זה היה מטורף מאדר פאקר! סיימתי את המירוץ הראשון שלי! כל השרירים בגוף תפוסים, אני לא מצליח לעמוד, אני לא מצליח לשבת, אני לא זוכר איך מגיעים הביתה בכלל, למה אני בכלל רוכב הביתה ולא מועמס על איזה טנדר? תומר שמש, מתחרה בליגה ומדריך בסדנת האלופים, בכתבת -מדריך למי שרוצה להיכנס לעולם המרוצים.
04/04/14
המירוץ הרביעי בליגת אופנועי האנדורו לשנת 2014 התקיים בשבת 22.3.14 בשטח הטרשי שבאלפי מנשה. 80 רוכבים זינקו למירוץ, קהל רב הגיע לצפות והקרב העיקרי חצה קטגוריות!
תמר נתנוב
23/03/14
החברה הצרפתית החתימה לאחרונה את הנהג הוותיק קרלוס סאיינז, ככל הנראה במטרה לחזור ולהתחרות בראלי המפרך
עופר אדר
16/03/14
קומה מנצח בפעם הרביעית, רומה קוטף תואר ראשון במכוניות ודה-רוי מפסיד לקרגינוב על הקשקש
עופר אדר
19/01/14
קומה מגדיל פער, פטרהנסל מצמצם, ודה-רוי שומר על ההובלה כשקרגינוב נושף בעורפו
עופר אדר
15/01/14
מותו של רוכב בלגי לא עצר את הראלי, שממשיך לספק לנו מתח ועניין
עופר אדר
11/01/14
היומיים הראשונים היו נינוחים יחסית אך אחריהם הגיע יום שהיה קשה ללא מעט מתחרים, עם הפתעות רבות
עופר אדר
08/01/14
3 מרוצים שונים (אופנועים, ספרינט ועבירות) בסוף השבוע האחרון של דצמבר 2013, יומני מסעות של אתר השטח מהשלג, הטיולים של סוף השבוע הקרוב, טיול בירדן, טרמוסים של לאקן בהנחה מיוחדת לגולשים של אתר השטח ולסיום ברכה לשנה אזרחית טובה.
אתר השטח הישראלי
01/01/14
תמר נתנוב בשולחן הפיקוד, על המצלמה ולבסוף גם מסכמת את מירוץ אופנועי האנדורו מספר 2 לעונת 2014 - שבכלל התחילה בשנת 2013...
תמר נתנוב
31/12/13
העיר אילת חזרה לארח את הספורט המוטורי בחורף 2013 והפעם היא ארחה את אליפות ישראל במרוצי ראלי ספרינט שנחתמה עם שני מירוצים רווים באקשן ודרמה ובסופם הוכתרו חמישה אלופים.
בועז קורפל
30/12/13
ביום שישי ה 27.12.13 התקיים, בשטח של עידו כהן בפרדס חנה, המירוץ האחרון בליגת העבירות לשנת 2013. עידו הבטיח הרבה מים ומכשולים מעניינים – הבטיח וקיים! וכך 10 צוותים יצאו להשתעשע במכשולי בוץ, סלעים ומים.
עדי שפרן - כפרה
30/12/13
בעוד שבוע יינתן אות הזינוק לראלי המפרך בדרום אמריקה, ובתום שבועיים ואחרי עשרת אלפים קילומטר בערך שיעברו המתחרים, נדע מי יעמוד על הפודיום
עופר אדר
29/12/13
תמונות ותוצאות של ראלי באחה מטה יהודה ואירוע עבירות ג'נרל צ'אלנג' מטה יהודה שנערכו בסוף שבוע האחרון ליד טל שחר וסוגרים את עונת המרוצים לשנת 2013 בליגות הראלי השונות.
Ofer Ogash
22/12/13
מרוצי ראלי WRC הם אחד מענפי הספורט המוטורי המלהיבים ביותר. מרוצי WRC משלבים מהירות, תוואי שטח שונים - כביש ושטח עם מכשולים טבעיים ומלאכותיים ועבודת צוות של נהג ונווט. תמונות וסרטונים מלהיבים לקראת תחילת עונה 2014 עם תוכנית ל- 13 מרוצים סובבי עולם.
אתר השטח הישראלי
17/12/13
הצוות הבכיר בספורט המוטורי שלנו זכה באליפות לאחר שהגיע למקום השני בראלי 24 השעות של אתונה. שי שמעוני ומיקי יוחאי סיימו את הראלי במקום השישי, יובל שרון ונמרוד אופיר פרשו
עופר אדר
03/12/13
השנה חלו לא מעט תזוזות של רוכבים ונהגים בין הקבוצות המשתתפות בראלי, שעשויות להשפיע על זהות המנצחים
עופר אדר
28/11/13
ראלי 24 השעות ביוון יתקיים בסוף השבוע הקרוב ויוצאים אליו 3 צוותים ישראלי במשלחת מורחבת במטרה לחזור עם גביעים. ראלי 24 השעות הוא האחרון בסדרת מרוצים המרכיבות את הבלקן קאפ (Balkan Cup) ובסיומו יוכרזו אלופי הסדרה לשנת 2013 כאשר צוות פוינטר הוותיק מועמד מוביל לניצחון!
Ofer Ogash
27/11/13
גם כשרוב הפעילות בוצעה מחוץ לישראל - ספטמבר 2013 היה החודש הכי עמוס בספורט המוטורי הישראלי, המתקשה לשמור על יציבות ורציפות בקיום אירועים ומרוצים בארץ! סיכום אופטימי למרות שהעתיד לוט בערפל (ולא בגלל עשן אגזוזים).
Ofer Ogash
10/10/13
ירון "גולדי" גולדשטיין מסכם את החלק הישראלי בתחרות אופנועי המוטוקרוס, אשר נערכה בסוף ספטמבר בגרמניה. 41 נבחרות של רוכבי האופנועים הטובים בעולם ובהם גם שלישיית הרוכבים מישראל אשר ייצגו אותנו בה"אולימפיאדה" של האופנועים.
09/10/13
מרוץ ה- SIX DAYS שהתקיים בסרדיניה שבאיטליה, הסתיים על מסלול מוטוקרוס ביום שבת 5.10.13. שלושת הרוכבים הישראלים סיימו את התחרות הקשה עם שתי מדליות זהב ואחת כסף - כבוד! תמונות: מעמוד הפייס של עומרי הלוי
תמר נתנוב
08/10/13