כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של מועדון סוזוקי, יער בן שמן - 15/11/24
כתבה חדשה: דגמי מיני - MINI החדשים מגיעים לישראל
כתבה חדשה: סיכום טיול ג'יפים לאוהבי המדבר משדה בוקר למעלה עקרבים - 1/11/24
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פתוחה ביער בן שמן - 1/11/2024
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח KGM רקסטון יער בן שמן 01/11/2024
כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ישראל סוכות 2024 – נמרוד וידר
יומן מסע מתוך טיול נשים חווייתי במיוחד בכנרת והגולן ה-26/7/08. הדריכה: טלי לפיד
טלי לפיד
29/07/08
אחת עשרה בלילה, מוצ"ש. חזרתי הביתה מטיול ג'יפים בן יממה בתנאי שטח, בחום, אחרי נהיגה של שעות רבות והייתי רעננה ומלאת אדרנלין. "איך זה יכול להיות?" שאלתי ביני לבין עצמי. התחלתי לפרק את התיק והצידניות, התחבקתי עם כולם וסיפרתי חוויות וממש לפני שהלכתי לישון כששמתי את הפלאפון בהטענה, נפל לי האסימון. זה בדיוק מה שקרה לי-הייתי בהטענה!
אתר השטח הישראלי
27/06/08
הבנות נרגשות לקראת הטיול הממשמש ובא, אני מעבירה מייל מפורט של ציוד שכדאי להביא, בעבור חלק מהן זו היא הפעם הראשונה שהן עוזבות ללילה מחוץ לבית. כתבה והדריכה: טלי לפיד
אתר השטח הישראלי
23/06/08
שדר רדיו ביטא בקול דעה רווחת וקולנית. האם באמת אפשר להאשים נשים בחוסר יכולת, או בחוסר זהירות, או בכלל בחוסר של משהו? טור אישי
רני פלג
24/12/07
קבוצת נשים יצאה אל המדבר ומצאה שם רוגע, שלווה ורעות. ומה עושות הבנות עם ג'יפ מתפרק כשאין גברים באזור? מתקנות בשקט
אורית נהרי ציפקין
19/03/07
טיול יום שישי המטפס על שלוחת המשלטים הוא תמיד חוויה ובמיוחד שמדובר בחברת נשים מיוחדות החוגגת יום הולדת. הטיפוס האתגרי למשלט 21 (טכני ומחייב נהיגה שקולה ומדוייקת) הסתיים בארוחה מפוארת בתצפית על כביש מספר אחד. ההמשך כלל מעיינות בהרי ירושלים וירידה דרך נחל שורק לכיוון בית שמש. הדריכו: גלעד טל ועופר אוגש.
אתר השטח הישראלי
14/11/06
מועדון הבנות של אתר השטח הישראלי - שישי נשי יצאו למסע על טהרת הנשים מערד לראש מעלה זוהר, ירדו לנחל מורג ומשם ירדו ועלו בעזרת הכננת את מעלה יאיר לים המלח עד מיצד זוהר.
הדריכה: דורית בנדל.
צילמו וערכוL אתי פריד ושוש נעים.
אתר השטח הישראלי
08/12/05