כתבה חדשה: יתרונות הקרוסאובר עבור אנשי עסקים: שילוב של יוקרה ונוחות לנסיעות עבודה ופנאי
דגמים ראשונים של מותג הרכב החשמלי DAYUN הגיעו ארצה
תמונות "ריגול" של יגואר חשמלי 4 דלתות
כתבה חדשה: אופנועי אינדיאן משיקים את דגמי ה-Scout
כתבה חדשה: טיול ג'יפים יומיים במדבר בסוף השבוע הקרוב, הרשמה להדנ"מ הבא ולהדרכות נוספות, מסע רכבי ואז לקירגיזסטן
כתבה חדשה: סיכום טיול ג'יפים משפלת יהודה לגבעות גד ולחבל לכיש - 9/11/24
מעיין השופע מים לאורך כל השנה, בצל עצי צפצפה רמים. נמצא ברמת דלתון, לא רחוק מגוש חלב.
פרק נוסף מספר הטיולים 'חמש דקות מהצימר', שכתב מדריך הטיולים אמנון גופר וצילמה עדי אדר, שיצא לאחרונה בהוצאת עם עובד
אתר השטח הישראלי
30/01/13
בשבת נעימה לאחר שבוע סוער של שלגים ושטפונות בכל הארץ, התארגנה קבוצת ג'יפאים לטיול בצפון הארץ. טיול שהתחיל ברמה קל - בינוני והפך במחצית היום לטיול אתגרי עם הרבה חילוצים וגרירות - חוויה מיוחדת וחד-פעמית. בעזרת חברי הקבוצה שעזרו, דחפו, גררו ונתנו כתף לחילוצים יצאנו כולנו בשלום וללא נזקים ברכבים. תודה לכולם על הרוח האתגרית ושיתוף הפעולה. צילמו: טלי לוי, יהודה חדריאן.
יחיאל דניאל
23/01/13
יום חמישי שלג בירושלים מטייל לי להנאתי בשלג, הטלפון מצלצל, צו 8 "יחיאל צריכים אותך דחוף למחר ב-9 ברמת הגולן, יש ביקוש רב של מטיילים" אנחנו באתר השטח לא נאכזב את החברה ונרתמתי למשימה זו כדי להוביל את מטיילנו. נפגשים בבוקר קצת ניירת, יושב עם דרור על המסלול, עושים תדרוך של בוקר, חלוקת מכשירי קשר ומסתדרים בשיירה ליציאה....
יחיאל דניאל
23/01/13
אנדרטה לזכרם של שני טייסי הצבא התורכי שיצאו לטיסה מאיסטנבול לקהיר והתרסקו בשיפולי רמת הגולן.
פרק נוסף מספר הטיולים 'חמש דקות מהצימר', שכתב מדריך הטיולים אמנון גופר וצילמה עדי אדר, שיצא לאחרונה בהוצאת עם עובד
אתר השטח הישראלי
22/01/13
הגליל הוא מקום שאפשר לטייל בו בכל עונות השנה, הוא תמיד ירוק ותמיד אפשר למצוא בו מים, אפילו בסופו של קיץ. ואכן מצאנו מים בטיול, את חלקם חווינו מרחוק ובחלקם נגענו ממשית הדריך: עופר אדר צילומים: משפחת ארמוזה
אתר השטח הישראלי
15/11/12
מקיבוץ עין גב יצאנו מזרחה עם 6 מרצדסים חדשים ונוצצים לטיול משולב שטח וכביש בדרום רמת הגולן.
ממינוס 210 מטרים טיפסנו בשטח טרשי עם הצלבות והנפות גלגלים עד מצוקי האון בגובה של 550 מטרים מעל הכנרת.
נהנינו מיכולות הכביש המשובחות של מרצדס על הכבישים של דרום רמת הגולן וירדנו מהרמה דרך השבילים של בני יהודה.
Ofer Ogash
15/10/12
הכל עבד לטובתנו. מזג אויר מושלם, בריכות ומעיינות ריקים ממטיילים, המחכים רק לנו, ילדים שלא הפסיקו לקפוץ למים, אף תקלה וכמובן אנשים טובים. המתכון המושלם לטיול מוצלח.
אתר השטח הישראלי
11/10/12
יום חם אומרים החזאים, אך בכל זאת אנו יוצאים לטיול... נפגשים , שיחת היכרות, תדרוך ויוצאים לדרך. הדריך: יחיאל דניאל
יחיאל דניאל
08/08/12
סוכנות סובארו שטראוס ובנו בחיפה, ארגנה יום כייף בשטח, לקבוצת בני נוער מקסימים מעמותת עלם סחלב בחיפה. לאירוע נרתמו לקוחות בעלי רכבי שטח של סובארו שטיילו ביחד עם בני הנוער בהר חורשן. הוביל את הטיול: יחיאל דניאל צילום: טלי לוי, ואליד חורי סוכנות סובארו שטראוס ובנו חיפה
יחיאל דניאל
31/07/12
במבצע מתוכנן לפרטי פרטים, ממודר ובהפתעה גמורה הזמינו בני משפחתה של עטרה את חבריה הטובים לסוף שבוע הכולל טיול שטח, הרפתקאות ופינוקים סובב רמות מנשה. אנחנו היינו שם כדי להדריך את יום השטח החוויתי.
Ofer Ogash
13/07/12
נפגשים בבוקר כהרגלנו, שיחת היכרות בין חברי הקבוצה, תדרוך על הטיול, מכשירי קשר, והופ יציאה לדרך... הדריך: יחיאל דניאל
יחיאל דניאל
07/06/12
נפגשים בכניסה לקבוץ איילת השחר, מקום פסטורלי ונעים, היכרות, תדרוך ושיחת בוקר, חלוקת מכשירי קשר, ואין חשק לעזוב את המקום. הדריך: יחיאל דניאל
יחיאל דניאל
15/05/12
שלושה ימים של שכרון ירוק, בנופים היפים של צפון הארץ, מרמת הגולן בואכה השרון הדריך: עופר אדר
אתר השטח הישראלי
04/05/12
מה עם הצפון ??? שואלים אותי !!! אז קדימה טיול שכולו ירוק..... שבת קיצית, עם ישראל מטייל, וכמובן... אנחנו בשטח!
יחיאל דניאל
14/04/12
השאלה האם אני נוסע לטיול הזה עם הרכב שלי או מצטרף לג'יפ של דרור המדריך גרמה לי לנדודי שינה ונסיעה טרודה בדרך לצפון, אבל בפורדיס סמס קצר לדרור – ''אני בדרך אליך'' פתר לי את ההתלבטות – אני יוצא לצלם הפעם ומוותר על חווית הנהיגה לטובת התמקדות בצילום הטיול. כתב וצילם: אייל אוגש הדריך: דרור בן נבט
אייל אוגש
23/03/12
מסלול טיול בקצב מהיר ובעבירות קלה שתחילתו בשבילים המהירים של עמק בית שאן - בין תילים למעיינות, המשכו בטיפוס לגלבוע - בין נחל בזק להר שאול וסופו בסעודה טובה במסעדת קימל שלמרגלות הגלבוע.
Ofer Ogash
23/12/11
מסלול טיול אתגרי בטיפוס לרכס אדמי שמדרום לבקעת יבנאל ובסיומו פיסת היסטוריה מיוחדת בקרני חיטים בצד שמנגד. המסלול באורך של 30 ק''מ ובעבירות בינונית לנהג מנוסה ובעבירות קשה לנהג פחות מנוסה. המסלול מעגלי ואפשרי גם לכלי רכבים נישאים על ניגרר.
Ofer Ogash
09/12/11
לאחר לא מעט שיחות והתכתבויות הצלחנו לגבש קבוצה של 7 ג'יפאים פנויים וג'יפאיות פנויות. נפגשנו בתחנת הדלק בכינרת - קפה, עוגות, היכרות בין חברי הקבוצה, תדריך והסברים על מקומות ואופי הטיול, חלוקת מכשירי קשר ויוצאים לדרך.
אתר השטח הישראלי
03/11/11
הגליל העליון הוא גבוה, ירוק גם בקיץ ובין הנחלים הזורמים לים התיכון את מסתתרת היסטוריה בת אלפי שנים. כיום מיושב הגליל העליון באוכלוסייה מעורבת החיה בדו-קיום – יהודים, דרוזים, מוסלמים ונוצרים. לנהגי השטח מחכים שבילים צרים, נסיעה בתוך נחלים (לצערנו חרבים רב ימות השנה), צמחייה עבותה ואתגרי נהיגה מקומיים לצד שבילים רחבים וכבושים.
Ofer Ogash
18/10/11
טיול שבילים בגליל העליון המזרחי בעבירות בינונית בימי הקיץ היבשים אך בחורף, ובמיוחד לאחר הגשם, יכול להיות בעבירות קשה עד קשה מאוד. המסלול באורך של כ-30 ק'מ ואפשרי למעבר בכמה שעות בודדות בנסיעה מהירה או כיום טיול מלא אם נוהגים בנחת וגם מוסיפים טיולים ברגל לחרבת מרות ולמערת עלמה.
Ofer Ogash
30/09/11