו בטויוטה.
אני שידרגתי
מקצוענים
אני אחכה עשור (אולי 15 שנה) ואעבור ל-250
איך אפשר לתאם נסיעת מבחן?
שיהיה לי על על מה לפנטז
לאלופים ולעשירים
אני אשאר עם הגרנד ויטארה הישן והטוב שלי
עופר, לדעתי אתה משווה תפוחים לתפוזים.
גרמניה כמדינה עמדה לפני 80 שנה מאחורי שואת יהודי אירופה והעולם. מרצדס היא יצרנית גרמנית.
לעומת זאת, ליפן לא היה דבר כנגד יהודי אירופה והעולם, אך לטויוטה (יצרנית יפנית) היה גם היה כנגד תושבי מדינת ישראל (בעיקר עקב יהדותם), בהשפעת הליגה הערבית.
ולכן, ההשוואה שעשית לקויה.
אגב, חשבתי שאני היחיד שזוכר את החרם הערבי ואת חלקה של טויוטה בו, אבל שמח לראות שאני לא "אחרון המוהיקנים".
עופר, לדעתי אתה משווה תפוחים לתפוזים.
גרמניה כמדינה עמדה לפני 80 שנה מאחורי שואת יהודי אירופה והעולם. מרצדס היא יצרנית גרמנית.
לעומת זאת, ליפן לא היה דבר כנגד יהודי אירופה והעולם, אך לטויוטה (יצרנית יפנית) היה גם היה כנגד תושבי מדינת ישראל (בעיקר עקב יהדותם), בהשפעת הליגה הערבית.
ולכן, ההשוואה שעשית לקויה.
אגב, חשבתי שאני היחיד שזוכר את החרם הערבי ואת חלקה של טויוטה בו, אבל שמח לראות שאני לא "אחרון המוהיקנים".
הפקה נהדרת