סדרה 1 החדשה של BMW מגיעה לישראל
כתבה חדשה: דגמי אופנועי אנדורו 2025 של KTM בישראל
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של מועדון סוזוקי, יער בן שמן - 15/11/24
כתבה חדשה: דגמי מיני - MINI החדשים מגיעים לישראל
כתבה חדשה: סיכום טיול ג'יפים לאוהבי המדבר משדה בוקר למעלה עקרבים - 1/11/24
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פתוחה ביער בן שמן - 1/11/2024
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21