פורומים

- כביש ספורט

כתבה חדשה: מאזדה CX5 החדשה - מבחן דרכים

20 באוגוסט ב 10:30 26 תגובות 6628 צפיות kobi Betsalel
נגד הזרם..
למה מאזדה CX-5 היא התשובה המושלמת לטירוף המכוניות החשמליות? מנוע 2.5 ליטר בשרני, תא נוסעים משודרג עם 12 רמקולים של BOSE, ושמירת ערך שתשאיר את המתחרות מאחור. מבחן דרכים לדגם הבכיר Pure Black שמזכיר לכולנו למה אנחנו באמת אוהבים לנהוג

לכתבה - מאזדה CX5 החדשה - מבחן דרכים
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - יוני 23 באוגוסט ב 01:35

אותו העיצוב עם נגיעות קטנות
    אותו מנוע זללן ואיטי ,25 קגמ למנוע 2.5 זה ממש אבל ממש מנוע מיושן עם תאוצות שסבתא שלי עם מקל עוקפת
    בקיצור משעמם ואפילו מרגיז שמזדה בניגוד לשאר הרכבים באותו הסיגמנט נשארת באותו עם אותו הרכב כבר 12 שנה עם תיקונים קוסמטיים בכלל ולא ממציאה את עצמה מחדש, תכלס,נמאס !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - דייב 23 באוגוסט ב 04:31

אין כמו מאזדה cx5. נשאר עם ה 2016 מנוע 2.0, עדיין נותנת תחושה של רכב חדש.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - שוקי 23 באוגוסט ב 07:14

במחיר שלה אפשר לרכוש קיה ספורטז עם מנוע היברידי וביצועים הרבה יותר טובים ומעבר לזה חסכון הרבה יותר גדול בדלק !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - עידן 23 באוגוסט ב 08:44

אחלה אוטו אבל "שותה " דלק , לא כותבים בכתבה כמה אבל במחיר של הבנזין היום זה שיקול רציני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - רפי 23 באוגוסט ב 08:44

אזרח יווני. כמה אתה נוסע בשנה שמטריד אותך צריכת דלק. ולאן אתה ממהר מאפס ל100. כמה שטויות אתה כותב. אמינות ואיכות אותך כנאה לא מעניין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת - לקוח בפוטנציל 23 באוגוסט ב 09:00

דלק מוטורס במקום לשווק כמו בכל העולם את ההיברידיות של מזדה הם רכשו את המלאי הישן ומנסים בצבצעים של עד 30 אלף פחות אבל וואלק רוצים הברידי היה מוכרים המון כי אין ראב 4 במלאי המתנה 6 חודשים ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת - ע 23 באוגוסט ב 09:18

תחזרו לייבא את המנוע 2000, לא צריך יותר מזה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 23 באוגוסט ב 09:44

אורח/ת - יוני כתב/ה:
    "

אותו העיצוב עם נגיעות קטנות
    אותו מנוע זללן ואיטי ,25 קגמ למנוע 2.5 זה ממש אבל ממש מנוע מיושן עם תאוצות שסבתא שלי עם מקל עוקפת
    בקיצור משעמם ואפילו מרגיז שמזדה בניגוד לשאר הרכבים באותו הסיגמנט נשארת באותו עם אותו הרכב כבר 12 שנה עם תיקונים קוסמטיים בכלל ולא ממציאה את עצמה מחדש, תכלס,נמאס !!!

"
    אכן השמרנות היא הערך המרכזי כאן.
    אבל אז מסתבר שזה גם עובד טוב!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת - מויש 23 באוגוסט ב 11:11

כתבה יחצנית . נכון זהו רכב אמין אני יודע כי היה לי כזה לפני 10 שנים רק שאז לא היה לcx5 הרבה מתחרים. היום עם מנוע מוחלש בגלל מגבלות תקינות זהו רכב שפרט לאמינות עבר זמנו במיוחד כשיש ספורטאז' וטוסון היברידיים גם הם עם אמינות אבל בתוספת מנועים חזקים בהרבה ופינוקים ולמי שמתעקש רק על מנוע אטמוספרי 2500 יש את ה ראב 4 עם ביצועים טובים יותר .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת - מושיק החתול 23 באוגוסט ב 11:13

חוץ משמירת הערך אין שום דבר מרגש במערכת ההנעה, למעט דגם הטורבו שהוצא מההיצע. חבל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת - בודי 23 באוגוסט ב 11:57

מנוע נישאר ישן ללא שום חידוש, כשמכוניות אחרות כבר מקבלים מנועים עם יכולות הרבה יותר גבוהות וכן בחיסכון גם של דלק.
    רכב כרגע לא מעניין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת - נשמע כו כתבה מטעם 23 באוגוסט ב 12:15

העולם כבר התקדם להיברידי אז למה הם נשארו מאחור ?!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. אורח/ת - Killer 23 באוגוסט ב 12:21

אני כבר כמה שנים טובות עם cx5 מאזדה,סוס מנצח לא מחליפים,נכון שאוכל דלק אבל בתמורה מקבלים הספק יפה,במיוחד בדגם הטורבו עם 250 כוח סוס.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אורח/ת - מרקו 23 באוגוסט ב 13:42

המזדה הזאת הייתה יכולה להיות בקלות מחלת המכירות בלי להיות חשמלית אבל לשווק ב2026 מנוע 2.5 ליטר עצל רועש זולל דלק זה פספוס ויהיה קשה לשכנע
    את הלקוח שכבר התרגל לסיניות המפנקות לחזור אחורנית לרכב שהיה מהטובים בסגמנט שלו אבל פעם לפני כ14 שנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת - ד 23 באוגוסט ב 13:43

אמין אך מיושן. יש הרבה אמינים חדשים ומתקדמים. רכבי הבנזין יעלמו תוך כמה שנים מהנוף. לא הייתי שם את הכסף שלי כאן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת - מחמוד 23 באוגוסט ב 16:59

מה המחיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. אורח/ת - Et 23 באוגוסט ב 19:37

בעלים של cx5 turbo , עולם אחר, מהירה בטירוף, מהנה מאוד, בשרנית, מחוברת טוב טוב לכביש, מרגישה קומפקטית וספורטיבית והכי חשוב אמינה מאוד וזולה לתחזוקה , זה הרכב החמישי שלי מאז יצאה לשוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. אורח/ת - גיא 23 באוגוסט ב 19:38

הרכב הזה הוא סוג של דינוזאור בענף
    בוא למעשה היפני היחידי בקטגוריה שאינו מחושמל בדרך זו או אחרת.
    ומאחר ואמינותו גבוהה מאוד בוא סחורה חמה בשוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. אורח/ת - דב מושכל 23 באוגוסט ב 20:10

קל להגיב ממקלדת, אבל תחושת הנהיגה ברכב הזה מדברת בעד עצמה. השילוב של מנוע ה 2.5 ליטר עם הנעה כפולה, איכות החומרים והתנהגות הכביש הופכים כל נסיעה לתענוג אמיתי וחוויה מעולם אחר. רכב למי שבאמת אוהב לנהוג.

מי שנוהג בה מבין בדיוק על מה מדובר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. אורח/ת - נתנאל 24 באוגוסט ב 05:52

כמה מהומה על רכב משעמם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. אורח/ת - צדק 24 באוגוסט ב 07:12

הרכבים הסינים הרבה יותר חזקים הרבה יותר מתקדמים והרבה יותר יפים בפחות כסף לפעמים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 22. אורח/ת - רובי 24 באוגוסט ב 11:47

קיבלתי את הרכב אקזקיוטיב לפני 3 חודשים, היה עדיף עוד קצת כח למנוע אבל מלבד זה, רכב מדהים,יציב מאוד , אחלה נסיעה כייפית, ובטוח שיישאר כאן עוד הרבה שנים לעומת הסיניות. דלק ביר בסביבות 11 והנסיעה לאילת או לצפון מעל 13

הוספת תגובה צטט והגב
  • 23. אורח/ת - אישאמוטו 24 באוגוסט ב 12:22

רכב עם טכנולוגיה ישנה לאמינות גבוהה.
    כל ההבירידים והסניות יבלו במוסך בתוך שנה שנתיים שלוש כולם במוסך.
    הכסף עובר מעלות הוצאה על דלק לתשלום למוסכים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 24. אורח/ת - בלום זול 24 באוגוסט ב 16:56

יש לי cx5 2500 2019 חולה על מנועים אטמוספריים אוטו משגע מקסים תענוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 25. אורח/ת - נועם 25 באוגוסט ב 09:22

אנשים שכותבים באופן שלילי עושים מניפולציה דרך המקלדת. זה רכב מעולה ברמות. יש לו כל מה שלרכב חשמלי איכותי יש ומתאים למי שאין עמדת טעינה בבית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 26. אורח/ת - צפוני 26 באוגוסט ב 08:44

הנעה כפולה סובארו פורסטר עדיפה. אין שום יתרון למאזדה.
    בתאוצה פורסטר עם 9.4 שניות למאה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול