מסלול טיול במעיינות המדבר סביב נחל צין
כתבה חדשה: מבחן דרכים BYD SEAL בנה לך חלום על כלב ים
כתבה חדשה: מסלול טיול 4X4 מרמות מנשה ועד להר חורשן
אופל חשפו היום את הגרנדלנד החדש - SUV חשמלי
כתבה חדשה: מה ההבדל בין מרפאה לחדר מיון של קופת חולים? ההסבר בפוליסה של פספורטכארד
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח לקוחות סוזוקי - יער בן שמן 12/4/24
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21