הם מזמן פנו יותר לקטע של התיור. אני לא יודע אם זה כלכלי להם ולא נכנס לאף אחד לכיס אבל התוצאה פחות ופחות מתאימה לאנשים שמחפשים הרבה בשטח
כלכלי מה השאלה??
זה האופנוע שמכניס להם הכי הרבה כסף ..בארבעים שנה האחרונות ..והאופנוע המבוקש, והנפוץ ביותר בעולם בקטגוריה ..
אל תדאג להם ..תדאג לעצמך
תתפלאו
עם האביזרים הנכונים
הידע והניסיון ברכיבה על גדולים וכבדים
דוקא הוא עולה על קלים ממנו
בזכות המנוע בוקסר הרחב שמאזן אותו בצורה מופלאה
תתפלאו
עם האביזרים הנכונים
הידע והניסיון ברכיבה על גדולים וכבדים
דוקא הוא עולה על קלים ממנו
בזכות המנוע בוקסר הרחב שמאזן אותו בצורה מופלאה
אין שום צורך להוריד רגל מהפגים אנחנו לא במרוץ מוטוקרוס.
רוב הזמן רוכבים בעמידה כך שכל השליטה בסיבובים נעשות ע"י הרגליים והאגן. אצלי למשל 🤷♂️ מושב האופנוע זה דבר מיותר ביותר🤷♂️ מרכיב אותו על האופנוע רק לצורך חציית המדינה בכביש 6🤷♂️
שנעשה מוטוקרוס עם ה GS
נוריד רגל
בינתיים ... לא נראה שמישהו בעניין .
הנושא הוא אדוונצר לא ?
ששש אל תפריע למוכרי הפלאפל שבטוחים שהם מלכי העולם כי יש להם כסף לבמוו...
להלן התגובה 😂
אפשר להיות רוכב במוו
ולהנות
גם בתקציב של 50 אלף
נראה כמו מכונת תיור אדירה
מרכבה סימן5
זה אדוונצ׳ר למה לא?
אדוונצ׳ר לא חייב להיות תמיד חיובי, יכול להיות חוויה שכולה סיוט בשטח.
לגמרי. אני מוכן מקסימום עם 268 ק״ג לעשות את הפס בצאלים…
איזה באסה להרים אחד כזה בשבילים של חוצה ישראל
תאמין לי מנסיון בחוצה טנרה אני מרים לבד
בוקסר צריך 3 אנשים
כתבה נחמדה, תודה.
בשולי הדברים, מת על ההגדרות הללו אדוונצ'ר, אדוונצר לשטח וכד'. ברור שזו לא מכונה שיעודה לרכב בשטח, בטח בשטחים קשים, שבילים וכנראה בכל הרמות עם רוכב מיומן, תעשה די בקלות.
האדוונצר הנוכחי ה 1250 שוקל אותו דבר בדיוק וחוצה איתנו במסגרת טיולי מועדון BMWGSIL את שבילי הארץ מידי חודש. ורק ליחס, לפני כחודש חצו שלושה כאלו את נחל חווה, בקעת אבו טרייפה, מעלה נוח בואכה מצפה רמון. אז מה זה אומר, כלום. ההגדרות אינן חשובות, הרוכב חשוב. ושלא יובן שכוונתי שזה יעוד המכונה, כנראה שלא. אך תרגום המילה אדוונצר זו הרפתקה, וכל אחד יעשה זאת בדרכו ובהתאם ליכולותיו.
נ.ב- דברים דומים נאמרים על הGSים הגדולים כולם, כולל על ה 1300 החדש, הכל נכון עד שרואים אותם נוסעים בשטח.
עופר, מוזמן לקפוץ לבקר בטיול הקרוב, תראה במו עיניך את הפלא הזה קורה. וגם תראה מכונות בנות 40 שנה, משופרות מכף רגל ועד כידון, רוכבות לצד מכונות האדוונצר.
זה הרפתקה חדשה כל ריקול
עופר הנקודה נפשית אדוונצר אתה יכול לעשות מ10cc עד 5000cc
עקיצה ב200.000 שקל
לקרוא לזה אדוונצ'ר זה כמו לקרוא לפנינה רוזנבלום זמרת
מכונה מטורפת!
זה הכלי שהמציא את הסגמנט. כלי אדוונצ׳ר אמיתי שעושה בית ספר לכל השאר…
בטונדה מעוצבת
לדעתי, מישהו בחטיבת העיצוב של ב.מ.ו נמצא כבר כמה שנים בהתקף לב מתמשך והעפרון שלו נמרח על כל הדף. אחרת קשה להסביר איך בשנים האחרונות הם מצליחים לייצר רצף של דברים מכוערים כמו הסדרה 7 החדשה וגם... הדבר הזה. מה שזה לא יהיה שקוראים לו אופנוע.
חלום!
בינתיים רוכב על ווספה
KTM "בתגובה" משיקים מנוע 1390 סמ"ק שישמש את היצרן במספר דגמי אופנועים.
כאם בדגם ה- GT:
https://www.4x4.co.il/forum/motorcycle_atv/post/208320
לא יודע, בישבילי אופנוע שטח זה לא רק אופנוע עם התנהגות שטח טוב זה גם אופנוע שאפשר לדחוף לקצה ואם הוא נפל אז לא קרה כלום, שנופל לי אופנוע מעל 200 קילו אני כנראה אצטרך עזרה להרים אותו בישבילי אם אני צריך עזרה להרים אותו זה לא אופנוע לשטח סורי חחחח
אני לא מבין את המכונה הזאת, ניסיון לדחוס את כל האפשרויות באופנוע אחד. התוצאה היא יותר גולדווינג מאשר אדוונצ'ר.
השוק רחב וכל אחד בוחר מה שמתאים ונכון לו. אני לא הייתי בוחר בכזה, מרגיש לי מיותר לחלוטין מכל הבחינות. גם הטייגר 1200 המשוכלל והגדול והכבד שלי מרגיש מסורבל ומוותר בשטח, והוא משמעותית פחות מסורבל מבמוו, לכן גם קניתי את ה 500 כדי לייעד משימות טוב יותר.
המכונה הזו היא המשך למכונה עליה אני רוכב. בהחלט מכונה מהנה וכזו שנותנת מענה הוליסטי לכמעט כל מה שרוכב אדוונצ׳ר רוצה. אין מה להשוות לכלים בנפחים נמוכים סביב 450-800 סמ״ק, זה שונה ומנסיון אישי- הכי נכון זה שני כלים, לשני שימושים שונים. ככה אתה נהנה מכל העולמות.
האדוונצ׳ר החדש, אם אוהבים את המראה או לא, בנוי מאוסף פרטים מרשימים מבחינה טכנולוגית ומבחינת גימורים שזה פשוט תענוג לעיניים… והכי חשוב/ לא כולם חייבים להסכים/ לאהוב/ להבין.
חשבתי/קיוותי שזו רכיבת מבחן(כמו שעשינו יחד לדזרט x 💪💪) ואמרתי לעצמי "איזה אומץ היה לו לרדת עם זה באמת לשטח!" אבל אז נכנסתי לקרוא וראיתי שזו רק רשימת מכולת שמתארת את כל הפיצרים של האופנוע /משאית הזה, מאכזב 💪
בכל מקרה, מאוד אהבתי את השמות של הצבעים שלו:
Racing blue
Light white
Racing red
חשבתי/קיוותי שזו רכיבת מבחן(כמו שעשינו יחד לדזרט x 💪💪) ואמרתי לעצמי "איזה אומץ היה לו לרדת עם זה באמת לשטח!" אבל אז נכנסתי לקרוא וראיתי שזו רק רשימת מכולת שמתארת את כל הפיצרים של האופנוע /משאית הזה, מאכזב 💪
בכל מקרה, מאוד אהבתי את השמות של הצבעים שלו:
Racing blue
Light white
Racing red
נראה לי כלי מגושם גדול ולדעתי מיותר
מלך יש אחד
אתה יודע על מה אני רוכב🫡🫡
לאדוונצ'ר יש מלכותי אחד 🇬🇧
הבווארי החביב הוא בהחלט מלך התיור
כל אחד והרפתקאות שלו, מה שלאחד מיותר לשני כנראה מועיל
זה אדוונצ׳ר למה לא? אדוונצ׳ר לא חייב להיות תמיד חיובי, יכול להיות חוויה שכולה סיוט בשטח.
אדוונצ׳ר זה הלך רוח ולא סוג של אופנוע