
הבור - תופעה ג'יפאית
כתבה חדשה: אל פסגת קילימנג'ארו בדרך הקשוחה
כתבה חדשה: ה-JEEP הבא שלכם יהיה סיטרואן
כתבה חדשה: סיכום טיול מועדון JEEP של סמלת עם נכי צה"ל מבית הלוחם ת"א
כתבה חדשה: סיכום הדרכת KGM רקסטון הר חורשן 06/06/2025
כתבה חדשה: גיבורים בעלייה מועדון ראם - סיכום טיול סמלת לפצועי צה"ל בית הלוחם ירושלים
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21
אומרים כי דרך ארץ קדמה לתורה והכוונה היא שהתנהגות ערכית, חברתית והוגנת קודמת לחוק.
בשטח הכוונה היא למשתמשי השטח שידעו לנהוג בכבוד בטבע, בחיות ובאנשים האחרים מסביב.
אתר השטח הישראלי
30/11/15