כתבה חדשה: מסע חוצה ישראל משנת 1995 ועד סוכות 2026
כתבה חדשה: הזדמנות אחרונה להירשם למסעות של סוכות, הזמנה לאוצר תרבות ומפגש מדריכים מיוחד בקארהארט
כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ערבה בג'יפים - ראש השנה 2026
הטנדר החדש והמסקרן של רנו: ניאגרה
כתבה חדשה: אחים לחיים בסדרת הדרכות נהיגת שטח
כתבה חדשה: חווית רכיבה קוואסאקי KLE500
יכולות השטח של רכבי סובארו (פורסטר ואאוטבק), כבר אינם סוד השמור ליודעי דבר.
אולם גם לרוכשים החדשים של הרכבים האלה, נכונה הפתעה שלא ציפו לה!
צילום: מירי דה פז
אתר השטח הישראלי
02/06/13
עוד הדרכת נהיגה מהנה, הפעם נפלה לידי ההזדמנות לבדוק את היכולות של האיווק, בדקנו וראינו שיש לאיווק יכולות מרשימות, אם כי יש גם מגבלות ואני חושב שהגענו לקצה גבול היכולת של הרכב.
כמובן שעל הדיסקברי4 אין מה להגיד רכב מופלא.
אני נהניתי, מקווה שגם אתם.
הדריך: גלעד טל
אתר השטח הישראלי
24/05/13
כחלק מהשקת מרצדס A קלאס בישראל זוכים הרוכשים המאושרים בהדרכת נהיגה. כמה רשמים ותמונות מהמפגשים המענגים
רני פלג
20/05/13
איזה כיף, הייתה לנו הדרכה מאוד מגוונת, היו שם רכבי שטח (ג'יפים) קטנים וגדולים כאחד, החל בטריוס הקטן, דרך גרנד ויטרה ועד לפג'רו ומגנום. ראינו שגם לטריוס הקטן יש יכולות גדולות מחד, ומאידך ראינו שלגדולים יש גם מגבלות יחד עם יכולות מרשימות מאוד. אני נהניתי, מקווה שגם אתם נהניתם ולמדתם.... הדריך: גלעד טל
15/05/13
מה זה ?! מועדון מיצובישי?...
לא יודע איך אבל כך יצא, שכל הרכבים בהדרכה היו מיצובישי.
וזה יופי, כי כשיש מכנה משותף אז הדינמיקה בין האנשים נהדרת ואכן כך היה. ולגבי הרכבים - גם להם היה יופי כי למיצובישי יש יכולות שטח מעולות.
תודה לאופיר ששלח תמונות.
תודה לכולכם על שהשתתפתם, מקווה שנהניתם ולמדתם, אני נהניתי.
הדריך: גלעד טל
אתר השטח הישראלי
07/05/13
במשך 3 ימים נהגנו במרצדס E החדשה - למעלה מ-1,000 ק"מ בכבישים מפותלים, כבישים מהירים, מסלול סגור, ובעיקר בכבישים שוממים. הכרנו את המנועים החדשים, את מערכות הבטיחות העדכניות של מרצדס והשוואנו את המרצדס E למרצדס הקודמת, לדגם הדיזל ההיברידי המיוחד ולמתחרים הבולטים.
Ofer Ogash
06/05/13
יום הדרכת נהיגה בשטח טרשי עבור מועדון סובארו - יער בן שמן
חיים זרזר
05/05/13
לאחר פגרת החורף יצאנו לעוד אקספיריאנס מוצלח. הרבה לנדרוברים והכוכב הפעם ה"איווק" רכב יפה, לכאורה רך אבל בעל יכולות של... לנדרובר.
19/04/13
תתחדשו, תהנו ותנצלו עד תום את הסובארו החדש שלכם. ואחרי ההדרכה המהנה והמלמדת הזו, בה ראיתם שלסובארו שלכם יש יכולות שטח כמו של 4X4 אמיתי אני בטוח שאכן תנצלו זאת. אני נהניתי, מקווה שגם אתם, תודה לכול מי ששלח תמונות. הדריך: גלעד טל
13/04/13
לקוחות ג'יפ שהגיעו ליער בן שמן החליטו להציג וורסטיליות רבה ככל הניתן - בסוף כולם תיקלו את אותם אתגרים
חיים זרזר
08/04/13
האובך ששטף את המדינה לא הפריע ללקוחות סובארו שהציגו רוח קבוצתית למופת, על אף שהכירו רק באותו הבוקר
חיים זרזר
04/04/13
יום הדרכת נהיגה בשטח טרשי ללקוחות חברת ג'יפ בהר חורשן. הדריך וצילם: עופר אדר
אתר השטח הישראלי
28/03/13
סובארו פורסטר החדש הגיע ארצה ויצאנו לשטח עם הצוות של סובארו, כדי ללמד אותם על היכולות הגבוהות של היערן שהם מוכרים. היה תענוג. הדריכו: חיים זרזר ורני פלג.
רני פלג
22/03/13
במזג אוויר אביבי יצאנו מחיפה לחציית כבישי הכרמל והשבילים של רמות מנשה עד להר חורשן.
בכביש ובשטח נהנינו מהיכולות הדינאמיות של מרצדס ML ומרצדס GL - תענוג!
Ofer Ogash
18/03/13
הדרכת נהיגת השטח ללקוחות סובארו העבירה אותי לחיקו של אזור רמות מנשה האביבי - היה מדהים
חיים זרזר
13/03/13
נהניתי להדריך נהיגה בשטח טרשי את אנשי יחידת החילוץ של עין גדי.
התחלנו בכיתה במועצה אזורית תמר עם מצגת שעיקרה אחיזה ומערכות ההינע של רכב 4X4, המשכנו בטיפוס אתגרי של מעלה זרון וסיימנו על כביש 31 שלמים ומרוצים.
Ofer Ogash
04/03/13
יום הדרכת נהיגה בשטח טרשי ללקוחות חברת ג'יפ בהר חורשן. הדריך וצילם: עופר אדר
אתר השטח הישראלי
28/02/13
כשמרצדס החליטו לערוך 3 ימי מכירות של רכבי ספורט הם הזמינו את המדריכים של אתר השטח להדריך את הלקוחות בכביש וגם בשטח...
לרשות נסיעות המבחן עמדו 9 מרצדסים שונים ומלהיבים.
צילום: גדי סיארה.
הדריכו: רני פלג, גלעד טל, משה פרחי ועופר אוגש.
אתר השטח הישראלי
22/02/13
הרשימה (הכמעט) מלאה של ציוד גרירה וחילוץ וכלי עבודה לתיקונים והיחלצות בשטח, מחולקת ע"פ קטגוריות שונות.
הדרכת אמצעים בשטח (25.1.13) מאפשרת לנו לחשוף את הכול בתמונות ולהוסיף קצת קישורים לכל מיני חילוצים בשטח...
Ofer Ogash
31/01/13
הכותרת אומרת סובארו, המשתתפים הכריעו - הכוכב החדש הוא ה-XV עם השתתפות בלעדית רק שלו
חיים זרזר
26/01/13