כתבה חדשה: 14 נהגים ישראליים ישתתפו באולימפיאדה לספורט מוטורי
כתבה חדשה: סאן יאנג מצטרפת לטרנד של קטנועי אדוונצ'ר ומשיקה בארץ את ה-ADX 300
כתבה חדשה: MG nahev סופר-מיני חדשה MG3 Hybrid פלוס בישראל
השמש, הירח, לוחות השנה ואיפה הג'יפ?
כתבה חדשה: סוגי מערכות הנעה : בנזין / דיזל / היברידי / פלאג אין / חשמלי / מימן
כתבה חדשה: טיול ג'יפים מערד דרך נחל חמר למעלה יאיר ועד למצדה - 28/9/24
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21