כתבה חדשה: איך מובילים קטנוע, אופנוע או טרקטורון באופן בטוח ויעיל?
כתבה חדשה: ג'נסיס G80 החדש מגיע לישראל GENESIS
כתבה חדשה: ׳עד התלם האחרון׳ - תערוכת צילומי חקלאות באולם לנד רובר יגואר הרצליה פיתוח
כתבה חדשה: מבחן דרכים ב.מ.וו iX2 חשמלי BMW - כשאיקס גדול משתיים נמצא איי
כתבה חדשה: האבא של סימון השבילים בישראל
כתבה חדשה: יומן מסע 3 ימים במדבר, סוכות 2024
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21