
כתבה חדשה: טויוטה RAV4 החדש: פרטים ותמונות ראשונים
כתבה חדשה: טיול מועדון סוזוקי יומיים בצפון - פסח 2025
כתבה חדשה: סיכום מסע חוצה ישראל ל-6 ימים עם שיירת רכבי 4X4 - פסח 2025
כתבה חדשה: סיכום טיול מועדון KGM רקסטון נחל תבור - חול המועד פסח, 2025
כתבה חדשה: קיה סורנטו מגיע לישראל לאחר מתיחת פנים
אליפות ישראל בנהיגת דריפטים - Drift Fest תיערך ברחבת היכל הטוטו בחולון
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21
אומרים כי דרך ארץ קדמה לתורה והכוונה היא שהתנהגות ערכית, חברתית והוגנת קודמת לחוק.
בשטח הכוונה היא למשתמשי השטח שידעו לנהוג בכבוד בטבע, בחיות ובאנשים האחרים מסביב.
אתר השטח הישראלי
30/11/15