סדרה 1 החדשה של BMW מגיעה לישראל
כתבה חדשה: דגמי אופנועי אנדורו 2025 של KTM בישראל
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של מועדון סוזוקי, יער בן שמן - 15/11/24
כתבה חדשה: דגמי מיני - MINI החדשים מגיעים לישראל
כתבה חדשה: סיכום טיול ג'יפים לאוהבי המדבר משדה בוקר למעלה עקרבים - 1/11/24
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פתוחה ביער בן שמן - 1/11/2024
יום שישי בבוקר, התאספנו קבוצת מטיילים עם ג'יפים מסוגים שונים ומגוונים לטיול בטבע שבאזור הרי ירושלים.
קבלת המטיילים, רישום וחלוקת מכשירי קשר, מדברים קצת על מסלול הטיול, על הוראות בטיחות והתנהגות בשטח.
סיכום בתמונות של יום טיול ג'יפים בשטח
יחיאל דניאל
11/07/21
שבת בבוקר, התאספנו קבוצת מטיילים לטיול בטבע שבאזור הרי ירושלים.
קבלת המטיילים, רישום וחלוקת מכשירי קשר, מדברים קצת על מסלול הטיול, על הוראות בטיחות והתנהגות בשטח.
יחיאל דניאל
28/06/21
אמצע השבוע, יום שלישי בבוקר, התאספנו קבוצת מטיילים לטיול בטבע שבאזור הרי ירושלים.
יחיאל דניאל
27/06/21
חבורה איכותית של נהגי טויוטה, לקוחות של סדנת אוטופיה 4X4 אשר במודיעין, התאספו יחד לטיול שטח באיזור עמק האלה ולכיש.
טיול שטח עם נגיעות אתגריות, מעט ביקור באתרים היסטוריים ואפילו טבילה אחת במעיין...
הדריך : וייזל עדי
עדי וייזל
25/06/21
בשבת חמימה התקבצו ובאו מכל קצוות הארץ משפחות ומטיילים בשביל ליהנות מהטבע, השקט, הנופים עוצרי הנשימה ומהעיר האבודה
עדי צפתי
15/06/21
בבוקר שבת חמה יצאנו לטיול ג'יפים לאורך נחל הירקון
צילמו: שלומי לוקסנבורג ואורי כהן
אורי כהן
01/06/21
הטיול בתוואי דרך בורמה ללקוחות סוזוקי תוכנן ונקבע לפני חודשים רבים. כמה ימים לפני אף אחד לא יכל להגיד האם הוא יצא לפועל או לא, אבל כנראה שמישהו דואג שם למעלה למכסת השטח של החברים...
צילמו: חיים זרזר והמשתתפים
חיים זרזר
28/05/21
מדבר יהודה - תא שטח כ"כ רב גווני. מרחבים, נקודות תצפית, מים (כן מים!!), עדרי צאן, בורות מים והרבה הרבה היסטוריה.
יצאנו לסייר בצפונו של המדבר ולתצפת על 2 מנזרים יפים וחשובים.
הדריך: וייזל עדי
עדי וייזל
13/05/21
יום שבת בבוקר, התאספנו קבוצת מטיילים עם ג'יפים מסוגים שונים ומגוונים לטיול בטבע שבאזור הרי ירושלים.
יחיאל דניאל
10/05/21
כבכל שנה, גם השנה לא ויתרנו על המסורת ויצאנו לתור את הארץ לאורכה במסע ג'יפים מיוחד - מהבניאס ועד אילת ב-5 ימי שטח, במסגרתו חלפנו על פני תאי שטח כמו הגליל, רמת הגולן, הבקעה, מדבר יהודה, הנגב והערבה.
כ-17 ג'יפאים על בני משפחותיהם נטלו חלק במסע המדהים - חוצה ישראל!
עדי וייזל
27/04/21
יצאנו לטיול מיוחד בין נופים מקסימים בעקבות לוחמים ממש רגע אחרי חגיגות יום העצמאות
צילמו: המשתתפים
אורי כהן
26/04/21
מסע חוצה ישראל פסח 2021 היה חוצה כייפי במיוחד בזכות כמה דברים עיקריים - 90\% מהקבוצה הם חבר'ה שעשו אתנו חוצה ישראל אחד או שניים, או שישה... לא מעט מחברי הקבוצה מטיילים יחד והכי חשוב רובם חברים שלי הרבה מעבר לטיולים, ככה שאני מטייל אשכרה עם חברים טובים ועוד יש משוגעים שקוראים לזה עבודה...
הדבר היחידי שקצת הטריד אותי הוא שחששתי מעומס במסלולים של טיולי הג'יפים, אבל עם קבוצה כזאת, שרובם באמת נהגים מנוסים וכולם זורמים, ידעתי שלא תהיה לי בעיה לשנות תוך כדי תנועה גם ככה החבר'ה שיוצאים איתי למסעות רגילים לזה שהתוכנית היא סך הכל הבסיס לשינוי...
נמרוד וידר
23/04/21
ליד הישוב כרכום אנחנו עולים על האספלט ומקיפים את הכנרת ממזרח, מקצרים דרכים בין אין ספור מטעי בננות ובמפגש עם כביש 90, ממש על הכיכר, עוברת מולנו השיירה הארוכה של חוצה ישראל ג'יפים נמרוד וידר. שתי השיירות שלנו ממשיכות כמעט יחד דרומה לאורך שמורת נחל תבור ושמורת נחל יששכר ובצומת מנחמיה, שוב ממש על הכיכר, אני עוצר ונותן לשיירה הארוכה של חוצה ישראל ג'יפים עדי וייזל, חבר ומדריך נוסף באתר השטח, שמוביל את מסע חוצה ישראל המקביל והשלישי בזה הפסח, להיכנס לפנינו. שיירה אחת ארוכה, הנמשכת לאורך כ-5 ק"מ, המורכבת משלוש שיירות ובסך הכל 52 כלי רכב - ג'יפים, על כביש 90, כולם מסיימים יום ראשון של מסע בן 5 ימים, זו חתיכת עוצמה ויופי שקשה לתאר במילים!
קובי בצלאל
22/04/21
יום שישי בבוקר, התאספנו קבוצת מטיילים עם ג'יפים מסוגים שונים ומגוונים לטיול בטבע שבאזור הרי ירושלים.
יחיאל דניאל
13/04/21
יצאנו לטיול ג'יפים מיוחד ובו שבילים בלכיש, היסטוריה, נוף ומרחבים עד האופק
גיא זילברמן
12/04/21
בוקר מוקדם במטולה, נשים עם ג'יפים עמוסים מתחילות להגיע ל"מצפה דדו". לאט לאט אני מבין את כמות הג'יפאיות שמגיעות לחצות איתי את ישראל. הכמות גדלה משנה לשנה, האיכות מסתבר לא נגרעה והיום אנחנו באמת חבורה גדולה ומרשימה.
לא אני ולא הן ידענו מה צופן לנו המסע...
נמרוד וידר
26/03/21
התכנון היה להיפגש בקרבת יער המלאכים ולצאת דרומה לשמורת לכיש, לבקר בעיר האבודה ולסיים בקרבת שומרייה במסלול קליל ובמזג אוויר נהדר, רק שכמה ימי גשם חזקים באזור הביאו לכך שהבוץ הפך לפקטור רציני מאוד, כזה שגורם לך לשנות תוכניות... היה כיף ומלוכלך עם הרבה רצועות ושפריצים חומים של בוץ
קובי בצלאל
20/03/21
יצאנו לטיול ג'יפים מיוחד לנשים בלבד במסלולים יפיפיים בעונת האביב כשהשטח כולו ירוק ופורח
שירה גרין
17/03/21
סמלת - יבואנית JEEP החליטה לכבוד יום האישה לפנק את המגזר הנשי מבין לקוחותיה, והזמינה עבורם טיול ג'יפים על טהרת הנשים - טיול ג'יפים בצפון מדבר יהודה ובסופו תצפית על מנזר המרסבא.
טוב, היו כמה גברים שהצליחו להתפלח... אבל כל הג'יפים היו נהוגים בידי נשים!
עדי וייזל
16/03/21
אז כפי שהכותרת מעידה זה החוצה השני תוך שבוע ולא סתם חוצה, עוד חוצה חורף אתגרי בן שישה ימים.
שוב ממתינים לקבוצה במצפה דדו מעל מטולה ותחושת הבטן שהקבוצה הזאת הולכת לעבור ההרפתקאות מיוחדות, כפי שהיה לפני שבוע בחוצה ישראל האתגרי במחזור הראשון ויותר...
יומן מסע קצת אחרת ובמרכזו סרטון המסביר איך כל מסע חוצה ישראל הוא מסע מיוחד ואתגרי בפני עצמו
נמרוד וידר
16/03/21