כבוד לישראלים - טקס חלוקת המדליות לאופנוענים הישראלים שהשתתפו במירוץ Six Days Enduro שנערכה במורליה, מקסיקו. חלוקת המדליות מטעם ה- FIM התקיימה בלשכת נשיא מ.מ.ס.י ישראל מר יצחק מילשטיין.
אתר השטח הישראלי
12/04/11
16 שנים עברו מאז רכבתי לראשונה בהדרכה של פאביו פאסולה. בזכות KTM ישראל ואופנוען מאומן חזרתי שוב למסלול האינדורו למפגש עם המדריך - Fabio Fasola
Ofer Ogash
10/03/11
חברת KTM רוצה להעתיק את ההצלחה של אופנועי השטח לאופנועי הכביש. איך עושים זאת? באמצעות דגמי כביש חדשניים ופורצי דרך. דגם RC8R קיבל את התפקיד
בועז קורפל
26/01/11
125 סמ"ק בסך הכול – נשמע כמו אופנוע לנערים בגיל 16 - אבל ממש לא!
KTM מספקים אופנוע אנדורו מקצועי המורכב מחלקים מעולים, כשהקהל המיועד לאופנוע הם רוכבי אנדורו מתחילים הרוצים ללמוד את רזי הרכיבה הנכונה, מתחרים בקטגוריית הנפח הקטנה וגם רוכבים מקצועיים וותיקים הרוצים לשפר ולמקצע את יכולתם בשטח.
Ofer Ogash
10/12/10
ביום חורפי לאחר גשמי הברכה, מיד שהשמש הפציעה, העמסנו את ההוסברג 390 מאחורי הדיפנדר ויצאנו לשטח לבחון את אופנוע האנדורו היקר בישראל. החלטנו כי נבחן אותו בעיניים ובידיים של מטייל בשטח אבל כמובן בשטח שמתאים לאופנוע אנדורו – כלומר, בוץ, סלעים רטובים, גזעי עצים וטיפוסים וירידות בזוויות חדות. לא התאפקנו, ובעיקר רצינו לנשום קצת... וגם נתנו בגז על השבילים הישרים וקצת גם על אספלט.
Ofer Ogash
14/08/10
תראו מה עושה מנצח דקאר 2010 במשאיות בזמנו החופשי. (כולל סרטון וידיאו)
עופר אדר
20/06/10
תעניק תמיכה לרוכבים בעונות 2010-2011, אבל לא תחזור לתחרות כקבוצה רישמית
עופר אדר
04/08/09
שינוי נוסף של התקנות, אמור לסלול את חזרתה של היצרנית האוסטרית לראלי 2010
עופר אדר
18/07/09
ההודעה באה בעקבות החלטת המארגים להגביל את נפח מנועי האופנועים המתחרים בראלי ל-450 סמ''ק בלבד
עופר אדר
07/06/09
מתן ניר, אלוף ישראל ברכיבה על טרקטורונים, היה הנציג הישראלי הראשון למרוץ ה-GNCC בארה"ב, הליגה המקצוענית הבכירה בעולם. במרוץ שהסתיים השבוע, הגיע ניר למקום ה-16 המכובד מבין עשרות רוכבי הטרקטורונים הנחשבים לטובים בעולם
אתר השטח הישראלי
07/04/09
אני מתנשף, הדופק ב-190, מנסה בשארית כוחותיי לרדוף אחרי מתן ניר וחושב לעצמי איזה טיפש שאני בכלל מנסה לרכב בבאמפים האכזריים האלו בקצב שלו. ומהצד - אילן ואייל מתגלגלים מצחוק – איזה חברים? עלאק! ועוד קוראים לי דליה מזור, מתבדחים על הכושר שלי ומעשנים עוד סיגריה... חצופים!!!
Ofer Ogash
22/01/09
חברה אוסטרית לייצור אופנועים
אתר השטח הישראלי
28/07/00
Husaberg יצרן ידוע מאז ומעולם כיצרן של אופנועי שטח אקזוטיים
אתר השטח הישראלי
28/07/00
אתר השטח הישראלי
28/07/00