כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פתוחה ביער בן שמן - 1/11/2024
כתבה חדשה: יומן מסע חוצה נגב, סוכות - 17-20/10/24
חברת NGV הישראלית המייצרת דלקים מתחדשים מפחמן דו-חמצני נבחרה להשתתף בוועידת האקלים של האו״ם
כתבה חדשה: סיכום טיול מועדון סוזוקי למדבר יהודה - 21/10/24
כתבה חדשה: מותג הרכב MG משיק MG ZS Hybrid+
כתבה חדשה: טויוטה לנד קרוזר חדש TOYOTA LAND CRUSIER
9:00 בבוקר, יום שישי - החלו להגיע 8 רכבים: 6 ג'ימיני ועוד 2 גראנד ויטרה עם הילוך כוח
נמרוד וידר
22/03/18
יום שבת אביבית קיבלה בחיוך את מטיילי מועדון סוזוקי לטיול בשביליו הבתוליים של רמות נפתלי בתוך תפאורה ירוקה וצבעי פריחה אביבית.
רמון אשכר ועודד ברלב
20/03/18
בדיוק בתום הסערה ''הגדולה'' שהתחוללה בשישי נפגשנו כ-13 רכבי סוזוקי כולל אחד שלי
בצבע בורדו שהותאם לי במיוחד על ידי היבואן (כדי להדגיש לי את צבע העיניים) בכניסה לשמורת אום זוקא, ממש אל מול עצי האקליפטוס הממוקמים בצד המערבי של כביש 90, מול תחילת המעלה לשמורה. מזג האויר תעתע בנו במשך היום- שמש, גשם ולא מעט ערפל שנתן לנו להיות בבקעה ולהרגיש על הרי אירופה...
נמרוד וידר
15/01/18
9:00 בבוקר ובנוהל הקבוע אני מגיע ליער בן שמן עם אוטו נודף ריח של מאפים טובים. כמה עשרות מטרים מימין, חבר שהוא מדריך נוסף של אתר השטח אוסף קבוצה של מועדון רכב אחר. החבורה שלי מתקבצת די מהר. לפי מזג האוויר שכאילו הוזמן במיוחד והשלוליות שממאנות להתייבש אחרי מה שהלך כאן לפני שבוע בדיוק, מחכה לנו הדרכה מהסרטים.
קובי בצלאל
15/01/18
הדרכה אינטימית לסוזוקי ביער בן שמן, לפני רגע ירד כאן לא מעט גשם ועכשיו השמש בשיאה. רק 5 כלים וים זמן לתרגול וניסיונות. היה תענוג.
קובי בצלאל
25/12/17
בוקר שישי עם מזג אוויר נעים להדרכה. אט אט החלו להגיע בעלי רכבי הג'ימיני כולל גראנד ויטארה ישנה וגיבורה של סעד ועוד גראנד ויטארה חדישה מהשנה האחרונה, מהדגמים שעדיין היו עם הילוך כוח...
צילמו: נמרוד וידר ולאור נבו
נמרוד וידר
24/12/17
כמידי מספר שבועות יוצא המועדון לתור בשבילי הארץ - הפעם אתגרנו את חברי המועדון במסלול אתגרי בתא שטח פחות מוכר - תא שטח המכונה "ארץ הזוהר" בחלקו הדרום מערבי של המדבר.
הדריכו: דרור ברלי ועדי וייזל
עדי וייזל
11/12/17
נפגשנו בוקר יום שישי להדרכת קבוצה מכובדת של רכבי סוזוקי
אופיר אביב
07/12/17
נפגשנו בבוקר קבוצה של רכבי סוזוקי, חיבוקים ונשיקות, קצת על המסלול, חלוקת מכשירי קשר ויוצאים לדרך.
נכנסים מיד לשטח ויורדים לנחל תחמס למעבר מדרגה מאתגרת, התחנה הראשונה שלנו.
יחיאל דניאל
28/11/17
בתקופה בה מזג האוויר הכי נעים בשנה, עוד הדרכת נהיגת שטח לסוזוקים הקטנים בהר חורשן היתה נעימה וכיפית.
דרור ברלי
26/11/17
עוד הדרכת סוזוקי בהר חורשן, הפעם בשבת, הייתה כיפית במיוחד עם קבוצה מצוינת. למדנו, צחקנו הרבה ובעיקר נהנינו.
דרור ברלי
09/11/17
נפגשנו קבוצה גדולה של רכבי סוזוקי ג'ימיני וגרנד ויטארה לטיול אתגרי בהרי הכרמל.
החבר'ה הגיעו עם אנרגיות קרביות וחשק לטרוף את הסלעים...
וכך היה.
יחיאל דניאל
26/10/17
בשבת הראשונה של חג סוכות נפגשנו 12 רכבים לטיול מועדון סוזוקי בצפון מדבר יהודה.
התחלנו את הטיול במישור אדומים ומשם המשכנו להר מונטאר, נחל קידרון, תצפית אל מנזר המרסבא, בקעת הורקניה, תצפית ראש צוקים, מצוק ההעתקים לכיוון קיבוץ אלמוג.
משה אדוק
16/10/17
יער בן שמן, שישי, 09:00 בבוקר.
קרוב לפינה המוצלת שבין העצים, שבה אני מתחיל את ההדרכות שלי ביער בן שמן, יש הכנות להילולה ענקית, חתונה דתית של שישי בבוקר.
למזלנו כרגע עסוקים בהכנות והמוזמנים יגיעו רק בעוד שעה וחצי, בדיוק כשאסיים להרביץ תורה בחניכים החדשים שלי.
יש לי היום קבוצה של 7 כלים, 6 ג'ימני דנדשים וגרנד ויטארה אחת עם הילוך כח.
קובי בצלאל
26/09/17
סיכום ותמונות מטיול מועדון סוזוקי ויטארה החדשה לדרום מדבר יהודה
משה אדוק
25/09/17
יחד עם החום הכבד של חודש אוגוסט הגיעו לטיול מועדון סוזוקי ויטארה החדשה בין מעיינות בהרי ירושלים קבוצה גדולה של 17 רכבי סוזוקי ויטארה 4X4 לטיול ג'יפים בלב היערות שבהרי ירושלים.
הדריכו: יחיאל דניאל ועופר אדר.
יחיאל דניאל
07/09/17
9:00 בכניסה לבת שלמה, ואני כבר עומד עם כל חברי הקבוצה שלי להיום לקראת הדרכה של אחד רכבי השטח הכי כיפיים שיש ובטח עבור נהגים חדשים ונרגשים ללא כל ניסיון.
צילם: מארק וילנצ'יק
קובי בצלאל
05/09/17
יצאנו לשטח, למסלול לא סטנדרטי ומעט מאתגר, להדרכת נהיגה מיוחדת למנהלים של קהילת הג'ימנאים - קבוצת פייסבוק המאגדת לתוכה 2,000 משתמשים, אוהדים ובעלי סוזוקי ג'ימני שאוהבים שטח. הדריכו: עדי וייזל ועופר אוגש. צילם: אבירן יפת.
Ofer Ogash
27/08/17
מועדון סוזוקי יצא למסלול קלאסי בדרום רמת הגולן – קצת חורבות עתיקות, קצת מורשות קרב, קצת מים זורמים, הרבה נהיגה טכנית ונוף עוצר נשימה ולסיום טבילה מרעננת. היה מצוין.
דרור ברלי
17/08/17
התכנסנו בבוקר יום שישי תחת העצים הגבוהים של יער בן שמן, באחת הפינות הקבועות שלנו. המחצלת והכסא שלי כבר במקום. המאפים, הפירות והשתיה כבר פרוסים יפה על אחד הסלעים וערימה של קרח נחה לה בצידנית שלי.
קובי בצלאל
14/08/17