
כתבה חדשה: קטנוע סאן יאנג ADX400 TG מגיע לישראל
כתבה חדשה: סקירת סבב מס' 4 בליגת הצ'אמפ פאקטורי - גביע ישראל במוטוקרוס 2025
כתבה חדשה: מי יפצה רוכבת אופניים שנפגעה בהתנגשות ברכב חונה על המדרכה?
נחנכה ניידת טיפול נמרץ חדשה מסוג מרצדס 4X4 שנתרמה על ידי נציגות טייוואן בישראל
כתבה חדשה: סיכום טיול שיטפונות אתגרי בדרום מדבר יהודה - 6/2/25
כתבה חדשה: סיכום טיול סמלת לסובארו פורסטר - מנחל חמר דרך נחל סדום ומעלה עזגד לבקעת צבאים, 1/3/25
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21