
כתבה חדשה: טיול כביש של מועדון LEXUS לאזור שפלת יהודה והרי ירושלים - 6/12/24
כתבה חדשה: מותג סיני חשמלי חדש ללובינסקי
כתבה חדשה: קורל מבקרת בגולן - סיכום טיול ג'יפים 22/02/25
כתבה חדשה: סיכום טיול מועדון סוזוקי מצוקים לנחל ציחור ונחל פארן - 15/02/2025
כתבה חדשה: אופל קורסה 2024 מגיעה לישראל
כתבה חדשה: קופה-אין פורטה ג'נסיס COUPE 80 GV
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21